Tuotteet hakusanalla sisiliasta kultaa (2)

Limoncello

Limoncello

Limoncello keltainen Limoncellomme valmistetaan luomusitruunan kuoren liottamisella alkoholissa. Kaikki kuorinta tapahtuu käsin, jotta reseptin aitous säilyy. Italialaisena juomana limoncelloa tarjoillaan perinteisesti digestifinä (nautitaan hyvin kylmänä tai murskatulla jäällä). Sitä voidaan myös käyttää cocktailien pohjana, sitruunasorbetin päällä tai kuuluisan napolilaisen baban kanssa. Erittäin arvostettu myös suolaisten tai makeiden ruoanlaittojen valmistuksessa. Limoncello vihreä Aito keltainen limoncello on saanut vihreän variantin, mutta resepti pysyy muuttumattomana; käytämme aikaisempia luomusitruunoita kuin keltaisia sitruunoita. Sitä nautitaan samalla tavalla kuin keltaista limoncelloa. Maku on pehmeämpi, mikä tekee maistelusta hienostuneempaa. Nautitaan hyvin kylmänä.
Sitruunamarjakreemit 1

Sitruunamarjakreemit 1

Alkoholiin, hedelmien uutteeseen ja sokeriin perustuvat sekoitukset. Ne sopivat aperitiiviksi, kun niitä lisätään kuohuviiniin jännittävän Kirin valmistamiseksi tai yksinkertaisesti hyvin viileän valkoviinin kanssa. Laaja valikoima makuja hedelmäkermoissamme, joita voi nauttia myös sellaisenaan vain muutaman jääkuution kanssa.