Natriumkloridi on epäorgaaninen kemiallinen yhdiste, joka kuuluu kloridien ryhmään, ja se on suolahapon ja natriumin suola. Se on pöytäsuolan, ruoanlaittosuolan ja tien suolan pääkomponentti. Suolan saantiprosessi keittämällä sisältää suolaliuoksen lämpötiivistämisen ja suolan kiteyttämisen tästä vedestä. Luonnossa se esiintyy mineraalikomponenttina ja muodostaa kalliisuoladepositioita, joita kutsutaan halitiksi.
Natriumkloridi esiintyy hienojakoisena valkoisena kiteisenä jauheena, jolla on tyypillinen suolainen haju ja maku. Se osoittaa voimakkaita hygroskooppisia ominaisuuksia. Foodcomin tarjoama tuote ei ole geneettisesti muunneltu. Foodcom tarjoaa myös elintarvikelaatuista olutsuolaa ilman paakkuuntumisenestoaineita.
Monikäyttöinen voiteluaine, joka perustuu polymetylisiloksaaniin
Irrotusaine, kunnostaja, vettä hylkivä, dielektrinen ja antistaattinen.
Sopii kaikille pinnoille: rauta, alumiini, kumit, muovit…
Oven saranoille, liukuikkunoille…
Ei kovetu.
Lämpötila -60°C:sta +230°C:een – Moniasentoinen – Palamaton propellantti
Viite:1562
Esim: SILIKONIVOITELUAINE
Pakkaus: 650 ml aerosoli – 12 kappaleen laatikko
Sitruunahappoa esiintyy luonnollisesti sitrushedelmissä, mutta sitä voidaan myös valmistaa. Teollinen sitruunahappo valmistetaan pääasiassa fermentaation tai kemiallisen reaktion avulla. Viimeksi mainittua menetelmää käytetään noin 90 %:ssa maailman tuotannosta, ja se perustuu fermentaatioon entsyymien ja mikrobiokantojen, useimmiten Aspergillus nigerin, avulla.
Sitruunahapolla on kyky stabiloida emulsioita ja estää rasvan erottumista. Lopputuote on saatavana jauheena tai rakeena anhydriittisenä sitruunahappona.
Sitruunahappoa esiintyy luonnollisesti sitrushedelmissä, mutta sitä voidaan myös valmistaa. Teollista sitruunahappoa tuotetaan pääasiassa fermentoinnin tai kemiallisen reaktion avulla. Viimeksi mainittua menetelmää käytetään noin 90 %:ssa maailman tuotannosta, ja se sisältää fermentoinnin entsyymien ja mikrobiologisten lajikkeiden, yleisimmin Aspergillus nigerin, avulla.
Sitruunahapolla on kyky auttaa emulsiota stabiloimaan ja se estää rasvojen erottumista. Lopullinen tuote on saatavilla jauheena tai rakeisena anhydriittina.