villiyrtti, katajanmarja, viljat, inkivääri, absintti,
sitruunan kuori ja appelsiinin kuori.
Jokainen mauste tislataan erikseen, minkä jälkeen ne yhdistetään kylmästi 24 tunnin levon jälkeen. Tämä tekniikka mahdollistaa makujen maksimaalisen uuttamisen ja säilyttämisen.
70 cl
Luostarin oluidemme pääsisäänkäynti: Kevyt vaalea olut, jossa on makua
Sen hienovarainen katkeruus jälkimaussa tekee siitä erittäin virkistävän oluen. Vaalea väri, jossa on hieman luonnollista sameutta ja hienoja, tasaisia kuplia. Kukkaisa raikkaus kutsuu maistamaan.
Tyyli: Vaalea olut
Alkoholi: 5°
Maltaat: Pilsner, München 25 ja Vehnä
Humalat: Brewer’s Gold ja Strisselspalt
IBU: 14
Valkoinen liha: kana-waterzoi
Juusto: chaource, brillât savarin, Tome de Brebis
Ruokalajit: Moules-frites tai hapankaali
Calvados 10 vuotta on meripihkanvärinen, jossa on oransseja vivahteita. Tuoksu muistuttaa makeaa omenaa, ja siinä on kukkaisia ja mausteisia nuotteja. Maku on täydellinen tasapaino hedelmäisestä hyökkäyksestä, jossa on pitkä jälkimaku karamellisoidusta omenasta, kanelista ja kuivatuista hedelmistä.
Bruttopaino: 1450g / 3.2lb
6 pakkauksen paino: 9kg / 19.8lb
Puhtaus, Rakenne, Ilmaisu Terroirista
Raikas viini, jossa on suuri puhtaus ja rakenne, havupuun ja Jumillanon vuoriston aromeja.
13 ºC Tarjoilulämpötila
VIINITARHAN IKÄ: Yli 30 vuotta
VALMISTUS: Käynyt ja kypsytetty fudressa
RYPÄLELAJI: Monastrell juuristaan vapaa
Laajentaakseen välinevalikoimaansa, Egiazki-talo on päättänyt kehittää giniä, jossa on Baskimaan makuja käyttäen luumua. Tämä resepti yhdistää luumun makeuden ja katajanmarjan tonic-ominaisuudet. Tämä hedelmäinen liitto tuottaa erittäin harmonista giniä: herkkää, vähän katkeraa, sekä tonic- että raikasta.
Maistettaessa tuoksu on kukkainen ja hienostunut, ja maku on luumun hallitsema. Gin Arana viehättää hienostuneella katkeruudellaan sekä sitrushedelmien, absintin ja inkiväärin aromeilla.