Himalajan suola on puhtain ja terveellisin suola maapallolla. Se tulee vain yhdestä paikasta: Itä-Himalajan alueelta Pakistanissa. Sen väri vaihtelee valkoisesta vaaleanpunaiseen ja tummanpunaiseen. Se syntyi miljoonia vuosia sitten merien kuivumisen seurauksena, ja sen varannot sijaitsevat 400-600 metrin syvyydessä maan pinnasta. Himalajan suola on puhtaampaa ja terveellisempää kuin perinteinen pöytäsuola, jota käytetään päivittäin. Se sisältää joukon makro- ja mikroelementtejä. Himajalska Vivio on saatavilla kahdessa versiossa: pieni ja rakeinen. Himalajan suolaa käytetään useammin kuin rakeista ruoanlaitossa, maustamaan ruokia. Rakeisella suolalla on sama käyttö, mutta se toimii myös kylvyssä. Tässä tapauksessa lisää noin 10 g suolaa 1 litraan vettä kylpyyn. Suolakylvyn jälkeen suositellaan puolen tunnin lepoa. Testit osoittavat, että kulutamme liikaa suolaa.
Kaliumsorbaatti on erittäin tehokas, turvallinen ja myrkytön elintarvikepreservatiivinen. Vaikka kaliumsorbaatti on yksi monista säilöntäaineista markkinoilla, se on yksi parhaista, koska se on vaaraton ja monikäyttöinen. Kaliumsorbaatti valmistetaan pääasiassa synteettisesti.
Se on mauton ja hajuton jauhe. FDA:n mukaan se on turvallinen käyttää, koska se hajoaa kehossa vedeksi ja hiilidioksidiksi. Se on kosmetiikkatuotteissa käytettävien säilöntäaineiden luettelossa rajoituksin. Sen enimmäiskäyttökoncentratio lopputuotteessa on 0,6 %, laskettuna sorbiinihappona. Se toimii parhaiten happamassa ympäristössä, muuten sen ominaisuudet ovat paljon heikompia.
Adaptogeenit ovat myrkyttömiä kasveja, joilla on erityinen vaikutus ihmisen kehoon ja mieleen. Kaikkien adaptogeenien yleinen ominaisuus on poistaa stressin vaikutuksia ja auttaa kehoa sopeutumaan haitallisiin ulkoisiin olosuhteisiin. Shiitake <em>(Lentinus edodes)</em>, Puolassa tunnetaan myös nimellä japanilaiset kovat, omaavat poikkeuksellisia terveysvaikutuksia, joita on käytetty lääketieteessä Itä-Aasiassa vuosisatojen ajan. Näillä alueilla shiitake-sieniä kutsutaan jopa "elämän eliksiiriksi", koska niiden uskotaan tuovan ihmiselle terveyttä ja jopa pitkäikäisyyttä. Ei ole yllättävää: nämä ruskeat ja lihaavat sienet, joissa on kihara hattu, ovat aarreaines, joka vaikuttaa myönteisesti kehon toimintaan. Ne sisältävät ennätysmäärän kaliumia ja niasiinia (B3-vitamiinia), erityisesti. Lisäksi niissä on D-vitamiinia, sekä kalsiumia ja fosforia.
Himalajan suola on puhtain ja terveellisin suola maapallolla. Se tulee vain yhdestä paikasta – Pakistanin itäisestä Himalajasta. Sen väri vaihtelee valkoisesta vaaleanpunaiseen ja tummanpunaiseksi. Se syntyi miljoonia vuosia sitten merien kuivumisen seurauksena, ja sen varannot sijaitsevat 400-600 metrin syvyydessä maan pinnasta.
Himalajan suola on puhtaampaa ja terveellisempää kuin perinteinen ruokasuola, jota käytämme päivittäin. Se sisältää joukon makro- ja mikroelementtejä.
Vivio-himalajansuola on saatavilla kahdessa versiossa: hienona ja rakeisena. Hienoa himalajansuolaa käytetään useammin kuin rakeista suolaa ruoan maustamiseen. Rakeisella suolalla on sama käyttötarkoitus, mutta se sopii myös kylpyihin. Tällöin kylpyyn tulee lisätä noin 10 g suolaa per 1 litra vettä. Suolahaudetta seuraa suositeltu puolen tunnin lepo.
Tutkimukset osoittavat, että kulutamme liikaa suolaa. Se on läsnä suurimmassa osassa tuotteita, joita käytämme päivän aikana: säilykkeissä, leikkeleissä, makkaroissa.
Psylliumin isoäiti, myös Välimeren isoäiti, on erinomainen kuitujen lähde ja sisältää myös runsaasti proteiinia. Sitä käytetään ruoansulatusjärjestelmän toiminnan parantamiseen. Lisäksi kuitu lisää kylläisyyden tunnetta. Kun siemenet tulevat kosketuksiin veden kanssa, ne peittyvät limalla ja muodostavat geeliä, mikä auttaa suolistovaivoissa. Se parantaa suoliston bakteerikantaa, suojaa ja toimii tulehdusta ehkäisevästi. & lt; 0,01G & lt; 1%*RWS - Viiteruoka & nbsp; <strong> Käyttö </strong> Tuote on valmistuksen jälkeen valmis syötäväksi: 2-3 teelusikallista psyllium-kakkua tulisi kaataa lasilliseen mehua tai vettä, antaa seistä noin 20 minuuttia ja sitten juoda. Kun käytät tuotetta, on tärkeää juoda runsaasti vettä, vähintään 1,5 l. Voit ottaa sitä kaksi kertaa päivässä, mieluiten aamulla ja iltapäivällä.
Monokalciumfosfaatti saadaan aikaan fosforihapon ja kalsiumkarbonaatin reaktiolla. Luun rakennusaineena fosfori on mukana monissa tärkeissä biokemiallisissa muutoksissa.
25 kg:n monokalciumfosfaatti on saatavilla jauheena tai pieninä valkoisina tai harmahtavina rakeina. Se sekoittuu helposti muihin raaka-aineisiin. Tuote on vastuussa luiden ja kudosten hyvästä kehityksestä, aineenvaihdunnan ja hermoston oikeasta toiminnasta sekä tuottavuuden ja immuunivoiman lisäämisestä.