Natriumkloridi on epäorgaaninen kemiallinen yhdiste, joka kuuluu kloridien ryhmään, suolahapon ja natriumin suola. Se on pääkomponentti ruokasuolassa, keittiö- ja tien suolassa. Suolan valmistusprosessi perustuu suolaveden lämpötiivistämiseen ja suolan kiteytymiseen tästä vedestä. Luonnossa se esiintyy mineraalikoostumuksena ja muodostaa kalliisuolakerrostumia, joita kutsutaan halitiksi.
Natriumkloridi esiintyy hienojakoisena, kiteisenä valkoisena jauheena, jolla on tyypillinen suolainen haju ja maku. Se osoittaa voimakkaita hygroskooppisia ominaisuuksia. Foodcomin tarjoama tuote ei ole geenimuunneltu. Foodcom tarjoaa myös ruokasuolaa ilman paakkuuntumisenestoaineita.
Solukumi on toisin kuin sammalkumi suljettu-solukkoista, vaahtomaista elastomeeria, jota käytetään muun muassa tiivistämiseen, eristämiseen, vaimennukseen ja äänenvaimennukseen.
Yksi suljettujen solujen elastomeerin tärkeimmistä materiaalin ominaisuuksista on, että se ei ime kosteutta.
Solukumi valmistetaan lohkoina tai vaahdotettuna, ja sitä voidaan sitten jatkojalostaa.
Toimitamme solukumia paksuudeltaan 2 mm:stä alkaen levyinä, rullatuotteina, asiakaskohtaisina leikkauksina, nauhoina tai leikattuina osina koko teollisuudelle. Kaikki solukumituotteet ovat myös saatavilla yhdellä puolella itseliimautuvina asennusapuna.