Väri: Syvän viininpunainen, lähes tumma, tiilenpunainen reuna violeteilla vivahteilla, kirkas ja terävä.
Haju: Voimakas aromi, jossa on kevyt mustien marjojen vivahde, paahdettujen kuorien nuotteja ja yrttisiä sävyjä, jotka muistuttavat aluskasvillisuutta, makeita muistoja ja pitkää aromista kestävyyttä.
Maku: Intensiivinen suussa, voimakas ja hienostunut muisto hienosta suklaasta. Melko makeat ja miellyttävät tanniinit, lakritsin vivahteilla. Pitkä ja kestävä. Erinomainen tasapaino suun ja nenän välillä.
Anchurón sijaitsee Espanjan Granadan maakunnassa. Viinitarhat ulottuvat Sierra Nevadalla, Huétorin luonnonpuistossa ja Bazan luonnonpuistossa, keskimääräisellä korkeudella 1 000 metriä merenpinnan yläpuolella, joten se kuuluu Ylä-Andalusiaan. Valmistusprosessit yhdistävät espanjalaisen perinteen viimeisimpiin teknologisiin edistysaskeliin, uusiutuviin energialähteisiin ja ympäristöystävällisiin käytäntöihin.
ALKUPERÄNIMI: CIGALES
Sadonkorjuu tapahtui lokakuun alussa, ja se käsiteltiin hellävaraisesti murskaamalla ja viinirypäleiden varret poistamalla. Käyminen tapahtui hallitussa lämpötilassa. Tämän jälkeen suoritettiin maloottinen käyminen. Lopuksi viini kirkastettiin, vakautettiin ja pullotettiin.
Meidän kuuluisa CAVA ROSADO, joka on valmistettu garnacha- ja pinot noir -rypäleistä. Se erottuu hedelmäisellä tuoksullaan, jossa on punaisia hedelmiä ja makeisia, sekä erittäin hyvin integroidulla kuplinnalla, joka tekee siitä miellyttävän nautittavaksi mihin aikaan päivästä tahansa. Suussa se on hyvin hieno ja pyöreä, mikä houkuttelee nauttimaan lisää.
Lajikkeet: Garnacha 90%, Pinot Noir 30%
Alkoholipitoisuus: 12.30% vol
Sokerit: 10 g/L.
Kypsytys, erästä riippuen 9–25 kuukautta.
- Väri: kirkas, intenssi mansikanpunainen viini, jossa on purppuran sävyjä.
- Aromit: puhdas, hedelmäinen tuoksu, jossa on kypsien punaisten marjojen, erityisesti mansikoiden, vivahteita.
- Suussa: pyöreä ja maukas suussa. Suuri ja hedelmäinen kevyesti hapokkaalla jälkimaulla.