Tuotteet hakusanalla shakkipöytä (6)

Guarana - jauhe

Guarana - jauhe

Luonnollinen guarana-jauhe Nettopaino: 50 g Energiarvo 100 g: 590 kcal Parasta ennen: 12 kuukautta
Ceilonin kaneli

Ceilonin kaneli

16. vuosisadalla portugalilaiset valloittajat löysivät Ceylon-kanelin Sri Lankasta ja toivat tätä maustetta Eurooppaan 16. ja 17. vuosisadalla. Ceylon-kaneli saadaan villinä kasvavista puista, jotka voivat kasvaa jopa 10 metriin ja kasvavat villinä Ceylonin ja Etelä-Intian metsissä. Tämä mauste valmistetaan hienoimmasta sisäkuoresta, joka on leikattu kolmen vuoden ikäisistä versoista. Aito Ceylon-kaneli on voimakkaasti tuoksuva ja makuominaisuuksiltaan erinomainen mauste. Jokainen, joka on joskus maistanut sitä, tietää hyvin, millaisia erilaisia makuominaisuuksia tällä mausteella on. Hiilihydraatit (g / 100 g): 4,0 Rasva (g / 100 g): 3,0 Proteiini (g / 100 g): 28 Energia (kcal): 160 Vähintään: 18 kuukautta säilyvyyttä Nettopaino (g): 30
Lukuma - jauhe

Lukuma - jauhe

Luonnollinen orgaaninen lukuma-jauhe Nettopaino: 50 g Energiarvo 100 g: 329 kcal Parasta ennen: 12 kuukautta
Tillinsiemenet - HoReCa

Tillinsiemenet - HoReCa

Rooman valtakunnassa palkittiin erinomaisia gladiaattoreita tillin varsista ja oksista valmistetulla seppeleellä. Käytetään salaattien, alkupaloiden, keittojen ja toisen lounaan valmistamiseen. Käytetään Lämpimiin ja kylmiin kastikkeisiin, keittoihin, liharuokiin, siipikarjaruokiin, kalaruokiin, munaruokiin sekä säilöntään. Maku Kipeä ruoho Ravintoarvo 100 g:aa kohden. Proteiinit (g / 100g)… 16 Rasvat (g / 100g)… 15 Hiilihydraatit (g / 100g)… 12 Energia-arvo (kcal / 100g)… 250
Kuivattu munakoiso - HoReCa

Kuivattu munakoiso - HoReCa

Tämä solanaceae-marja tuli Eurooppaan Persiasta, ja käännösvaikeuksien vuoksi sitä kutsuttiin usein hulluksi omenaksi. Munakoiso tuli Venäjälle Kaukasukselta, minkä vuoksi sillä oli pitkään lempinimi "armenialainen kurkku". Oikein kuivatulla munakoisolla on kirkas aromi ja sienten maku. Tämä ominaisuus tekee siitä välttämättömän komponentin pataruokien tai minkä tahansa paistoksen valmistuksessa. Käyttö Keitot, kastikkeet, marinadit, lihasta, siipikarjasta ja riistasta valmistetut ruoat. Maku Mausteinen, karvas, pippurinen Ravintoarvo 100 g:aa kohden. Proteiinit (g / 100g)… 11 Rasvat (g / 100g)… 1,0 Hiilihydraatit (g / 100g)… 43 Energia-arvo (kcal / 100g)… 230
Estragon - HoReCa

Estragon - HoReCa

Estragonilla on oma ainutlaatuinen luonteensa: se on ainoa koiruoho-laji, jolla ei ole voimakasta katkeruutta maussa. Yrtillä on voimakas, pistävä ja hapokas aromi, virkistävä maku, ja ranskalaiset kokit ovat hyödyntäneet näitä ominaisuuksia luodessaan monia kulinaarisia reseptejä sen kanssa. Estragonia, sekä tuoreena että kuivattuna, käytetään monenlaisten ruokien maustamiseen: se täydentää hyvin munakkaita ja monia kastikkeita. Käyttö Käytetään salaattien, alkupalojen, keittojen, lounasruokien, juomien ja makeiden ruokien valmistukseen. Maku mausteinen, hieman mausteinen, virkistävä Ravintoarvo 100 g:ssa. Proteiinit (g / 100g)… 23 Rasvat (g / 100g)… 7,0 Hiilihydraatit (g / 100g)… 50 Energiarvo (kcal / 100g)… 360