Tuotteet hakusanalla riisin tukkumyyjät (22)

Seesaminsiemenet

Seesaminsiemenet

Sesaminsiemenet ovat monipuolinen ainesosa, joka on saatavilla useissa väreissä, kuten valkoisena, ruskeana, mustana, punaisena ja keltaisena. Nämä siemenet kuoritaan mustan kuoren poistamiseksi ennen pakkaamista, ja tummemmat siemenet tarjoavat eniten makua. Sesaminsiemenillä on pähkinäinen, raikas maku, joka räjähtää suussa, ja niitä käytetään yleisesti leivän ja sämpylöiden päällä. Ne ripotellaan myös salaattien ja wok-vihannesten päälle aasialaisessa keittiössä. Jauhettu sesami on pääainesosa Tahinissa, joka on perus tahna Lähi-idässä, ja sitä käytetään siemenipatukoissa, kanaruokissa ja riisiruoissa.
Sesaminsiemen

Sesaminsiemen

Seesaminsiemenet ovat pieniä, öljyisiä siemeniä, jotka saadaan Sesamum indicum -kasvista. Niitä on viljelty tuhansia vuosia, ja ne ovat laajalti käytössä eri keittiöissä ympäri maailmaa. Nämä siemenet ovat pieniä ja litteitä, ja niissä on pähkinäinen maku sekä herkkä rapsahdus. Seesaminsiemenet ovat saatavilla eri väreissä, mukaan lukien valkoinen, musta ja ruskea. Niitä käytetään yleisesti leivän, sämpylöiden ja bagelien päällysteenä sekä makeisissa, kuten kekseissä ja kakuissa. Seesaminsiemenet ovat myös keskeinen ainesosa tahinissa, tahnassa, jota käytetään Lähi-idän keittiössä. Ruokakäytön lisäksi seesaminsiemenet tunnetaan ravintoarvostaan, sillä ne ovat rikkaita terveellisistä rasvoista, proteiinista, kuidusta, vitamiineista ja mineraaleista.
Luonnolliset Hionta-aineet

Luonnolliset Hionta-aineet

Hionta-aineemme ovat sekoitus pähkinäkuoria, manteleita ja mäntysiemeniä. Niiden käyttötarkoitukset ovat moninaiset: hiekkapuhallus, kiillotus, tribofinointi, ilmapuhallus sekä teolliset sovellukset: öljy- ja kaasuteollisuus, ilmailu, autoala, meriteollisuus, elektroniikka, sähkö, muovit, kumiteollisuus. Pakkaamme 25 kg:n säkkeihin tai tonnin big bageihin. Alla on tuotteidemme luettelo karkeuden ja keskimääräisen tiheyden mukaan: CAG: 1,7 - 2,4 mm - 650 - 800 gr/L 12/3E: 1,4 - 1,7 mm - 640 - 780 gr/L 12/3: 1 - 1,7 mm - 640 - 780 gr/L 16/5: 0,75 - 1,4 mm - 610 - 750 gr/L 3/6: 0,45 - 1 mm - 600 - 740 gr/L 4/6: 0,45 - 0,75 mm - 600 - 740 gr/L 6/12G: 0,28 - 0,45 mm - 600 - 740 gr/L 6/12: 0,20 - 0,45 mm - 600 - 740 gr/L
Riisi (Rapan)

Riisi (Rapan)

Rapan-tyyppinen riisi, joka on kuorittu, puhdistettu ja kiillotettu tiloissamme.
RIISI

RIISI

Toimitamme parasta riisiä pitkistä jyvistä lyhyisiin jyviin Pitkäjyväinen valkoinen riisi Esikeitetty riisi Lyhytjyväinen riisi Murskattu riisi
Murskattu vehnä

Murskattu vehnä

Murskattu vehnä
Vehnä

Vehnä

Tuomme esiin laajan teollisen kokemuksen ja asiantuntemuksen tässä liiketoiminnassa, tarjoten korkealaatuista täysjyvävehnää. Tarjoamme tätä vehnää erittäin hygieenisessä ja standardikokoisessa pakkauksessa. Pakkauksemme on saatavilla erilaisissa määrissä asiakkaan tarpeiden ja kysynnän mukaan. Lisäksi hankkimamme vilja tuotetaan täysin perinteisin menetelmin, mikä varmistaa sen laadun ja ravintoarvot.
Elintarvikelaatu

Elintarvikelaatu

Elintarvikelaatuinen N2O on typpioksiduuli, jota käytetään, kuten voit arvata, elintarviketeollisuudessa ja jolla on siten tarvittava laatu tälle alalle. Itse asiassa tämä typpioksiduulin muoto on puhdistettu ja sen puhtausaste on 99,7 %. Elintarvikelaatuista typpioksiduulia (N2O) käytetään muun muassa kermavaahdon lataajissa. Tätä kaasua voidaan myydä kermavaahdon lataajissa ja lisätä kermavaahdon siphoniin tai tunnetuissa kermavaahdon patruunoissa. Typpioksiduuli (N2O) voi sekoittua siphoniin lisättyihin rasvaisiin aineisiin muodostaen vaahtoa, kermaa tai kermavaahtoa. Tämän edun lisäksi typpioksiduulin (N2O) etuna elintarviketeollisuudessa on myös se, että typpioksiduulilla on antibakteerisia ominaisuuksia. Ja tämän ansiosta kermavaahto säilyy hyvänä jopa 10 päivää jääkaapissa.
Ohra jyvä

Ohra jyvä

Ohra jyvissä on jopa 15,8 % proteiinia, 76 % hiilihydraatteja, 3-5 % rasvoja, 9,6 % kuitua, entsyymejä sekä B-, D-, E- ja A-ryhmän vitamiineja. Kuitu, joka koostuu pääasiassa kaurasta, puhdistaa suoliston haitallisista aineista ja myrkyistä. Ohran beetaglukaanit palauttavat ruoansulatuskanavan mikrofloran ja ovat hyödyllisiä useiden ruoansulatusjärjestelmän sairauksien hoidossa.
Vehnä 4. luokka

Vehnä 4. luokka

Vehnäjyvät 4. luokka (eläinruoaksi) Kosteus 14% Epäpuhdistumat 2% Proteiini 9% Alkuperä: Ukraina 100 - 10 000 MT Logistiikka: FCA, DAP, FOB. Maantie-, rautatie- ja merikuljetukset. Pienille määrille on mahdollista pakata suurissa säkeissä.
Luonnonkuidut

Luonnonkuidut

biologisesti hajoaville muoveille Kuitutyypit: Sisal Kuitutyypit: Sisal
rehuhiiva

rehuhiiva

kuiva inaktiivinen rakeinen rehyeasti granulaatin halkaisija 6-10mm proteiinipitoisuus 24-26 pakkaus iso säkki 1 tonni
Kumi NP-rouhe

Kumi NP-rouhe

Kumi NP -granulaatti on vapaa syöpää aiheuttavista N-nitrosamiineista ja pehmentimistä.
Granuloitu Sipuli

Granuloitu Sipuli

Sipuligranulaatteja käytetään mausteena. Maustetut granulaatit saadaan kuivatuista sipuleista. Tämä aine koostuu jauhetuista kuivatuista sipuleista, useimmiten sipulipohjista. Kuivauksen vuoksi tuotteella on pidempi säilyvyysaika. Sanotaan, että kuivatut sipulit estävät bakteerien lisääntymistä ja auttavat vähentämään erilaisten bakteeri- ja sienitulehdusten riskiä. Sipuligranulaatti on täydellinen erilaisiin ruokiin sekä mausteseoksiin, marinadiin, salaatinkastikkeisiin ja kastikkeisiin. Sipuligranulaatit voivat korvata perinteisen sipulin maun ruoassasi ja juomissasi. Älä itke! Takuu. Pakkaus: 250g, 500g ja irtotavarana.
Rehu Kanoille

Rehu Kanoille

Ekstruoitu siipikarjanrehu lihantuotantoon 50 päivästä teurastukseen (rehunkäyttö: 200 g/pää päivässä) KOOSTUMUS: Vehnä, täysrasvainen soija, liha- ja luujauho, kalajauho, auringonkukkaöljy VITAMIINIKOMPLEKSI: A, D3, E, B1, B2, B3, B4, B5, B6, BC, B12, H Mineraalikompleksi: rauta, kupari, mangaani, jodi, seleeni Jauhettu, ekstruoitu rehu, joka on viimeinen vaihe nuorten broilereiden ja muiden liharotujen ruokinnassa 50 päivästä teurastukseen. Se on täydellinen rehu, ja sitä voidaan käyttää myös osana seosta, edellyttäen, että lämpökäsittelyä ei ole.
Viipaloidut Mantelit

Viipaloidut Mantelit

Ulkonäkö ja rakenne Valkoinen/beige väri, tikun muoto; Herkullinen ja hieman rapea rakenne. Käyttö Ihanteellinen muroihin ja proteiinilisäyksiin, suklaisiin ja leivonnaisiin, salaatteihin, jogurtin ja kauran päälle, muroihin ja granolaan.
Sesaminsiemenet

Sesaminsiemenet

Luonnolliset valkoiset/mustat seesaminsiemenet, Kuorittuja seesaminsiemeniä - Toimitamme korkealaatuisia seesaminsiemeniä Luonnollinen valkoinen seesam Luonnollinen musta seesam Kuorittuja seesaminsiemeniä
Luonnonkuidut

Luonnonkuidut

biologisesti hajoaville muoveille Kuitutyypit Jute Kuitutyypit: Jute
Ruokaturvallinen

Ruokaturvallinen

Ruokalaatuinen N2O on dityppioksidia, jota, kuten arvata saattaa, käytetään elintarviketeollisuudessa ja siksi sillä on myös oikea laatu tähän tarkoitukseen. Tämä dityppioksidin muoto on puhdistettu ja sen puhtausaste on 99,7 %. Ruokalaatuista dityppioksidia (N2O) käytetään muun muassa kermavaahdon kapselien valmistuksessa. Tätä kaasua voidaan myydä kermavaahdon kapselina ja syöttää kermavaahdon siphoniin, tai se voidaan käyttää myös tunnetuissa kermavaahdon patruunoissa. Dityppioksidi (N2O) sekoittuu hyvin rasvaisiin aineisiin, joita lisätään kermavaahdon siphoniin, jotta saadaan aikaan mousse, kerma tai kermavaahto. Tämän edun lisäksi dityppioksidilla (N2O) on elintarviketeollisuudessa myös se etu, että dityppioksidi omaa antibakteerisia ominaisuuksia. Näin ollen kermavaahto säilyy jääkaapissa jopa 10 päivää.
Luonnonkuidut

Luonnonkuidut

biologisesti hajoaville muoveille Kuitutyypit Hamppu Kuitutyypit: Hamppu
Laventeli

Laventeli

Hyödyt: sanotaan, että laventelilla on monia hyödyllisiä vaikutuksia. Laventelia käytetään yleisesti ahdistukseen, stressiin ja unettomuuteen. Sitä käytetään myös masennukseen, dementiaan, leikkauksen jälkeiseen kipuun ja moniin muihin vaivoihin. Yrtillä on suuri arvo kauneudenhoidossa ja ihonhoidossa, ja sitä käytetään yleisesti tuoksuissa ja shampoissa auttamaan ihon puhdistamisessa. Ruokien ja juomien valmistuksessa laventelia käytetään aromikomponenttina. Käytöt: laventelia käytetään yleisimmin aromaterapiassa ja sisustuksessa, ja sitä voidaan myös käyttää teessä ja ruoanlaitossa. Pakkaus: 250g ja irtotavarana.
Mulberry-lehdet

Mulberry-lehdet

mulberry-puut tuottavat marjoja, joita arvostetaan ympäri maailmaa ja joita pidetään usein superruokana vitamiinien, mineraalien ja voimakkaiden kasvikomponenttien korkean pitoisuuden vuoksi. Kuitenkin hedelmä ei ole ainoa osa mulberry-puusta, jolle sanotaan tarjoavan terveyshyötyjä. Vuosisatojen ajan sen lehtiä on käytetty perinteisessä lääketieteessä luonnollisena hoitona erilaisiin vaivoihin. Sanotaan, että sillä on myönteisiä vaikutuksia verensokeri- ja insuliinitasoihin. Lisäksi uskotaan, että se vähentää ateroskleroosin riskiä vähentämällä kolesterolin hapettumista verisuonissa. Lisäksi sanotaan, että se auttaa ehkäisemään diabetesta rajoittamalla monosakkaridien pääsyä verenkiertoon. Käyttö: mulberry-lehtiä käytetään pääasiassa teessä. Kaada 1 teelusikallinen kupillista (250 ml) kiehuvaa vettä ja peitä 3-5 minuutiksi makusi mukaan. Pakkaus: 125g, 250g ja irtotavarana.