25 KG Kraft-pussi. Tarkoitus Sudem Leipäseos (10 kg), ainesosa hiiva (300 g sämpylöihin, 400 g suurille leiville) ja vesi (6 litraa) sekoitetaan taikinaksi. Taikinan lämpötila 25-27 °C, vaivataan 10 minuuttia hitaasti, 7 minuuttia nopeasti. 1. Fermentointi 15 minuuttia (tasolla) 2. Fermentointi, fermentointiin kuluu 30 minuuttia. Kypsennetään 30-35 minuuttia. 1 vuoden säilytys viileässä ja kuivassa paikassa.
Saksa tai Turkki (3-6 metriä)
Ulkoputki: 60 mm
Sisäputki: 48 mm
Putkien paksuus: Jopa 4 metrin korkeudessa 1,8 mm, yli 4 metrin korkeudessa 2 mm.
Maalausmahdollisuudet: Kylvö, jauhemaalaus ja galvanoitu.
*Tarjoamme erikoisvalmistusta.