Tutustu vertaansa vailla olevaan makuun Barramundi Filee Nahalla. Nämä premium-fileet tulevat nahka päällä, mikä lisää makua ja rapeaa rakennetta ruokiisi. Tunnettu makeasta ja voimaisesta maustaan, ne ovat kulinaarinen herkku, joka sopii täydellisesti grillaamiseen, paistamiseen tai pannulla paistamiseen.
Vastuullisesti kalastettu laivamme Emeraude toimesta Pohjois-Atlantilla (FAO-alue 27 - alavyöhykkeet I, IIa, IIb IIIa & VI), mustat flätanifileet PBI (Reinhardtius hippoglossoides) valmistetaan 100 % villikaloista.
Käytämme tiukkaa kalavalintaa luodaksemme tuotteitamme erittäin korkeilla laatustandardeilla. Ne kalastetaan ja pakastetaan 12 tunnin kuluessa saaliista, kaikki avomerellä.
Tarjoamme mustat flätanifileet PBI, jotka eivät ole lajiteltuja, 6.8 kg Interleaved -pakkausmuodossa B-to-B-käyttöön.
Älä epäröi kertoa meille tarpeistasi ja kysyä lisätietoja tuotteistamme!
Pienet mustekalat persiljakermassa: Valmista persillade (valkosipuli & persilja). Sulata pienet mustekalat. Suosittelemme sulattamaan mustekalat vedessä juuri ennen valmistusta. Paista mustekaloja pannulla oliiviöljyssä, lisää persillade siten, että saat tasaisen kullanruskean pinnan. Mausta haluamallasi tavalla. Lisää tuorekerma ja anna hautua 4 minuuttia miedolla lämmöllä. Tarjoile valkoisen riisin tai höyrytettyjen porkkanoiden kanssa.