Soveltuvuus: käytetään pääasiassa pikaruokaravintoloissa ja elintarvikekaupoissa tai leipomoissa ja makeismyymälöissä.
Tuotanto: valmistetaan 100 % automatisoidusti tiukkojen elintarviketurvallisuusstandardien mukaisesti.
Mukauttaminen: voidaan tulostaa korkeimmalla laadulla jopa 10 lineaarisessa värissä ja/tai monivärisinä, mukaan lukien erikoisvärit: kultainen, hopea metalliväri ekologisella vesipohjaisella painovärillä, joka on turvallinen elintarvikekontaktiin. Tulostusresoluutio voi helposti saavuttaa 300 dpi.
Materiaali: valkoinen tai luonnonkraft-paperi, tai tietyllä prosentilla kierrätyskuituja, useita paksuuksia (25-100 GSM), FSC-sertifioitu, EarthCare, ISO9001, ISO14001. Lisäksi paperi voi olla rasvankestävä, parafiinilla vettä hylkivä tai polyeteenikerroksella käsitelty.
Koot: Voidaan leikata lähes mihin tahansa tarvittavaan kokoon.
Tuotantokapasiteetti: yli 200 tonnia vuodessa.
Haluatko näytteitä ja tarjouksia? Odotamme pyyntöäsi.
Kypsennetyt pakastetut ja valmiit ateriat tarjoavat kätevän ja herkullisen ratkaisun kiireisille yksilöille ja perheille. Nämä ateriat valmistetaan huolellisesti ja pakastetaan makujen ja ravinteiden säilyttämiseksi, tarjoten nopean ja helpon vaihtoehdon liikkeellä oleville. Saatavilla on laaja valikoima vaihtoehtoja, täyteläisistä pataruokista ja laatikoista kevyisiin ja maukkaisiin wokkeihin, joten jokaiselle maulle ja ruokavalioon löytyy jotakin. Nämä ateriat ovat täydellisiä niille, jotka haluavat nauttia kotitekoisesta ateriasta ilman ruoanlaiton vaivannäköä. Kätevyyden lisäksi kypsennetyt pakasteateriat ovat myös loistava tapa ylläpitää tasapainoista ruokavaliota. Ne valmistetaan usein korkealaatuisista raaka-aineista ja annostellaan huolellisesti ravitsevan ja tyydyttävän aterian tarjoamiseksi. Etsitpä sitten nopeaa lounasta tai täyttävää illallista, kypsennetyt pakastetut ja valmiit ateriat ovat herkullinen ja kätevä vaihtoehto.
Kaakaokuitu on valmistus, joka saadaan paahdetuista kaakaokuorista puhdistuksen, steriloinnin ja mikronoinnin kautta.
Valmisteen kuvaus: kaakaokuituvalmiste on irtonainen jauhe, jolla on tasainen, helposti hajoava koostumus (pieniä paakkuja sallitaan). Ruskea väri. Maku ja tuoksu ovat kaakaolle tyypillisiä, ilman vieraita jälkimakuja ja hajuja.
Käyttö: kaakaokuituvalmiste voi korvata 50 %:sta 100 %:iin kaakaojauhetta leivonnaisissa ja suklaatuotteissa.
Tuote on saatavilla myös BIO / Luomu-versiona.
Omenakuituvalmisteen raaka-aineena käytetään kuivattua omenapomacea, joka on puhdistettu, steriloitu ja mikronisoitu.
Valmisteen kuvaus: omenakuituvalmiste on irtonainen jauhe, jolla on tasainen, helposti hajoava koostumus (pienet paakut ovat sallittuja). Väri vaihtelee keltaisesta ruskeaan. Maku ja tuoksu ovat omenalle tyypillisiä, ilman vieraita hajuja ja tuoksuja.
Käyttö: omenakuituvalmistetta voidaan käyttää sakeuttamisaineiden korvikkeena ketsuppien, tomaattikastikkeiden sekä marmeladien ja hillojen valmistuksessa.
Tuote on saatavilla myös BIO/luomu-versiona.
MixeoGS on luonnollinen vaihtoehto perinteisille stabilisaattoreille jäätelöissä ja sorbeteissa.
MixeoGS on pellavajauhon ja kasvikuitujen seos, joka toimii vaihtoehtona perinteisille stabilisaattoreille jäätelöissä ja sorbeteissa.
MixeoGS tuo kermaisen koostumuksen ja rajoittaa veden kiteytymistä, ollen samalla luonnollinen, puhdas etiketti (ilman Exxx) ja helppokäyttöinen, sekä helposti integroitavissa olemassa oleviin resepteihin.
Pakkaus: 20 kg:n säkki
Saatavilla myös luomuversiona: MixeoGS BIO
Koostumus: Pellavajauho, kasvikuidut
Suositeltu annostus: Jäätelöt ja sorbetit: 0,5–0,7%
Käyttö: Esisekoitettuna kuivien ainesosien kanssa ja lisättynä valmistukseen
Ulkonäkö: Vaaleanruskea jauhe
Maku: Neutraali
Soveltuvuus: käytetään pääasiassa pikaruokaloissa, elintarvikekaupoissa tai leipomoissa ja makeiskaupoissa.
Tuotanto: tuotetaan 100 % automatisoidusti ja elintarviketurvallisuusolosuhteissa.
Mukauttaminen: voidaan tulostaa korkeimmalla laadulla jopa 10 lineaarista väriä ja/tai monivärisiä, mukaan lukien erityiset värit: kultaa, hopeaa metallinhohtoisena ympäristöystävällisellä vesipohjaisella musteella, joka on elintarvikekontaktin salliva. Tulostusresoluutio voi helposti saavuttaa 300 dpi.
Materiaali: valkoinen tai luonnonkraft-paperi, tai tietyllä prosentilla kierrätyskuitua, eri paksuudet (25-100 GSM), FSC-sertifioitu, EarthCare, ISO9001, ISO14001. Lisäksi paperi voi olla rasvankestävä, parafiinilla tai polyeteenikerroksella vettä hylkivä.
Koot: Voidaan leikata lähes kaikkiin tarvittaviin kokoihin.
Tuotantokapasiteetti: yli 200 tonnia vuodessa.
Haluatteko näytteitä ja tarjouksia? Odotamme pyyntöjänne.
tattarifiberin valmistus on irtonainen jauhe, jolla on tasainen, helposti hajoava koostumus (pieniä paakkuja sallitaan). Ruskea väri. Maku ja tuoksu ovat tattarille ominaisia, ilman vieraita hajuja ja tuoksuja.
Käyttö: tattarifiberivalmistetta voidaan käyttää sakeuttamisaineiden korvikkeena ketsupin ja tomaattikastikkeiden valmistuksessa.
Tuote on myös saatavilla BIO / Luomu-versiona.
mustaherukkakuituvalmiste on irtonainen jauhe, jolla on tasainen, helposti hajoava koostumus (pienet paakut ovat sallittuja). Väri tummanpunainen. Maku ja tuoksu ovat mustaherukan ominaisia, ilman vieraita hajuja ja tuoksuja.
Käyttö: mustaherukkakuituvalmistetta voidaan käyttää sakeuttamisaineiden korvikkeena marmeladien ja hillojen valmistuksessa.
Aronia-kuitu on valmistettu matalassa lämpötilassa kuivatusta aronia-raakamateriaalista matalassa lämpötilassa mikronisoimalla.
Kuvastus valmistuksesta: aronia-kuitu on irtonainen jauhe, jolla on tasainen, helposti hajoava koostumus (pieniä paakkuja sallitaan). Violetti väri. Maku ja tuoksu ovat tyypillisiä pihlajanmarjalle.
Käyttö: aronia-kuitua voidaan käyttää hillojen ja marmeladien, kermojen ja kastikkeiden sekä viinin värjäämiseen.
Tuote on saatavilla myös BIO / Luomu-versiona.
{"Tailles":"koot: tuotamme yleensä kymmentä kokoa, jotka ovat parhaiten myyviä EU:n ja Yhdysvaltojen markkinoilla","Personnalisation":"räätälöinti: ne voidaan painaa korkealaatuisesti jopa 10 lineaarisella ja/tai monivärisellä värillä, mukaan lukien erityiset kultaiset, hopeiset metallivärit ympäristöystävällisellä vesipohjaisella painovärillä, joka on elintarvikekontaktiin soveltuva. Painoresoluutio voi helposti saavuttaa 300 dpi","Matériau":"materiaali: valkoinen tai luonnonkraft-paperi, tai tietyllä prosentilla kierrätyskuituja, eri paksuudet (25-100 GSM), FSC-sertifioitu, EarthCare, ISO9001, ISO14001. Lisäksi paperi voi olla rasvankestävä, parafiinilla vettä hylkivä tai polyeteenikerroksella varustettu","Production":"tuotanto: ne valmistetaan 100 % automatisoidusti tiukoissa elintarviketurvallisuusolosuhteissa","Capacité de production":"tuotantokapasiteetti: yli 200 tonnia vuodessa","Applicabilité":"soveltuvuus: käytetään pääasiassa pikaruokaravintoloissa sekä ruokakaupoissa tai leipomoissa ja makeismyymälöissä"}
Soveltuvuus: pääasiassa pikaruokaloissa ja elintarvikekaupoissa tai konditorioissa.
Tuotanto: Ne valmistetaan 100 % automatisoidusti tiukkojen elintarviketurvallisuusvaatimusten alaisena.
Personalisointi: Ne voidaan painaa korkeimmalla laatutasolla jopa 10 lineaarisessa värissä ja/tai monivärisesti, mukaan lukien erityiset värit: kulta, hopeametalli ekologisella vesipohjaisella musteella, joka on turvallinen elintarvikkeille. Painoresoluutio voi helposti saavuttaa 300 dpi.
Materiaali: valkoinen tuoreesta kuidusta valmistettu paperi tai luonnollinen kraftpaperi tai tietyllä prosenttiosuudella kierrätettyjä kuituja, eri paksuudet (25-100 GSM), sertifioitu FSC, EarthCare, ISO9001, ISO14001. Paperi voi myös olla rasvankestävä, parafiinilla tai polyeteenikerroksella käsitelty.
Muodot: Ne voidaan leikata lähes mihin tahansa haluttuun kokoon.
Tuotantokapasiteetti: yli 200 tonnia vuodessa.
Odotamme pyyntöäsi!
Perinteisen japanilaisen keittiön välttämättömyys, kanagyozaamme valmistetaan vehnäjauhosta ja ne on täytetty jauhetulla kanalla.
Tarjoile soijakastikkeen ja balsamiviinietikan seoksen kanssa. Voit myös nauttia niitä dippaamalla tuliseen, makeahapan tai makeaan soijakastikkeeseen mielesi mukaan.
*SAKURA merkki PINJA
Pussin nettopaino: 600g
Paloja per pussi: 30 palasta
Pussien määrä laatikossa: 10 pussia 600g
Laatikoiden määrä lavalla FR: 67 laatikkoa
Laatikoiden määrä lavalla EXP: 57 laatikkoa
Pakkausasiakkaan mukaan: 3kg, 1kg, 0.6kg, 0.4kg
Lisäaineiden, mausteiden ja mausteiden seos, joka on tarkoitettu lihatuotteiden valmistukseen, nimeltään "Longaniza fresca" tai "Salsicha fresca". Tuote soveltuu kaikenlaisiin lihoihin. Muoto: 4 kg:n pussi
Lisäaineiden, mausteiden ja mausteen seos, joka on tarkoitettu lämpökäsitellyn lihatuotteen valmistamiseen, jota kutsutaan "Butifarra blanca (cocida)" tai "Salchicha blanca (cocida)". Muoto: 5 kg:n pussi
Lisäaineiden, mausteiden ja mausteiden seos, joka on tarkoitettu lämpökäsittelemättömän lihatuotteen valmistamiseen, nimeltään "Salchichón" tai "Chorizo blanco" laatu "Extra", valmistettu hitailla kypsennystekniikoilla (lämpötila 6–12ºC ja alkuperäinen RH 78–86 %). Muoto: 4 kg:n pussi
Lisäaineiden, mausteiden ja mausteseosten sekoitus, joka on tarkoitettu lihatuotteiden valmistukseen, ei lämpökäsitellyille tuotteille, kuten "Fuet", "Longaniza imperial", "Salchichón" tai "Chorizo blanco", jopa "Extra"-laatuun. Muoto: 5 kg:n pussi
Lisäaineiden, mausteiden ja mausteseosten sekoitus, joka on tarkoitettu lihatuotteiden valmistukseen, erityisesti lämpökäsitellyn lihan tuotteen, jota kutsutaan "Morcilla", valmistamiseen. Muoto: 5 kg:n pussi
Lisäaineiden, mausteiden ja mausteseosten sekoitus, joka on tarkoitettu lihatuotteiden valmistukseen, ei lämpökäsitellylle lihatuotteelle nimeltä "chorizo blanco" tai "longaniza blanca", joka on kypsytetty perinteisin menetelmin vähintään 30 päivän ajan. Muoto: laatikko 160g, pussi 4kg
Lisäaineiden, mausteiden ja mausteseosten seos, joka on tarkoitettu lihatuotteiden valmistukseen, erityisesti lämpökäsittelemättömän "Chorizo"- tai "Longaniza"-tuotteen valmistukseen, jopa "Extra"-laatuun, joka on kypsytetty kypsymis-kuivatusprosessilla, joka kestää alle 30 päivää. Muoto: 3 kg:n pussi.
Lisäaineiden, mausteiden ja mausteseosten sekoitus, joka on tarkoitettu lihatuotteiden valmistukseen, ei lämpökäsitellylle tuotteelle nimeltä "Salchichón", jopa "Extra"-laatuun. Pakkaus: 5 kg:n pussi
Mezcla de aditivos, condimentos y especias, de uso charcutero, para la elaboración del producto cárnico tratado por el calor denominado “Queso de cerdo” o “Cabeza de jabalí”. Formato: bolsa 5kg, estuche 90g.
Lisäaineiden, mausteiden ja mausteen seos, joka on tarkoitettu lihatuotteiden valmistukseen, erityisesti JAUHETTU LIHA -valmisteiden (lihapullat, hampurilaiset, venäläinen pihvi jne.) valmistukseen. Tuote on sopiva jaettavaksi viileänä (+2ºC), mieluiten muovipakkauksessa, jossa on muutettu ilmakehä. Ei säilöntäaineita eikä väriaineita. Muoto: Pussi 250g, pussi 5kg.
Mauste- ja mausteseos, käytettäväksi ruoanlaitossa ja/tai lihatuotteissa, "PINCHO MORUNO" -nimisen lihavalmisteen valmistamiseen.
Muoto: 62g laatikko, 4kg pussit
Kypsä, terve, puhdas ja kuivattu hedelmä Capsicum annum - tai Capsicum longum -paprikasta. Tällä hetkellä kaupallistamme vain Espanjasta peräisin olevia ñoras.
Muoto: 1 kg:n pussi, 10 kg:n laatikko
Lisäaineiden, mausteiden ja mausteiden seos, joka on tarkoitettu lämpökäsittelemättömän lihatuotteen valmistamiseen, jota kutsutaan "Sobrasadaksi"; rajoittavien lisäaineiden puutteen vuoksi se on herkullista tuoreena, kuivattuna ja/tai kypsytettynä kypsymis-kuivatusprosessin avulla.
Muoto: laatikko 270g, pussi 3,6Kg