Nauttikaa yhdessä tästä herkullisesta Rougailista Montbéliard-makkaroiden ja Réunionin L’Oiseau-chilin kanssa. Inspiroituneena parhaista panimoista, tämä resepti on ilman väriaineita, keinotekoisia makuja tai säilöntäaineita.
Tarjoamme useita sinappimerkkejä, eri makutyypeillä, perinteisestä erittäin vahvaan, unohtamatta vanhanajan sinapinsiemeniä.
Purkkeja 170g:sta 210g:aan ja ämpäri 5Kg.
Saatavilla oleva määrä ja useimmille merkeille meillä on etiketit ranskaksi.
LE SAFRAN DE ROMEGIER, Ardèchen alueella sijaitseva tila, on erikoistunut luomusafranin viljelyyn käsityömenetelmien mukaan. Safranimme kasvatetaan, kerätään, puhdistetaan käsin ja kuivataan itse. Se on peräisin luonnonmukaisesta maataloudesta ilman torjunta-aineita tai kemikaaleja. Safranimme on ensimmäistä luokkaa ISO 3632-2 -standardin mukaan ja se on voittanut kultamitalin vuonna 2018 yleisessä maatalouskilpailussa, ja saanut myös mitalin vuonna 2023.
Tarjoamme laajan valikoiman tuotteita:
- safranipistillit
- herkkukori, joka koostuu safranipohjaisista tuotteista
- lahjapakkaus, joka koostuu safranipohjaisista tuotteista
- kylmäsaippua safranilla
- luomusafranin sipulit
Paprika, jota yleisesti kutsutaan "makeaksi chiliksi", on mauste, joka on peräisin chilistä, joka kuuluu samaan perheeseen kuin paprika, kuivattu ja jauhettu hienoksi jauheeksi.
Sen kirkkaan punainen väri ja yleensä hyvin mieto potku tekevät siitä valikoidun ainesosan, jota käytetään monissa keittiöissä, erityisesti Maghrebissa, Portugalissa ja Itä-Euroopan maissa.
Se on yllättävä mauste, jolla on monia ominaisuuksia; sitä käytettiin jopa lääkinnällisiin tarkoituksiin asteekkien ja mayojen toimesta.
Rikas vitamiineista ja mineraaleista, se auttaa torjumaan flunssaa talvella. Etu, josta on vaikeaa luopua, kun sitä on kerran kokeillut.
Mutta ennen kaikkea se on maistettava, jotta sen ymmärtää!
Nettopaino: 50 g
Alkuperä: Espanja
Saffranin kategoria 1, joka on korjattu aikaisin aamulla Jorge'n toimesta Villeveyrac-tasangolla, liotettu vähintään 4 viikkoa Camarguen suolamarjasta kerätyssä fleur de selissä.
Ranskalaiset sianlihasta valmistetut makkarat, luonnolliset suonet, suola, pippuri.
KOKEN NEUVOT:
Valmista niitä herneiden kanssa, et tule katumaan!
Nautin niitä Minervois- tai Corbières-viinin kanssa.
Makkaroista innostuneena päätin valmistaa niitä myös purkissa.
Täällä ei leikitä. On Piemonten, Abruzzon, Umbrian ja Toscanan ihmisten ylpeys, todelliset ruoka-alan asiantuntijat. He ovat tehneet historiansa ja ylistäneet sen hyveitä ajan myötä. Suhteet ihmisten, kasteen, koirien ja kärsivällisyyden välillä: tutkimus. Casa Di Cecco on löytänyt ja valmistanut teille helmet, jotka ovat näiden asiantuntijoiden, ensin aarteiden etsijöiden ja sitten gastronomien, työtä. Koska toisaalta on tutkimuksen salaisuus, toisaalta Casa Di Cecco tarjoaa teille gastronomian yhteisöllisyyden.