Tuotteet hakusanalla sangaton gyöngyharmat porattu (4)

Iberialaisesta sian nahasta valmistettu Lagarto

Iberialaisesta sian nahasta valmistettu Lagarto

Iberian sika yli 10 kuukautta. Magro-pala sijaitsee sian kylkiosassa, pekonin ja vatsan välissä, ja se on viipaloitu suikaleiksi. Iberian sian Manto Lagarto on hieno leikkuu, joka saadaan yli 10 kuukautta vanhoista iberialaisista sioista, jotka tunnetaan vertaansa vailla olevasta maustaan ja laadustaan. Tämä vähärasvainen pala sijaitsee kylkiosassa, pekonin ja vatsan välissä, ja se esitetään ohutviipaleina, jotka tarjoavat murean ja mehukkaan rakenteen, täydellinen grillaukseen tai paistamiseen. Sen viipalointi suikaleiksi tekee siitä monipuolisen valinnan erilaisille gourmet-ruoille, säilyttäen iberialaisen sian aito ja syvä maku. Täydellinen niille, jotka arvostavat laadukasta lihaa gourmet-kosketuksella.
DUROC-ROTUN ETULIHA - LIIHA

DUROC-ROTUN ETULIHA - LIIHA

DUROC-ROTUN ETULIHA - LIHAT Viite: 5225 PAINO: 850 gr
Iberialaiset Ribsit - Iberialainen Ribstrip

Iberialaiset Ribsit - Iberialainen Ribstrip

Tämä leikkaus on erittäin houkutteleva grillijuhliin, ja se koostuu Iberian sian kyljistä, jotka on leikattu keskeltä. Ne voidaan pakata alipaineeseen, flow packiin ja ski packiin, mutta jälkimmäinen on pienempi. Vienti voi olla tuoretta tai pakastettua.
LDPE Luonnollinen Granulaatti

LDPE Luonnollinen Granulaatti

Regranuloitu LDPE teollisesta kalvosta, ekstrusioontaso, luonnollinen väri.