Tuotteet hakusanalla sangatön gyöngyharmat porattu (5)

Iberialaisesta sian nahasta valmistettu Lagarto

Iberialaisesta sian nahasta valmistettu Lagarto

Iberian sika yli 10 kuukautta. Magro-pala sijaitsee sian kylkiosassa, pekonin ja vatsan välissä, ja se on viipaloitu suikaleiksi. Iberian sian Manto Lagarto on hieno leikkuu, joka saadaan yli 10 kuukautta vanhoista iberialaisista sioista, jotka tunnetaan vertaansa vailla olevasta maustaan ja laadustaan. Tämä vähärasvainen pala sijaitsee kylkiosassa, pekonin ja vatsan välissä, ja se esitetään ohutviipaleina, jotka tarjoavat murean ja mehukkaan rakenteen, täydellinen grillaukseen tai paistamiseen. Sen viipalointi suikaleiksi tekee siitä monipuolisen valinnan erilaisille gourmet-ruoille, säilyttäen iberialaisen sian aito ja syvä maku. Täydellinen niille, jotka arvostavat laadukasta lihaa gourmet-kosketuksella.
Iberialainen Tammi-Salami - Lihatuotteet

Iberialainen Tammi-Salami - Lihatuotteet

Tuote on valmistettu sekoituksesta jauhettua tai paloiteltua lihaa, johon on lisätty suolaa, paprikajauhetta ja mausteita, vaivattu ja täytetty luonnolliseen sianpaksusuoleen täydellisessä kypsymistilassa. Iberialaiset Brisa-sikojen ominaisuudet Iberialaiset Brisa-sikojen erityispiirteet erottavat ne selvästi muista, mikä tuottaa korkealaatuisia Iberialaisia tuotteita. Ne ovat geneettisesti ainutlaatuisia yksilöitä, joiden alkuperä juontaa juurensa Välimeren Sus Scrofa Mediterraneus -alalajiin, ja ne ovat kotoisin Espanjan kuuluisista dehesoista, jotka sijaitsevat pääasiassa Salamancassa. Käytetyt käsittelyt Iberialaisissa Brisa-tuotteissa kaikki makkarapalat käyvät läpi seuraavat käsittelyt: jauhaminen, ainesosien lisääminen ja vaivaaminen, jäähdytyksessä asettaminen, täyttäminen, kuivaaminen ja kypsyttäminen. Makkaroiden hyödyt Makkarat ovat rikkaita magnesiumin, fosforin, sinkin ja kaliumin lähteitä. Lisäksi Iberialaiset Brisa-sikamme tarjoavat meille lihaa. Energiapitoisuus: 432Kcal / 1919KJ Rasvat: 38.5 g Tyydyttyneet rasvat: 15.3 g Hiilihydraatit: 2.1 g Sokerit: 1.3 g Proteiinit: 26 g Suola: 3 g
Pakastettu Sika, Sikapossun Vatsa, Sikapossun Ohutsuoli

Pakastettu Sika, Sikapossun Vatsa, Sikapossun Ohutsuoli

Pakastetut leikattavat porsaan kylkiluut, 10 kg laatikot Pakastetut porsaan takajalat, 10 kg laatikot Pakastetut porsaan hännät ja häntäluut, 10 kg laatikot Pakastetut porsaan päät, 10 kg laatikot Pakastetut porsaan rintalastat, 10 kg laatikot Pakastetut porsaan kaulaluut, 15 kg laatikot Pakastetut porsaan selkärangat, 15 kg laatikot Pakastetut porsaan kokonaiset korvat, 10 kg laatikot Pakastetut porsaan maskit, 10 kg laatikot Pakastetut porsaan lannerangan kylkiluut, 9-12 cm, 15 kg laatikko Pakastetut porsaan mahalaukut, 10 kg laatikko Pakastettu porsaan selkänahka, 20 kg laatikko Pakastettu porsaan leikkuurasva, 20 kg laatikko Pakastettu porsaan selkärasva, 20 kg laatikko Pakastetut porsaan kielet, sveitsiläinen leikkaus, laatikossa Pakastettu porsaan kaula, luullinen, laatikossa Pakastettu porsaan jalka, luuton, polyblokkina Pakastettu porsaan lapa, luullinen, laatikossa Pakastettu porsaan lapa, luuton, laatikossa Pakastettu porsaan vatsa, luullinen, nahka päällä, N2, laatikossa Pakastetut porsaan kuunluut, 10 kg laatikko Pakastetut porsaan olkaluut, 20 kg laatikko Pakastetut porsaan reisiluut, 20 kg laatikko Pakastettu sika Toimitamme pakastettua porsasta etu-/takajaloista, jotka on alustavasti puhdistettu verestä ja saasteista.
SINTEROIDUN DOLOMIITIN - REFRAKTOORIMATERIAALI

SINTEROIDUN DOLOMIITIN - REFRAKTOORIMATERIAALI

Dolomiittisinteri on tuote, joka saadaan korkeissa lämpötiloissa. Sen kemiallisen laadun ja käytetyn tuotantoprosessin yhdistelmä antaa sille korkean kuumuudenkestävyyden. Sitä käytetään laajalti kuumankestävien materiaalien valmistuksessa massoina ja tiilinä terästeollisuudessa.
LDPE Luonnollinen Granulaatti

LDPE Luonnollinen Granulaatti

Regranuloitu LDPE teollisesta kalvosta, ekstrusioontaso, luonnollinen väri.