Lisäaineiden, mausteiden ja mausteiden seos, joka on tarkoitettu lämpökäsittelemättömän lihatuotteen valmistamiseen, nimeltään "Salchichón" tai "Chorizo blanco" laatu "Extra", valmistettu hitailla kypsennystekniikoilla (lämpötila 6–12ºC ja alkuperäinen RH 78–86 %). Muoto: 4 kg:n pussi
Yhteistyö suunnittelijan kanssa
Bossongin ankkureiden ominaisuudet määritellään kunkin projektin erityisten parametrien sekä reikien mittojen perusteella, joihin ne on upotettava, riippuen alustan materiaalin tyypistä.
Tiedonvaihto, joka liittyy rakennuksen säilyvyystilanteen tuntemukseen ja toteutettavien toimenpiteiden tavoitteisiin, piirustuksiin ja kuviin, halkeamien ja muodonmuutosten kuvioon sekä toimenpiteiden suunnitteluun, on erittäin tärkeää määriteltäessä ankkurityyppiä, joka parhaiten soveltuu sovellukseen, sekä arvioitaessa toimenpidettä taloudellisesta näkökulmasta.
Paikalliset testit
Tarve antaa suunnittelijainsinööreille mahdollisuus arvioida injektoitujen ankkureiden käyttäytymistä tietyssä sovelluksessa ja erityisessä ympäristössä on johtanut siihen, että Bossong on varustanut teknikkonsa liikkuvalla mittauslaitteistolla, joka mahdollistaa paikan päällä suoritettavat testit.
Langansyöttö-EDM-laitteemme tarjoavat täydellisen ratkaisun monilla alueilla tuotantoketjussa.
SUPER DRILL EDM
Langansyöttö-EDM-laitteemme tarjoavat täydellisen ratkaisun yksittäisten tai varaosien, inserttejen, puristus- ja leikkuutyökalujen tai prototyyppien valmistukseen.
Myös alihankintaan yksittäis- tai sarjatuotannossa laitteemme ovat käytettävissä ympäri vuorokauden tiukkojen aikarajojen aikana.
Liikematka X/Y/Z: 550 x 370 x 310 mm
Maksimi työkappalekoko: 800 x 600 x 300 mm
Pintalaatu: jopa Ra 0,2 µm
Langankoko: 0,10 – 0,30 mm
Maksimi työkappaleen paino: 500 kg
Lisäaineiden, mausteiden ja mausteseosten sekoitus, joka on tarkoitettu lihatuotteiden valmistukseen, erityisesti lämpökäsitellyn lihan tuotteen, jota kutsutaan "Morcilla", valmistamiseen. Muoto: 5 kg:n pussi