Tuotteet hakusanalla riva teräs (4)

Marjakonsentraatti (Alkoholiton) 100cl - Yara - Punaviinit, Viinit, Viinit ja Liköörit

Marjakonsentraatti (Alkoholiton) 100cl - Yara - Punaviinit, Viinit, Viinit ja Liköörit

Minimimäärä Tilaukselle: 1 lava (60 laatikkoa) Pakkaustiedot: Laatikko: 31x24x32cm 12 pulloa laatikossa Laatikko: 31x24x32cm Laatikko: 12 pulloa
Vitarán Ikääntynyt Punaviini 2016 - Punaviinit, Viinit, Viinit ja Liköörit

Vitarán Ikääntynyt Punaviini 2016 - Punaviinit, Viinit, Viinit ja Liköörit

{"Ageing":"12 kuukautta amerikkalaisissa tammitynnyreissä.","First vintage":"1994","Wine type":"Punaviini. Crianza","Fermentation":"Ruostumattomassa terästankissa","Grape variety":"100 % Tempranillo","Harvest":"Käsin poimittu. Lokakuu 2015","Colour":"Syvä punainen väri, jossa on vaaleita ruskeita sävyjä.","Appellation of origin":"D.O.Ca. Rioja","Bottle size":"50 cl, 0.75 cl ja 1.5 Lt","Soil":"kalkkikivimarlit","Nº of bottles produced":"50.000","Magnum Bottle":"1,75 L","Taste":"Hyvä tasapaino suussa, jossa happo ja tanniinit ovat harmoniassa. Pitkä, puhdas ja aromaattinen jälkimaku mausteisella luonteella.","Aroma":"Nokassa hyvin integroitunut vanilja ja kaneli mustikoiden ja luumujen kanssa.","Farming":"Luomuviljely","Denomination of Origin":"D.O.Ca. Rioja"}
Sir Cupani 2018 - Punaviinit Espanjalainen viini Rioja

Sir Cupani 2018 - Punaviinit Espanjalainen viini Rioja

Lajike: Tempranillo 100% Istutusaika: 1982 Juuri: Richter 110 ja Chasela 41 Korkeus: 537 metriä Alkoholi: 14,5º Pinta-ala: 3,6 ha Koulutus: Pensaspöytä Istutusväli: 2,35 x 1,20 m Pullotus: Tammikuu 2021 Tuotanto: 987 pulloa. 5.500 kg/ha (Tempranillon sallittu sato on 6.500 kg/ha) 2018 SADONKORJUU Käsin poimittu 12 kg laatikoissa. VIININ VALMISTUS Käsin riivitty ja käynyt 1.500 l ruostumattomassa teräsvadissa. Malo-laktinen käyminen uusissa ranskalaisissa tammitynnyreissä. Kypsytetty omassa sakassaan 25 kuukautta. Meidän viinitilallamme ei käytetä tai käytetään hyvin vähän batonnagea, sillä suojaus hapettumiselta tapahtuu luonnollisesti noin 5 cm sakalla jokaisessa tynnyrissä. MAISTAMISMUISTIO Tiramisu - kahvi, kerma ja kaakaon vivahteet. Voimakas, hyvin rakenteellinen ja pyöreä suutuntuma, joka jättää pitkäkestoisen jälkimaun. Iloisesti täydentäisi kokoelmaa moniksi vuosiksi eteenpäin.
Rielo 2017 - Valkoviinit, Viinit, Viinit ja Liköörit

Rielo 2017 - Valkoviinit, Viinit, Viinit ja Liköörit

Lajike: Viura 100% Istutusvuosi: 1948 Juuri: Rupestris de lot, yksi vanhimmista olemassa olevista juuristosta Korkeus: 525 metriä Alkoholi: 13,5º Pinta-ala: 1,1 Ha Käyttöjärjestelmä: Pensaspensaat Istutuskehys: 1,80 x 1 m (erittäin epätavallinen) Pullo: 17. syyskuuta 2019 Tuotanto: 1.632 pulloa, 5.500 kg/Ha (Viuran sallittu sato on 8.520 kg/Ha) SADONKORJUU Käsin kerätty 2.000 kg ruostumattomasta teräksestä valmistetussa kylpyammeessa. VIININ VALMISTUS Kun viini saapuu viinitilalle, se puristetaan heti ja käy fermentoituna ranskalaisissa tammitynnyreissä. Siirretään ja kypsytetään 7 kuukautta samassa tynnyrissä viikoittaisella batonnage-menettelyllä. MAISTAMISMUISTIO Puhtaan, kirkkaan lähes läpinäkyvän värin. Tuoksussa on liperiä, puumaisia nuotteja ja greippiaromeja. Tuoksuva ja maukas, suussa se on pyöreä ja tasapainoinen miellyttävällä jälkimaulla. Viini: Valkoviini Istutusvuosi: 1948 Lajike: Viura 100% Alkoholipitoisuus: 13,5º Tuotanto: 1632 pulloa