Tuotteet hakusanalla sisiliäinen kulta (2)

Samppanja

Samppanja

Samppanja on maailman arvostetuin kuohuviini, eleganssin ja juhlan symboli. Sitä tuotetaan yksinomaan Ranskan Champagne-alueella, ja se valmistetaan tiukkojen perinteisten menetelmien mukaan, jotka antavat sille ainutlaatuisen luonteen. Samppanja koostuu pääasiassa kolmesta rypälelajikkeesta — Chardonnay, Pinot Noir ja Pinot Meunier — ja se erottuu hienoista kuplista sekä herkistä hedelmä-, kukka- ja briossin aromeista. Olipa se brut, extra-brut tai demi-sec, jokainen samppanjatyyppi tarjoaa ainutlaatuisen makuelämyksen, jota usein korostaa raikas happamuus ja pitkä jälkimaku. Suuret samppanjatalot, jotka ovat tunnettuja ympäri maailmaa, tarjoavat vuosikertakuohuvia ja ei-vuosikertakuohuvia, sekä samppanjoita Blanc de Blancs tai Blanc de Noirs, tarjoten näin monipuolisuutta kaikkiin tilaisuuksiin. Olipa kyseessä häät, juhlat tai yksinkertainen hienostunut hetki
Samppanja Philipponnat - Royale Réserve Non Dosé

Samppanja Philipponnat - Royale Réserve Non Dosé

Viini: Suurin osa Pinot noirista, jota täydentää Chardonnay ja ripaus Pinot meunieria, Philipponnat'n cuvée Royale Réserve Non dosé on rakennettu samalla pohjalla kuin herkullinen champagne Royale Réserve Brut, joka on talon lippulaiva. Ero on tässä annostelun puuttumisessa (nolla lisättyä sokeria), mikä antaa tälle kuohuvalla erittäin puhtaan, mineraalisen ja elegantin aromin. Sitruunan, vihreän omenan ja päärynän vivahteet viittaavat kauniiseen, hienostuneeseen hedelmäisyyteen ja korostavat kokonaisuutta, jota tukee aina erittäin hienovarainen kuplat. Upea pullo, ihanteellinen aperitiiviksi, meren antimien, äyriäisten ja kalojen kanssa! Tila: Philipponnat on jo yli 5 vuosisadan ajan (1522) tuonut esiin suuria terroireja Ay, Mareuil-sur-Ay ja Avenay -kylistä, jotka kaikki sijaitsevat Reimsin vuoren eteläpuolella. Tilavuus: 75cl Tyyppi: Kuohuviini Annostelu: Brut non dosé (0g/L) Rypäleet: 65% Pinot noir, 30% Chardonnay, 5% Pinot meunier AOC: Champagne Säilytys: Juotavaksi heti ja säilytettävä vuoteen 2030 asti Tarjoilulämpötila: 8-10°C