Tuotteet hakusanalla sähköinen snail (13)

Koko kampasimpukka

Koko kampasimpukka

Premium-äyriäiset, huolellisesti valittu koon, tuoreuden ja maun mukaan.
Villisika

Villisika

Perinteinen villisika terriini 90g Jean Brunet
LEMONGRASSE CAKE

LEMONGRASSE CAKE

Myynti alaikäisille on kielletty. Siementen ostaminen on sallittua muistoesineenä, kokoelmana ja biodiversiteetin säilyttämiseksi. Kotikäyttö, elintarvikekäyttö tai maatalous, sekä itäminen ja viljely ovat laittomia ja niistä voi seurata oikeudellisia toimenpiteitä. Bloom Farm Groupe ja jälleenmyyjät eivät voi olla vastuussa kolmansien osapuolten käytöstä, joka ei noudata voimassa olevaa kansallista lainsäädäntöä. Tuotteen ominaisuudet: (Ice Cream Cak S1 citronelle x Ice Cream Cake Samadhi cut)
Sardiinit Öljyssä - Elintarvikekauppa

Sardiinit Öljyssä - Elintarvikekauppa

Klubipurkki 125g, Luonnollinen tai Mausteinen
Muskottipähkinä - Kokonaiset Mausteet

Muskottipähkinä - Kokonaiset Mausteet

Mace on meille rakas ja siitä on tullut Muzirisin ikoninen mauste. Macis (mace englanniksi) on muskottipähkinän punainen kuori, joten niiden maut ovat hyvin lähellä toisiaan. Kuitenkin macis on paljon herkempää ja hienostuneempaa suussa, ja se tuo mukanaan mäntyisiä ja makeita vivahteita. Sitä käytetään pieninä määrinä, joko hienoksi hakattuna tai suoraan infusoituna valmistuksiisi. Alkuperä: Banda-saarten, Indonesia Laatu: kukat, Erikois, Punainen-Oranssi
Savustettu Mausteinen Paprika

Savustettu Mausteinen Paprika

Paprika, jota yleisesti kutsutaan "makeaksi chiliksi", on mauste, joka on peräisin chilistä, joka kuuluu samaan perheeseen kuin paprika, kuivattu ja jauhettu hienoksi jauheeksi. Sen kirkkaan punainen väri ja yleensä hyvin mieto potku tekevät siitä valikoidun ainesosan, jota käytetään monissa keittiöissä, erityisesti Maghrebissa, Portugalissa ja Itä-Euroopan maissa. Se on yllättävä mauste, jolla on monia ominaisuuksia; sitä käytettiin jopa lääkinnällisiin tarkoituksiin asteekkien ja mayojen toimesta. Rikas vitamiineista ja mineraaleista, se auttaa torjumaan flunssaa talvella. Etu, josta on vaikeaa luopua, kun sitä on kerran kokeillut. Mutta ennen kaikkea se on maistettava, jotta sen ymmärtää! Nettopaino: 50 g Alkuperä: Espanja
HELITEIN - Proteiinipitoinen ainesosa

HELITEIN - Proteiinipitoinen ainesosa

Helitein® on proteiinipitoinen ja aminohappoja sisältävä etanauute. Tämä luonnollinen ainesosa, joka on helppo sulattaa, sopii täydellisesti ravintolisien (kapselien, tablettien tai jauheen) tai funktionaalisten elintarvikkeiden valmistukseen. Tämä uute auttaa stimuloimaan lihaskasvua, palautumaan nopeammin lihasrasituksen jälkeen ja tukemaan proteiinipitoista tai runsaasti proteiinia sisältävää ruokavaliota.
Saffraanipistilit 0,5g

Saffraanipistilit 0,5g

Saffraanipistillit 0,5 g. Lasiputki, suljettu ruuvikorkilla. Kultamitali Pariisin maatalousnäyttelyssä. Ensimmäinen luokka ISO-standardin 3632-2 mukaan Paino: 1 g
Kampasimpukat

Kampasimpukat

Leveys 6,5 cm Korkeus 19,5 cm 130 g 4 kpl setti Musta 2504N Valkoinen 2504B Maito 2504L
Spirulina - 200 kapselin säiliöt

Spirulina - 200 kapselin säiliöt

Spirulina, luonnollinen ravintolisä, on sininen levä, joka on rikas proteiineista, raudasta ja B12-vitamiinista. Suositellaan väsymyksen ja kasvissyöjille.
Into- kukka

Into- kukka

Passionskukka
Pienet puhdistetut mustekalat - Pääjalkaisten valikoima

Pienet puhdistetut mustekalat - Pääjalkaisten valikoima

Pienet mustekalat persiljakermassa: Valmista persillade (valkosipuli & persilja). Sulata pienet mustekalat. Suosittelemme sulattamaan mustekalat vedessä juuri ennen valmistusta. Paista mustekaloja pannulla oliiviöljyssä, lisää persillade siten, että saat tasaisen kullanruskean pinnan. Mausta haluamallasi tavalla. Lisää tuorekerma ja anna hautua 4 minuuttia miedolla lämmöllä. Tarjoile valkoisen riisin tai höyrytettyjen porkkanoiden kanssa.
Himalajan vaaleanpunainen suola

Himalajan vaaleanpunainen suola

Vaaleanpunainen suola on suolaa, joka kerätään Himalajan juurella sijaitsevista kaivoksista. Tuloksena meriveden haihtumisesta miljoonia vuosia sitten, Himalajan vaaleanpunainen suola on saasteilta suojattu raaka-aine, poikkeuksellinen tuote, joka on pysähtynyt aikaan. Sen maku on miedompi kuin merisuolalla ja sen vaaleanpunainen väri tekee siitä valikoidun ainesosan. Sen kyky olla kostumatta mahdollistaa sen käytön suolamyllyissä vaivattomasti. Sen mineraalipitoinen koostumus on sen pääasiallinen hyve. Itse asiassa tämä suola on hyvin vähän käsitelty. Himalajan vaaleanpunainen suola tunnetaan myös sen ravitsevista ominaisuuksista iholle, kun sitä käytetään kuorintana. Nettopaino: 50 g Alkuperä: Pakistan