Tuotteet hakusanalla sisilialainen kultakurkku (7)

Murskattu punainen paprika (Chile) - HoReCa

Murskattu punainen paprika (Chile) - HoReCa

Meksikolaiset uskovat, että pippuri auttaa mieltä kirkastumaan, he sanovat, että pippuria syömällä voi tuntea pään eristyksissä kehosta. Jauhettu punainen pippuri (Chile) - omaa kaikki kuuman chilipippurin ominaisuudet ja maun, mutta on paljon kätevämpää käyttää hienon fraktion ansiosta. Käyttö Salaateissa, kastikkeissa, keitoissa, liharuokissa, siipikarjaruoissa, pastassa, riisissä, kalassa, vihanneksissa. Maku Polttava terävä Ravintoarvo 100 g:lla. Proteiinit (g / 100g)… 13 Rasvat (g / 100g)… 14 Hiilihydraatit (g / 100g)… 15 Energiarvo (kcal / 100g)… 240
Kiinalainen kuivatettu kaali - HoReCa

Kiinalainen kuivatettu kaali - HoReCa

Peking-kaali oli Euroopassa suosittua vain aasialaisilla alueilla 1900-luvun puoliväliin asti. Mutta viime vuosikymmeninä se on ollut kulinaarisen suosion huipulla, myös Venäjällä. Sen ravintoarvo ja erinomainen maku säilyvät kuivatuissa tuotteissa. Juuri kuivatuista Peking-kaaleista valmistetaan herkullista korealaista siriag-keittoa sekä kansallisia ruokia Namul, Ttige ja Bale. Kuivatun kiinalaisen kaalin makua täydentävät valkosipuli ja sipuli. Käyttö Keitoissa, kastikkeissa, marinadiin, liharuokien, siipikarjan ja riistan ruokiin. Maku Pippurinen, makeahko Ravintoarvo 100 g:aa kohden. Proteiinit (g / 100g)… 26 Rasvat (g / 100g)… 3,5 Hiilihydraatit (g / 100g)… 34 Energia-arvo (kcal / 100g)… 270
Ceilonin kaneli

Ceilonin kaneli

16. vuosisadalla portugalilaiset valloittajat löysivät Ceylon-kanelin Sri Lankasta ja toivat tätä maustetta Eurooppaan 16. ja 17. vuosisadalla. Ceylon-kaneli saadaan villinä kasvavista puista, jotka voivat kasvaa jopa 10 metriin ja kasvavat villinä Ceylonin ja Etelä-Intian metsissä. Tämä mauste valmistetaan hienoimmasta sisäkuoresta, joka on leikattu kolmen vuoden ikäisistä versoista. Aito Ceylon-kaneli on voimakkaasti tuoksuva ja makuominaisuuksiltaan erinomainen mauste. Jokainen, joka on joskus maistanut sitä, tietää hyvin, millaisia erilaisia makuominaisuuksia tällä mausteella on. Hiilihydraatit (g / 100 g): 4,0 Rasva (g / 100 g): 3,0 Proteiini (g / 100 g): 28 Energia (kcal): 160 Vähintään: 18 kuukautta säilyvyyttä Nettopaino (g): 30
Valkosipulimerisuola

Valkosipulimerisuola

Käytetään salaattien, alkupaloiden, keittojen, toisen lounasruoan valmistamiseen. Proteiinit (g / 100g): 9,5 Rasvat (g / 100g): 0,0 Hiilihydraatit (g / 100g): 3,0 Energiarvo (kcal / 100g): 50
Tillinsiemenet - HoReCa

Tillinsiemenet - HoReCa

Rooman valtakunnassa palkittiin erinomaisia gladiaattoreita tillin varsista ja oksista valmistetulla seppeleellä. Käytetään salaattien, alkupaloiden, keittojen ja toisen lounaan valmistamiseen. Käytetään Lämpimiin ja kylmiin kastikkeisiin, keittoihin, liharuokiin, siipikarjaruokiin, kalaruokiin, munaruokiin sekä säilöntään. Maku Kipeä ruoho Ravintoarvo 100 g:aa kohden. Proteiinit (g / 100g)… 16 Rasvat (g / 100g)… 15 Hiilihydraatit (g / 100g)… 12 Energia-arvo (kcal / 100g)… 250
Kuivatut porkkanat - HoReCa

Kuivatut porkkanat - HoReCa

Kuivattujen porkkanasuikaleiden käyttö on erinomainen apu niille, joilla ei ole liikaa aikaa ruoanlaittoon. Kun tämä tuote on käsillä, ruoanlaiton nopeus kasvaa merkittävästi. Loppujen lopuksi juureksia ei tarvitse pestä, kuoria, raastaa tai pilkkoa. Riittää, että liotat porkkanasuikaleet nesteessä. Maidossa palautettuna ne muuttuvat herkulliseksi piirakkatäytteeksi tai vitamiinipohjaksi salaatille. Niitä voi lisätä paistoksiin, liemiin ja pääruokiin. Käyttö Keittoihin, kastikkeisiin, marinadeihin, liharuokiin, linturuokiin ja riistaruokiin. Maku Makeahko Ravintoarvo 100 g:aa kohden. Proteiinit (g / 100g)… 9,5 Rasvat (g / 100g)… 0,5 Hiilihydraatit (g / 100g)… 49 Energiarvo (kcal / 100g)… 240
Kuivattu munakoiso - HoReCa

Kuivattu munakoiso - HoReCa

Tämä solanaceae-marja tuli Eurooppaan Persiasta, ja käännösvaikeuksien vuoksi sitä kutsuttiin usein hulluksi omenaksi. Munakoiso tuli Venäjälle Kaukasukselta, minkä vuoksi sillä oli pitkään lempinimi "armenialainen kurkku". Oikein kuivatulla munakoisolla on kirkas aromi ja sienten maku. Tämä ominaisuus tekee siitä välttämättömän komponentin pataruokien tai minkä tahansa paistoksen valmistuksessa. Käyttö Keitot, kastikkeet, marinadit, lihasta, siipikarjasta ja riistasta valmistetut ruoat. Maku Mausteinen, karvas, pippurinen Ravintoarvo 100 g:aa kohden. Proteiinit (g / 100g)… 11 Rasvat (g / 100g)… 1,0 Hiilihydraatit (g / 100g)… 43 Energia-arvo (kcal / 100g)… 230