Täällä ei leikitä. On Piemonten, Abruzzon, Umbrian ja Toscanan ihmisten ylpeys, todelliset ruoka-alan asiantuntijat. He ovat tehneet historiansa ja ylistäneet sen hyveitä ajan myötä. Suhteet ihmisten, kasteen, koirien ja kärsivällisyyden välillä: tutkimus. Casa Di Cecco on löytänyt ja valmistanut teille helmet, jotka ovat näiden asiantuntijoiden, ensin aarteiden etsijöiden ja sitten gastronomien, työtä. Koska toisaalta on tutkimuksen salaisuus, toisaalta Casa Di Cecco tarjoaa teille gastronomian yhteisöllisyyden.
La Salers 16 % on tunnistettavissa keltaisesta korkistaan. Gentianan ystävät arvostavat sen karvautta ja ominaista tuoksua aperitiivina. Sitä juodaan perinteisesti puhtaana, jäällä, hiilihapotetun veden kanssa, hieman sitruunamehua tai tilkka mustaherukkalikööriä. 100 cl, 16 % vol.
Aikaisemmin leipää piti säilyttää mahdollisimman pitkään, ja sitä pehmennettiin tuoreilla tomaateilla tai sillä, mitä maa tarjosi. Se oli toinen aikakausi. Nykyään bruschetta on suosikkialkuateria, suosituin lisuke ystävien kanssa nautittavalle aperitiiville. Ja me, Casa Di Cecco -yrityksessä, olemme valmistaneet teille parasta bruschettaa valitsemalla parhaat vihannekset ja sienet, jotta teillä on vain valinnanvaikeus. Vain vähän leipää, paahdettuna tai ei, lasillinen (hyvää) viiniä ja se on siinä. Riippumatta siitä, pidätkö mausteisesta, sienistä tai paprikoiden intensiivisestä mausta, ei ole väliä, sillä kaikille on jotakin. Salute!