Kirkas vaaleanpunainen väri.
Punaisen hedelmän ja sitrushedelmien (greippi) vivahteet.
Kauniilla elinvoimalla maku on hedelmäinen, hapokas ja maukas jälkimaku.
Le Champagne Claude PERRARD Brut Rosé on syntynyt Pinot Noir- ja Coteaux Champenois -rypäleiden sekoituksesta.
Nämä kuohuvat viinit on valittu ja sekoitettu luomaan mielenkiintoista tasapainoa. Et voi olla huomaamatta sen eleganssia ja raikkautta. Voit ihailla sen kauniin lohenpunaista väriä.
Champagne Claude PERRARD Brut Rosé tarjoaa mantelin, unikkokarkkien aromeja sekä punaisia hedelmän vivahteita. Pehmeä ja runsas maku tuo pyöreyttä ilman liiallista viinimäisyyttä, säilyttäen samalla tietyn raikkauden jälkimaussa. Meidän kuohuva viini sopii täydellisesti vaaleiden liharuokien sekä grilliruokien kanssa. Se täydentää myös harmonisesti mantelilla maustettua lohta tai armorican-tyylillä valmistettua kampelaa. Vuohenjuustot ovat myös uskollinen kumppani.
Lopuksi, CHAMPAGNE Claude PERRARD Brut Rosé nostaa esiin marjapohjaiset jälkiruokasi.
Languedoc Rosé
Assemblage :
Grenache - Cinsault - Vermentino
Potentiel de garde :
Environ 2 ans
Vinifications :
Jokainen rypälelajike käy läpi erillisen käymisprosessin, jotta sen tasapaino säilyy ja sen potentiaali tulee täysin esiin. Rypäleet, jotka korjataan aikaisin aamulla tuoreuden säilyttämiseksi, puristetaan, jotta saadaan ensisijainen, laadukkaampi mehu. Nämä selkeytetään ja pidetään matalassa lämpötilassa koko käymisprosessin ajan. Viini kypsyy 4 kuukautta hienoissa sakkoissa, jonka jälkeen se käy läpi kevyen kirkastuksen, ja viini pullotetaan nopeasti, jotta sen raikas ja hedelmäinen luonne säilyy.
Tutustu Pioni-kynttilään, joka on tuoksuton ja valmistettu kasvipohjaisesta vahasta. Tyylikäs ja luonnollinen, se tuo pehmeyden kosketuksen sisustukseesi. Laadukkaista ainesosista valmistettu kynttilä levittää lämpimän ja kestävän valon. Lisää elämääsi ripaus terälehtiä.
Savon Extra Doux Parfumé Chèvrefeuille
KÄYTTÖ
Veden kanssa kosketuksessa saippua vapauttaa pehmeän ja kevyen vaahdon, joka jättää ihon joustavaksi, pehmeäksi ja hienovaraisesti tuoksuvaksi.
NETTOPAINO
100 GRS
Sopii kaikille ihotyypeille
Saippua on valmistettu käsityönä Villefranche-sur-merissä.
Elintarvikeväri.
Sisältää kanervan uutteita.
AINESOSALUETTELO
sodium palmate, sodium palm kernalate, aqua/vettä, tuoksu, kehäkukka, palmuydinhappo, glyseriini, europaea-oliivi, natriumkloridi, tetrasodium etidronate, CI19140, CI42051, CI73015, CI14720, CI42051, CI16255, calluna vulgaris/kukkauute.
Cuvée Noémie on intohimomme ja työmme summa. Valinta matalan sadon alueista, valkoviinin valmistus tammitynnyrissä, punaviinin kypsytys tammitynnyrissä. Korkean ilmaisun cuvée, jolla on rikas ja kestävä luonne, joka löytää paikkansa gastronomisella pöydällä.
Rauhallinen roséviini. Valmistettu yksinomaan Riceys'ssa ja vain parhaina vuosina; tämä kunta, jolla on suurin viinitarha-ala koko Champagnessa (866 ha), on siten ainoa, jolla on kaikki kolme Champagnen alkuperämerkintää.
Työtilan suunnitteluun ja järjestelyyn vastaamme teknisillä ja käytännöllisillä ratkaisuilla, jotka tähtäävät liikkuvuusalueiden (liikkuminen, virrat, ...) optimointiin, säilytykseen (mittatilaustyönä valmistettu kalustus) ja tekniikkaan (kaapelien kulku, näyttöjärjestelmät, ...). Kriittisten ympäristöjen rajoitusten ja tarpeiden ymmärtäminen, jotta niiden tehokkuus ja harmonia maksimoituisivat, edellyttää sopeutumista kaikkein erityisiin tarpeisiin.
Kristallinkirkas väri.
Aromit sitrushedelmistä, valkoisista hedelmistä (päärynä) ja kivihedelmistä (viinipersikka), valkoisista kukista (pihlaja).
Kukkainen ja hedelmäinen, maku on pyöreä ja mehukas, ja jälkimaku on eloisa.
MILLESIME : 2020
CEPAGE : Pineau d'Aunis (50%), Gamay (50%).
TERROIR : Savea.
VINIFICATION ET ELEVAGE : Viinirypäleet kerätään erittäin kypsinä. 24 tunnin matala lämpötila -maseraatio.
APPELLATION : AOP Rosé d'Anjou.
NOTES DE DEGUSTATION : Vaaleanpunainen väri. Harmooninen tuoksu pienistä punaisista hedelmistä. Herkullinen, pehmeä maku, jossa on runsaasti hedelmiä ja mausteisia pippurisia vivahteita.
ACCORD METS/VIN : Alkoholiton juoma, leikkeleet, pizza, hedelmäjälkiruoat.
TEMPERATURE DE SERVICE : 6-8°C.
Kuuden 75cl pullon laatikko
Minervois Rosé
Seos:
Syrah - Grenache
Säilytyspotentiaali:
Noin 2 vuotta
Viininvalmistus:
Erittäin lyhyt kuorimacerointi, jota seuraa verenvuoto. Mehun fermentointi lämpötilan hallinnalla.