Calvados 6 Ans tunnistetaan sen kultaisesta väristä. Tuoksussa se erottuu voimakkailla hedelmäisillä aromeilla, joissa on intensiivisiä omenoita ja tuoreita hedelmiä. Maku on voimakas kukkaisten, tonisten, mentolisten ja mausteisten nuottien kanssa.
bruttopaino: 1450g
6 pakkauksen paino: 9kg
Limoncello keltainen
Limoncellomme valmistetaan luomusitruunan kuoren liottamisella alkoholissa. Kaikki kuorinta tapahtuu käsin, jotta reseptin aitous säilyy. Italialaisena juomana limoncelloa tarjoillaan perinteisesti digestifinä (nautitaan hyvin kylmänä tai murskatulla jäällä). Sitä voidaan myös käyttää cocktailien pohjana, sitruunasorbetin päällä tai kuuluisan napolilaisen baban kanssa. Erittäin arvostettu myös suolaisten tai makeiden ruoanlaittojen valmistuksessa.
Limoncello vihreä
Aito keltainen limoncello on saanut vihreän variantin, mutta resepti pysyy muuttumattomana; käytämme aikaisempia luomusitruunoita kuin keltaisia sitruunoita. Sitä nautitaan samalla tavalla kuin keltaista limoncelloa. Maku on pehmeämpi, mikä tekee maistelusta hienostuneempaa. Nautitaan hyvin kylmänä.
Viini: Suurin osa Pinot noirista, jota täydentää Chardonnay ja ripaus Pinot meunieria, Philipponnat'n cuvée Royale Réserve Non dosé on rakennettu samalla pohjalla kuin herkullinen champagne Royale Réserve Brut, joka on talon lippulaiva. Ero on tässä annostelun puuttumisessa (nolla lisättyä sokeria), mikä antaa tälle kuohuvalla erittäin puhtaan, mineraalisen ja elegantin aromin. Sitruunan, vihreän omenan ja päärynän vivahteet viittaavat kauniiseen, hienostuneeseen hedelmäisyyteen ja korostavat kokonaisuutta, jota tukee aina erittäin hienovarainen kuplat. Upea pullo, ihanteellinen aperitiiviksi, meren antimien, äyriäisten ja kalojen kanssa!
Tila: Philipponnat on jo yli 5 vuosisadan ajan (1522) tuonut esiin suuria terroireja Ay, Mareuil-sur-Ay ja Avenay -kylistä, jotka kaikki sijaitsevat Reimsin vuoren eteläpuolella.
Tilavuus: 75cl
Tyyppi: Kuohuviini
Annostelu: Brut non dosé (0g/L)
Rypäleet: 65% Pinot noir, 30% Chardonnay, 5% Pinot meunier
AOC: Champagne
Säilytys: Juotavaksi heti ja säilytettävä vuoteen 2030 asti
Tarjoilulämpötila: 8-10°C
LE SAFRAN DE ROMEGIER, Ardèchen alueella sijaitseva tila, on erikoistunut luomusafranin viljelyyn käsityömenetelmien mukaan. Safranimme kasvatetaan, kerätään, puhdistetaan käsin ja kuivataan itse. Se on peräisin luonnonmukaisesta maataloudesta ilman torjunta-aineita tai kemikaaleja. Safranimme on ensimmäistä luokkaa ISO 3632-2 -standardin mukaan ja se on voittanut kultamitalin vuonna 2018 yleisessä maatalouskilpailussa, ja saanut myös mitalin vuonna 2023.
Tarjoamme laajan valikoiman tuotteita:
- safranipistillit
- herkkukori, joka koostuu safranipohjaisista tuotteista
- lahjapakkaus, joka koostuu safranipohjaisista tuotteista
- kylmäsaippua safranilla
- luomusafranin sipulit