Valkosipulirakeet, jauhe ja viipaleet ovat olennaisia ainesosia maailmanlaajuisissa keittiöissä. Valkosipuli tunnetaan monipuolisesta maustaan, joka täydentää laajaa valikoimaa suolaisia ruokia. Rakeita ja jauhetta käytetään pastakastikkeissa, wok-vihanneksissa ja intialaisessa ruoassa, kun taas viipaleet tuovat ainutlaatuista makua paahdettuihin perunalastuihin. Laadun säilyttämiseksi valkosipulituotteet tulisi säilyttää tiiviisti suljetuissa astioissa, poissa valosta ja kosteudesta.
Istanbulin Fatihissä perustettu Miskos Helva, Miskos on jatkuvasti sopeutunut kehittyviin markkinaolosuhteisiin ja kansainvälisten organisaatioiden standardeihin. Vastatakseen kasvaviin asiakastarpeisiin se siirtyi ensin tehtaaseensa Istanbulin Bahcelievleriin ja sitten 10 000 m2 tuotantoalueelle Kastamonun järjestäytyneeseen teollisuusalueeseen.
Miskos on sitoutunut korkeimpiin laatuvaatimuksiin. Yritys kiinnittää huomiota laatu- ja hygieniavaatimusten noudattamiseen tuotannon aikana ja ottaa huomioon työterveys- ja -turvallisuus sekä elintarvikelait. Yrityksen jatkuvasti kasvavat voitot osoittavat, että Miskos on oikealla tiellä keskittyessään laatuun.
Miskos tunnetaan murenevista, kuivatuista hedelmäpastoista, wafer-halveista, cekme-halveista ja turkkilaisesta keijusilkistä. Luonnollinen tuotantotapa tuo esiin perinteisen turkkilaisen maun ja varmistaa myös tuotteiden kasvavan suosion ulkomailla.