Lisäaineiden, mausteiden ja mausteiden seos, joka on tarkoitettu lämpökäsittelemättömän lihatuotteen valmistamiseen, nimeltään "Salchichón" tai "Chorizo blanco" laatu "Extra", valmistettu hitailla kypsennystekniikoilla (lämpötila 6–12ºC ja alkuperäinen RH 78–86 %). Muoto: 4 kg:n pussi
Reiner sahrami langoissa suoraan Persiasta luonnonkierrossa lasipurkissa, joka helpottaa sahramin säilyttämistä ja edistää luonnollisten aromien säilymistä. Värjätty lasi auttaa vähentämään valon ja lämmön pääsyä, mikä pidentää laadukkaan tuotteen säilyvyyttä ja nautintoa.
Vuodesta 1986 TECHNOGENIA on valmistanut sulatettua volframikarbidia innovatiivisella menetelmällä – kylmällä sulatusastiolla, jossa on elektromagneettinen leijunta.
Lisäaineiden, mausteiden ja mausteiden seos, joka on tarkoitettu lämpökäsittelemättömän lihatuotteen valmistamiseen, jota kutsutaan "Sobrasadaksi"; rajoittavien lisäaineiden puutteen vuoksi se on herkullista tuoreena, kuivattuna ja/tai kypsytettynä kypsymis-kuivatusprosessin avulla.
Muoto: laatikko 270g, pussi 3,6Kg