Tuotteet hakusanalla sisilialainen kultatähti (28)

Ravioli Sardi

Ravioli Sardi

Suuret sardi-raviolit ovat täytetty ricottajuustolla (pehmeä juusto) ja sitruunalla, ja ne ilmentävät Välimeren makujen yksinkertaisuutta ja puhtautta, tarjoten raikkaan ja hienostuneen kulinaarisen kokemuksen. Tämä ravioli edustaa täydellistä harmoniaa ricottan makeuden ja pehmeyden sekä sitruunan elävän raikkauden sitruksisen maun välillä, joka on kääritty herkulliseen taikinakuoreen.
Välimeren sekoitus

Välimeren sekoitus

Munakoiso, oliivi, tomaatti ja paprikat muodostavat tämän seoksen, joka antaa tyypillisyyttä kastikkeillesi, lihatäytteille, kypsennetylle kalalle, terriineille ja muille kulinaarisille valmistuksille. Colin-Ainesosat Ref:60159402 Pääainesosat: Tomaatti, paprikat, oliivi, munakoiso Sisältöluettelo: Tomaatti, paprikat, oliivi, munakoiso Lämpökäsittely: Ei Viitteellinen annostus: 2–5 % Väri ja visuaalinen: Valkoinen, punainen, vihreä ja musta Pakkaus: 20 kg:n säkki Lavointi: Eurooppalainen lava 500 kg
Olibanum-kumi

Olibanum-kumi

Aromattinen hartsia käytetään laajasti suitsukkeissa, parfyymeissä ja perinteisissä parannuskäytännöissä.
Hoegaarden Olut

Hoegaarden Olut

Hoegaarden Olut
Alici Salaatti

Alici Salaatti

Valitsemme vain parhaat tuoreet anjovis, jotka sopivat parhaiten perinteiseen käsityöhön, johon suolassa kypsyminen antaa Cetaran autenttisimmat maut.
Mustat oliivit

Mustat oliivit

Mustat oliivit
Kultapalkki

Kultapalkki

Kultavihma on suosittu ainesosa yrtti- ja teelisiä lisäravinteita. Sitä käytetään yleisimmin virtsaterveyden parantamiseen ja tulehduksen vähentämiseen. Tutkimusten mukaan tällä lajilla on suuria terveyshyötyjä, ja sen uskotaan vähentävän tulehdusta, tukevan virtsajärjestelmän terveyttä sekä estävän tai vähentävän vanhojen, huonosti toimivien ihosolujen kertymistä. Suosituin tapa käyttää kultavihmaa on teen valmistuksessa. Kaada 2 teelusikallista kupillista (250 ml) kiehuvaa vettä kohti ja peitä 10-15 minuutiksi, sitten siivilöi. Pakkaus: 250g ja irtotavarana
Sparkling Gold Dry 22 kt kultalehdellä

Sparkling Gold Dry 22 kt kultalehdellä

Klassisten rypälelajikkeiden kuohuviini - viimeistelty 22 karaatin kultalehdellä ja punaisella viiniprikka-liköörillä. Hienoa ja pitkäkestoista mousseuxia. Saatavilla luonnollisesti omalla etikettillä! Valikoituja perusviinejä sisältävä kuohuviiniseos. Klassisten rypälelajikkeiden kuohuviini - viimeistelty 22 karaatin kultalehdellä ja punaisella viiniprikka-liköörillä. Hienoa ja pitkäkestoista mousseuxia. Kultalehtipalat ovat syötäviä. Harmooninen tuoksu ja maku. Visuaalinen ja makuelämys aisteille. 0,2 l pullo. Helppo avata ja sulkea kierrekorkilla. Saatavilla myös 0,75 litran pullossa: http://www.sundd.org/sparkling-gold-dry
Käsintehdyt Tarallini

Käsintehdyt Tarallini

TARALLI CHILIN, JUUSTON JA PIPPURIN KANSSA, ÖLJYN JA VIININ KANSSA, FENKOLIN JA MUSTIEN OLIVIEN KANSSA.
Munanuudelit

Munanuudelit

Munanuudelit, valmistettu tuoreista munista pronssilla vedettynä, 100% italialaista viljaa - 100% Made in Italy
italialaiset erikoisuudet

italialaiset erikoisuudet

Täällä ei leikitä. On Piemonten, Abruzzon, Umbrian ja Toscanan ihmisten ylpeys, todelliset ruoka-alan asiantuntijat. He ovat tehneet historiansa ja ylistäneet sen hyveitä ajan myötä. Suhteet ihmisten, kasteen, koirien ja kärsivällisyyden välillä: tutkimus. Casa Di Cecco on löytänyt ja valmistanut teille helmet, jotka ovat näiden asiantuntijoiden, ensin aarteiden etsijöiden ja sitten gastronomien, työtä. Koska toisaalta on tutkimuksen salaisuus, toisaalta Casa Di Cecco tarjoaa teille gastronomian yhteisöllisyyden.
Parsakaali

Parsakaali

Parsakaali eri paloina Parsakaali (Aspargus officinalis L.) on kestävä, monivuotinen viljelykasvi, jonka valkoisia tai vihreitä versoja (varsia) käytetään vihanneksina. Tarjoamme seuraavan valikoiman: valkoinen/vihreä erilaisia pituuksia ja halkaisijoita Varsia Paloja ilman kärkiä (keskipalat) Paloja kärjillä (kärjet & palat) Kärjet
Chili siemenet

Chili siemenet

Capsicum annuum Alkuperä: Kiina
Salers Gentianalikööri

Salers Gentianalikööri

La Salers 16 % on tunnistettavissa keltaisesta korkistaan. Gentianan ystävät arvostavat sen karvautta ja ominaista tuoksua aperitiivina. Sitä juodaan perinteisesti puhtaana, jäällä, hiilihapotetun veden kanssa, hieman sitruunamehua tai tilkka mustaherukkalikööriä. 100 cl, 16 % vol.
Klassiset Biscottinit

Klassiset Biscottinit

Klassinen canistrelli (Biscuttini) -pakkauksellinen, luonnonmaku. Nämä herkulliset korsikalaiset neliönmuotoiset keksit on pakattu perheille ja herkkusuille sopivaan pakkaukseen. Paino: 1 kilon pakkaus Ainesosat: Vehnäjauho, Sokeri, Auringonkukkaöljy, Kuivattuja viikunoita 6,3% Säilytys: Säilytettävä kuivassa ja lämpöltä suojattuna Ravintosisältö per: 100 g Energia: 2057 kJ (490 kcal) Rasvat: 20 g Tyydyttyneet rasvahapot: 1,7 g Hiilihydraatit: 71 g josta Sokerit: 29 g Proteiinit: 5,7 g Suola: 0,37 g
Murskattu vehnä

Murskattu vehnä

Murskattu vehnä
Musta pippuri jyvissä

Musta pippuri jyvissä

Kuivattuja vihreitä hedelmiä mekaanisella kuivaajalla, jossa kuori rypistyy ja muuttuu mustaksi.
Valkosipulinkynsiä

Valkosipulinkynsiä

Pakkauksen määrä: 12 x 330ml Tuotenumero: 15650 Grammoja: 320g
Viestintä

Viestintä

Loistavia ideoita liiketoimintasi sydämen ja sielun välittämiseen. Liikuta yleisöäsi, vangitse heidän huomionsa, lumoa heidät viehätysvoimallasi.
Panatella

Panatella

Siirtymässä luomuviljelyyn. Käsin- ja konekeruu. Täydellinen ryöppäys, Fermentointi lämpötilasäädettävässä teräksisessä säiliössä, Usein painaminen, Säännöllinen sekoittaminen. Kypsytys tammitynnyrissä, Kypsytys teräksisessä säiliössä, Blending, Perinteinen korkki korkista, Säännöllinen sekoittaminen. Savea ja kalkkia sisältävät maaperät. Silmä Purppuranvärinen, loistava, granaatinpunaisia vivahteita. Nenä Puinen, elegantti, hedelmäinen. Suuhun Harmoninen, herkkä, samettinen, hienovaraisia mustan tryffelin vivahteita, karhunvatukan vivahteita, paahdetun leivän vivahteita, runsaita puun vivahteita, hienot tanniinit, tarkat tanniinit, pyöreä, hieman mineraalinen, rakenteellinen runko, pitkä jälkimaku. Ruoka & viini -yhdistelmät Punaiset lihat kastikkeessa, Cassoulet Tarjoilulämpötila: 8° - 10° Väri: Punainen Rypälelajike: Grenache, Syrah Alkoholi: 14,5% Tilavuus: 75 cl (Pullo)
Valkoinen kiteinen sokeri

Valkoinen kiteinen sokeri

Valkoinen kiteinen sokeri, ilman paakkuja, laikkuja ja vieraita epäpuhtauksia. Sokeri on makeaa, ilman vieraita hajuja ja makuja. Sokeri liuotettaessa on läpinäkyvää, ilman liukenemattomia sedimentejä, mekaanisia ja muita epäpuhtauksia. EI GMO Kosteusosuus: 0,08% Väri liuoksessa ICUMSA-yksiköissä: 43,0 Sakkaroosipitoisuus, %: vähintään 99,82%
Algerialainen Keitto

Algerialainen Keitto

ERITYINEN RAMADAN-KEITTO Ainekset 6 annokselle 350 g lampaan, karitsan tai vasikan olkapäätä 1 keskikokoinen sipuli 1 keskikokoinen peruna 1 pieni porkkana
Espanjalainen sahrami

Espanjalainen sahrami

Tarjoamme eksklusiivista espanjalaista sahramia La Manchasta, sertifioitua. Korkeinta laatua eri pakkauksissa, myös saatavilla kilon erissä.
Mausteinen Silakkakastike

Mausteinen Silakkakastike

Maustetut Silakkafileet Ref: SAL055 Sisältö: 200 g
Hoegaarden Olut

Hoegaarden Olut

Hoegaarden Olut
Kumina siemenet

Kumina siemenet

Trigonella foenum-graecum Alkuperä: Intia
Fenkoli

Fenkoli

Foeniculum vulgare Alkuperä: Egypti
Bruschetta

Bruschetta

Aikaisemmin leipää piti säilyttää mahdollisimman pitkään, ja sitä pehmennettiin tuoreilla tomaateilla tai sillä, mitä maa tarjosi. Se oli toinen aikakausi. Nykyään bruschetta on suosikkialkuateria, suosituin lisuke ystävien kanssa nautittavalle aperitiiville. Ja me, Casa Di Cecco -yrityksessä, olemme valmistaneet teille parasta bruschettaa valitsemalla parhaat vihannekset ja sienet, jotta teillä on vain valinnanvaikeus. Vain vähän leipää, paahdettuna tai ei, lasillinen (hyvää) viiniä ja se on siinä. Riippumatta siitä, pidätkö mausteisesta, sienistä tai paprikoiden intensiivisestä mausta, ei ole väliä, sillä kaikille on jotakin. Salute!