4p digifile, 6p digifile, digitaalinen painatus, alhainen hinta myös pienille määrille - Digitaalipainetut digifilet ovat edullisia ja näyttäviä koteloita CD/DVD-levyillesi. Voimme tarjota 4p digifilejä, 6p digifilejä, jotka mahtuvat 1, 2 tai 3 CD/DVD-levyä.
Kaikki digifilet painetaan digitaalisesti, mikä tarkoittaa alhaista hintaa myös pienissä erissä (painamme yhdestä kappaleesta alkaen). Digifileissä on mahdollista käyttää kiiltävää tai mattapintaista viimeistelyä. Voimme lisätä digifileihin myös piste-UV-lakkausta.
Muodot
suorakulmaiset muodot
kaltevuudet, kaaret – tarjotaan, mutta vaativat tarkkoja sopimuksia
Vakiovarustukseen kuuluu
Profiili
Rungon ja oven syvyys 68 mm (tai 78 | 92 mm)
litteä ovi, saatavana lasipaneelilla tai ilman
Mänty, meranti tai tammi
Kaksi tiivistettä siiven ympäri
Kynnys
Matala kynnys 32 mm, jossa 2 tiivistettä (muita kynnyksiä katso 'lisävarusteet' -välilehdeltä)
Avaussuunta valittavissa
sisäänpäin
ulos
Koneistus
Simonswerk Baka Protect 3D -saranoita, säädettävissä 3 tasolla
Automaattinen 3-pisteinen salpa
Standardi A-luokan sylinteri
Kahva
Valmistettu metallista
Tasolla
Korkea kestävyys
Kahva-kahva
Ulko- ja sisäpuolen D-kahva valinnaisena
Vakioväri: valkoinen, ruskea
Valinnaiset värit: vanha kulta, satiinipinnoitettu kromi, kromi, titaani
Gouda on hollantilainen kova juusto, joka valmistetaan lehmänmaidosta. Se on kypsytetty (puoli)kovaa juustoa.
Tuote on saatavilla lohkoina tai kuutioina, jotka on kääritty keltaiseen tai punaiseen folioon. Gouda erottuu miedosta maustaan, joka voimistuu kypsymisprosessin pituuden myötä. Maku on mieto, hienovarainen ja aromaattinen, jossa on hieno pastöroinnin jälkimaku, joka voi olla hieman hapan tai mausteinen. Juustolla on kiinteä, sileä rakenne.
Voimme myös tarjota vähäsuolaista Goudaa, joka tarjoaa mausteisemman maun.
Gouda 45-48% säilyvyysaika on noin 3-12 kuukautta. Tuotetta tulee säilyttää lämpötilassa 2°C - 10°C.
Foodcom toimittaa liikekumppaneilleen Goudaa 45-48% 3 kg lohkoissa tai 15 kg eurolohkoissa.
Analoginen juusto (tunnetaan myös juuston jäljitelmänä tai juuston korvikkeena) on juustotuote, jossa maitotäyte on osittain tai kokonaan korvattu kasviöljyllä. Jos täysmaitotäyte on korvattu, tuotetta kutsutaan myös "vegaaniseksi juustoksi". Muut tuotantostandardit ovat samat kuin tavallisessa juustonvalmistuksessa. Analogista juustoa valitaan usein sen kustannustehokkuuden ja helpon valmistuksen vuoksi. Tuote on suurelta osin vaihteleva koostumukseltaan, ja siksi se soveltuu moniin käyttötarkoituksiin.