Tuotteet hakusanalla sisilialainen kultatähti (16)

Ravioli Sardi

Ravioli Sardi

Suuret sardi-raviolit ovat täytetty ricottajuustolla (pehmeä juusto) ja sitruunalla, ja ne ilmentävät Välimeren makujen yksinkertaisuutta ja puhtautta, tarjoten raikkaan ja hienostuneen kulinaarisen kokemuksen. Tämä ravioli edustaa täydellistä harmoniaa ricottan makeuden ja pehmeyden sekä sitruunan elävän raikkauden sitruksisen maun välillä, joka on kääritty herkulliseen taikinakuoreen.
Olibanum-kumi

Olibanum-kumi

Aromattinen hartsia käytetään laajasti suitsukkeissa, parfyymeissä ja perinteisissä parannuskäytännöissä.
Hoegaarden Olut

Hoegaarden Olut

Hoegaarden Olut
Mustat oliivit

Mustat oliivit

Mustat oliivit
Sparkling Gold Dry 22 kt kultalehdellä

Sparkling Gold Dry 22 kt kultalehdellä

Klassisten rypälelajikkeiden kuohuviini - viimeistelty 22 karaatin kultalehdellä ja punaisella viiniprikka-liköörillä. Hienoa ja pitkäkestoista mousseuxia. Saatavilla luonnollisesti omalla etikettillä! Valikoituja perusviinejä sisältävä kuohuviiniseos. Klassisten rypälelajikkeiden kuohuviini - viimeistelty 22 karaatin kultalehdellä ja punaisella viiniprikka-liköörillä. Hienoa ja pitkäkestoista mousseuxia. Kultalehtipalat ovat syötäviä. Harmooninen tuoksu ja maku. Visuaalinen ja makuelämys aisteille. 0,2 l pullo. Helppo avata ja sulkea kierrekorkilla. Saatavilla myös 0,75 litran pullossa: http://www.sundd.org/sparkling-gold-dry
Käsintehdyt Tarallini

Käsintehdyt Tarallini

TARALLI CHILIN, JUUSTON JA PIPPURIN KANSSA, ÖLJYN JA VIININ KANSSA, FENKOLIN JA MUSTIEN OLIVIEN KANSSA.
italialaiset erikoisuudet

italialaiset erikoisuudet

Täällä ei leikitä. On Piemonten, Abruzzon, Umbrian ja Toscanan ihmisten ylpeys, todelliset ruoka-alan asiantuntijat. He ovat tehneet historiansa ja ylistäneet sen hyveitä ajan myötä. Suhteet ihmisten, kasteen, koirien ja kärsivällisyyden välillä: tutkimus. Casa Di Cecco on löytänyt ja valmistanut teille helmet, jotka ovat näiden asiantuntijoiden, ensin aarteiden etsijöiden ja sitten gastronomien, työtä. Koska toisaalta on tutkimuksen salaisuus, toisaalta Casa Di Cecco tarjoaa teille gastronomian yhteisöllisyyden.
Parsakaali

Parsakaali

Parsakaali eri paloina Parsakaali (Aspargus officinalis L.) on kestävä, monivuotinen viljelykasvi, jonka valkoisia tai vihreitä versoja (varsia) käytetään vihanneksina. Tarjoamme seuraavan valikoiman: valkoinen/vihreä erilaisia pituuksia ja halkaisijoita Varsia Paloja ilman kärkiä (keskipalat) Paloja kärjillä (kärjet & palat) Kärjet
Chili siemenet

Chili siemenet

Capsicum annuum Alkuperä: Kiina
Musta pippuri jyvissä

Musta pippuri jyvissä

Kuivattuja vihreitä hedelmiä mekaanisella kuivaajalla, jossa kuori rypistyy ja muuttuu mustaksi.
Algerialainen Keitto

Algerialainen Keitto

ERITYINEN RAMADAN-KEITTO Ainekset 6 annokselle 350 g lampaan, karitsan tai vasikan olkapäätä 1 keskikokoinen sipuli 1 keskikokoinen peruna 1 pieni porkkana
Mausteinen Silakkakastike

Mausteinen Silakkakastike

Maustetut Silakkafileet Ref: SAL055 Sisältö: 200 g
Hoegaarden Olut

Hoegaarden Olut

Hoegaarden Olut
Kumina siemenet

Kumina siemenet

Trigonella foenum-graecum Alkuperä: Intia
Fenkoli

Fenkoli

Foeniculum vulgare Alkuperä: Egypti
Bruschetta

Bruschetta

Aikaisemmin leipää piti säilyttää mahdollisimman pitkään, ja sitä pehmennettiin tuoreilla tomaateilla tai sillä, mitä maa tarjosi. Se oli toinen aikakausi. Nykyään bruschetta on suosikkialkuateria, suosituin lisuke ystävien kanssa nautittavalle aperitiiville. Ja me, Casa Di Cecco -yrityksessä, olemme valmistaneet teille parasta bruschettaa valitsemalla parhaat vihannekset ja sienet, jotta teillä on vain valinnanvaikeus. Vain vähän leipää, paahdettuna tai ei, lasillinen (hyvää) viiniä ja se on siinä. Riippumatta siitä, pidätkö mausteisesta, sienistä tai paprikoiden intensiivisestä mausta, ei ole väliä, sillä kaikille on jotakin. Salute!