Kuvaus: Kuolleenmeren suola on parasta laatua ja 100% luonnollista. Ilman keinotekoisia lisäaineita ja kosteuspitoisuus enintään 2%. Tämän suolan geologiset ja ilmastolliset olosuhteet ovat lähes ainutlaatuiset. Kuollut meri sijaitsee syvennyksessä noin 400 m merenpinnan alapuolella. Lämpötilat ovat 40 °C, sateita on hyvin vähän ja ilma on kirkasta ja täysin saasteetonta. Käyttösuositukset: Kuolleenmeren suola sopii monipuoliseen käyttöön keittiössä. Erityispiirre: 100% luonnollinen, käsin puhdistettu uudelleen! Maku: Erittäin intensiivinen maku Ruokalajit: Sopii kaikille kala-, liha- ja vihannesruoille. Muuten: Kuolleenmeren suolaa voi myös käyttää erinomaisesti kylpysuolana! Toivotamme rentouttavia hetkiä!
Siliconkarbid on erittäin kulutuskestävää ja sitä käytetään monipuolisesti hiomossa. Siliconkarbid on myrkyttömästi vaaratonta, ei syöpää aiheuttavaa ja siten terveydelle vaaratonta.
Erityisen hyvin tämä äärimmäisen kova räjähdysaine soveltuu erittäin kovien materiaalien käsittelyyn injektori- ja paineilma-ammuntajärjestelmissä.
Käyttökohteet
Puhdistusammunta:
• Erittäin kovien työkappaleiden käsittely
• Metallipintojen puhdistus, erityisesti kovetetusta teräksestä
• Karhennus
• Ruosteen ja skaalaamisen poistaminen metallipinnoilta
• Kovan metallipinnan mattoaminen
Sopivat ammuntajärjestelmät
• Injektoriammuntajärjestelmät
• Paineilma-ammuntalaitteet
PPSU (Polyfenyylisulfon) Elintarvikelaatu, FDA, myös teollisiin sovelluksiin kuten saumoihin ja liittimiin, läpinäkyvä, kaunis oma väri
PPSU Elintarvikelaatu, FDA, myös teollisiin sovelluksiin kuten saumoihin, liittimiin, läpinäkyvä, kaunis oma väri
Vuodesta 2016 olemme tuoneet tätä PPSU:ta Eurooppaan - soveltuu ruiskupuristukseen tai vastaaviin prosesseihin.
Saatavilla granuleina - myös PSU ja PES.
- Sopii makean- ja suolaisen veden akvaarioihin
- Reunat pyöristetty kvartsihiekka pohjaeläinten suojaamiseksi
- Laaja värivalikoima
- Kalojen ja yksittäiskasvien värit korostuvat erityisesti
- Juomavesineutraalilla muovihartsilla päällystetty; fysiologisesti vaaraton
- Jatkuvat laatuvalvonnat; testattu DIN EN 71-3 -standardin mukaan
Suodatinhiekka DIN 4924, DIN EN 19623 ja DIN EN 12904 mukaan
QUARZIHIEKKA EN 12904 MUKAAN
Quarzhiekka on luonnollinen suodatinmateriaali, jota käytetään eri karkeusasteissa juomaveden, uima-altaiden ja käyttöveden suodatuksessa. Quarzhiekka (karkeus < 2 mm) käytetään pääasiassa suodatinmateriaalina, kun taas quarzhiekka lähes yksinomaan (karkeus > 2 mm) toimii tukikerroksena. Quarzhiekka jalostetaan valikoivalla lajittelulla, pesulla, kuivaamisella ja lopullisella seulonnalla EN 12904:n mukaisesti.
Quarzhiekalla on lähes kulmikas kivenmuoto, ja sen pinta on lähes sileä. Quarzhiekkaa käytetään ensisijaisesti alimpana suodatinkerroksena monikerrosfiltraatiossa.
KÄYTTÖ
• Juomaveden käsittely
• Teollisuusveden käsittely
• Jäteveden käsittely
• Uima-altaan veden käsittely
Kansien tyypillinen käyttö on suojata ulkopuolisia kierteitä, pultteja ja ulkonevia osia pinnoituksen aikana. Kansi on tarpeeksi joustava kattamaan myös erikoismuotoja.
• Kestää lyhytaikaisesti jopa 315 °C
• Uudelleenkäytettävä, ei sula eikä kovetu
• Välikokoja ja muita mittoja saatavilla pyynnöstä
TÄRKEÄÄ! Kannen valinnassa sisähalkaisijan tulisi olla noin 2 – 5 % pienempi kuin peitettävä halkaisija!
Tuotenro: 04-01-001
Alkuperä ja tuotanto
Tämä luonnollinen ruokasuola tuotetaan Välimeren rannikolla. Suolapadot sijaitsevat suurissa luonnonpuistoissa tai suojelualueilla, kaukana teollisuudesta ja suurista kaupungeista. Merivesi ohjataan vuosisatoja vanhojen kanavien kautta suolasuolle.
Tuuli ja aurinko lisäävät vähitellen suolapitoisuutta. Suola alkaa kiteytyä ja laskeutuu suolapadon pohjalle. Tämän jälkeen suola korjataan erityisillä työkaluilla. Korjuun jälkeen suola kuivataan ja seulotaan eri karkeusasteisiin.
Välimeren suola on puhdas luonnontuote, joka on vapaa kemikaaleista ja lisäaineista. Nykyään suolan tuotanto tapahtuu edelleen vuosisatoja vanhojen perinteiden mukaisesti Välimeren suolasuolla. Tuotantoalueet ovat eläinten turvapaikkoja ja muodostavat tärkeän elinympäristön monille uhanalaisille lintujen ja kasvien lajeille. Tässä kaupallistaminen merisuolan tuotannosta nyt …
Historia
Kuollut meri on maailman syvin järvi. Se sijaitsee Israelin ja Jordanian välillä ja on rajattu pohjoisessa Jordanialaaksoon ja etelässä Wadi Arabaan. Järvi sijaitsee laaksossa 429 metriä merenpinnan alapuolella, mikä tekee Kuolleesta merestä matalimman maa-alueen maapallolla. Keskimääräinen päivälämpötila on 40 astetta, ja sateita ei käytännössä esiinny, ja ilma on kirkasta ja vapaata savusta ja saasteista.
Kuollut meri on saanut nimensä korkean suolapitoisuuden vuoksi, joka estää elävien organismien elämisen vedessä. Tämä korkea suolapitoisuus tekee Kuolleessa meressä kylpemisen hyödylliseksi aktiviteetiksi ihosairauksista kärsiville. Suolavesi vaikuttaa terapeuttisesti ihoon, hiuksiin ja kynsiin. Kuollut meri laskee joka vuosi, ja vettä on yhä vähemmän. Suuria alueita jää jäljelle, jotka ovat lähes pelkästään suolaa. Tätä suolaa leikataan lähes kokonaan ja myydään sitten kylpysuolana...
Alkuperä ja hankinta: Tämä puhdas, luonnollinen ruokasuola saadaan Välimeren rannikolta. Suolakaivokset sijaitsevat suurissa luonnonpuistoissa tai suojelualueilla, kaukana teollisuudesta ja suurista kaupungeista. Merivesi ohjataan vuosisatoja vanhojen kanavien kautta suolaniittyihin. Tuuli ja aurinko saavat suolapitoisuuden vähitellen nousemaan. Suola alkaa kiteytyä ja laskeutuu suolakaivoksen pohjalle. Tämän jälkeen suola korjataan erityisillä työkaluilla. Hankinnan jälkeen suola kuivataan ja seulotaan eri karkeusasteisiin. Välimeren merisuola on puhdas luonnontuote, joka on vapaa kemikaaleista ja lisäaineista. Vielä tänä päivänä suolan hankinta tapahtuu vanhan perinteen mukaan Välimeren suolakaivoksissa. Kaivantoalueet ovat eläinten turvapaikkoja ja muodostavat tärkeän elinympäristön monille uhanalaisille lintujen ja kasvien lajeille.
Alkuperä ja tuotanto
Tämä luonnollinen ruokasuola tuotetaan Välimeren rannikolla. Suolapadot sijaitsevat suurissa luonnonpuistoissa tai suojelualueilla, kaukana teollisuudesta ja suurista kaupungeista. Merivesi ohjataan vuosisatoja vanhojen kanavien kautta suolasuolle.
Tuuli ja aurinko lisäävät vähitellen suolapitoisuutta. Suola alkaa kiteytyä ja laskeutuu suolapadon pohjalle. Tämän jälkeen suola korjataan erityisillä työkaluilla. Korjuun jälkeen suola kuivataan ja seulotaan eri karkeusasteisiin.
Välimeren suola on puhdas luonnontuote, joka on vapaa kemikaaleista ja lisäaineista. Nykyään suolan tuotanto tapahtuu edelleen vuosisatoja vanhojen perinteiden mukaan Välimeren suolasuolla. Tuotantoalueet ovat eläinten turvapaikkoja ja muodostavat tärkeän elinympäristön monille uhanalaisille lintujen ja kasvien lajeille. Tässä kaupallistaminen merisuolan tuotannosta nyt …