Tuotteet hakusanalla sangatön gyöngyharmat porattu (4)

LDPE Luonnollinen Granulaatti

LDPE Luonnollinen Granulaatti

Regranuloitu LDPE teollisesta kalvosta, ekstrusioontaso, luonnollinen väri.
Iberialainen Tammi-Salami - Lihatuotteet

Iberialainen Tammi-Salami - Lihatuotteet

Tuote on valmistettu sekoituksesta jauhettua tai paloiteltua lihaa, johon on lisätty suolaa, paprikajauhetta ja mausteita, vaivattu ja täytetty luonnolliseen sianpaksusuoleen täydellisessä kypsymistilassa. Iberialaiset Brisa-sikojen ominaisuudet Iberialaiset Brisa-sikojen erityispiirteet erottavat ne selvästi muista, mikä tuottaa korkealaatuisia Iberialaisia tuotteita. Ne ovat geneettisesti ainutlaatuisia yksilöitä, joiden alkuperä juontaa juurensa Välimeren Sus Scrofa Mediterraneus -alalajiin, ja ne ovat kotoisin Espanjan kuuluisista dehesoista, jotka sijaitsevat pääasiassa Salamancassa. Käytetyt käsittelyt Iberialaisissa Brisa-tuotteissa kaikki makkarapalat käyvät läpi seuraavat käsittelyt: jauhaminen, ainesosien lisääminen ja vaivaaminen, jäähdytyksessä asettaminen, täyttäminen, kuivaaminen ja kypsyttäminen. Makkaroiden hyödyt Makkarat ovat rikkaita magnesiumin, fosforin, sinkin ja kaliumin lähteitä. Lisäksi Iberialaiset Brisa-sikamme tarjoavat meille lihaa. Energiapitoisuus: 432Kcal / 1919KJ Rasvat: 38.5 g Tyydyttyneet rasvat: 15.3 g Hiilihydraatit: 2.1 g Sokerit: 1.3 g Proteiinit: 26 g Suola: 3 g
SINTEROIDUN DOLOMIITIN - REFRAKTOORIMATERIAALI

SINTEROIDUN DOLOMIITIN - REFRAKTOORIMATERIAALI

Dolomiittisinteri on tuote, joka saadaan korkeissa lämpötiloissa. Sen kemiallisen laadun ja käytetyn tuotantoprosessin yhdistelmä antaa sille korkean kuumuudenkestävyyden. Sitä käytetään laajalti kuumankestävien materiaalien valmistuksessa massoina ja tiilinä terästeollisuudessa.
Iberialaisesta sian nahasta valmistettu Lagarto

Iberialaisesta sian nahasta valmistettu Lagarto

Iberian sika yli 10 kuukautta. Magro-pala sijaitsee sian kylkiosassa, pekonin ja vatsan välissä, ja se on viipaloitu suikaleiksi. Iberian sian Manto Lagarto on hieno leikkuu, joka saadaan yli 10 kuukautta vanhoista iberialaisista sioista, jotka tunnetaan vertaansa vailla olevasta maustaan ja laadustaan. Tämä vähärasvainen pala sijaitsee kylkiosassa, pekonin ja vatsan välissä, ja se esitetään ohutviipaleina, jotka tarjoavat murean ja mehukkaan rakenteen, täydellinen grillaukseen tai paistamiseen. Sen viipalointi suikaleiksi tekee siitä monipuolisen valinnan erilaisille gourmet-ruoille, säilyttäen iberialaisen sian aito ja syvä maku. Täydellinen niille, jotka arvostavat laadukasta lihaa gourmet-kosketuksella.