Tuotteet hakusanalla sokeri ja ääni (20)

Icumsa 45 sokeri

Icumsa 45 sokeri

Meidän Icumsa 45 sokerimme on korkeinta laatua ja tarjoaa erinomaista makeutta kaikkiin leivonta- ja ruoanlaittotarpeisiisi. Se on hienoksi jauhettu ja liukenee helposti, mikä tekee siitä ihanteellisen jälkiruokien ja juomien valmistamiseen. Sokerimme saadaan parhaista sokeriruokolähteistä ja sitä käsitellään tiukkojen laatuvalvontakäytäntöjen alaisena. Icumsa 45 sokeri on saatavilla eri pakkauskokoina, jotta se vastaa yksilöllisiä tarpeitasi. Se on täydellinen valinta kaikille, jotka etsivät korkealaatuista ja luotettavaa sokeria. Luota sokerimme laatuun, jotta voit hienosäätää ruokalajisi.
Brasilian Valkoinen Jalostettu Sokeri Icumsa 45 Tukkumyynti - Sokeri

Brasilian Valkoinen Jalostettu Sokeri Icumsa 45 Tukkumyynti - Sokeri

Tarjoamme täydellisen valikoiman tuotteita, jotka sisältävät Brasilialaisen Valkoisen Jalostetun Sokerin Icumsa 45, jotta voimme täyttää arvostettujen asiakkaidemme tarkat vaatimukset. Brasilialainen Valkoinen Jalostettu Ruokosokeri - Tarjoamme kaikkia tyyppejä ja parasta laatua sokeria (ICUMSA 45, 100, 150 ja muita). Jalostettu Valkoinen/Ruskea Sokeri ICUMSA-45, Brasilialainen Jalostettu Valkoinen Sokeri Icumsa 45, Jalostettu Valkoinen ICUMSA45 Sokeri, Valkoinen Puhdas Sokeri ja Raaka Ruskea Sokeri. Tarjoamme korkealaatuista Brasilialaista Valkoista Jalostettua Sokeria Icumsa 45 Tukkumyyntinä, jotta voimme täyttää arvostettujen asiakkaidemme tarkat vaatimukset. Meidän tarjoamamme sokeri tunnetaan puhtaudestaan ja erinomaisesta kiteisestä muodostaan. Pidämme sen turvallisena ja toimitamme sen ajallaan säilyttämällä sokerin kehittyneessä varastossamme. Lisäksi, jotta se pysyisi eristyksissä epäpuhtauksista, tarjoamme sen laadukkaassa ja hygienisessä pakkauksessa.
Kanelisokeri - 200G - 100% luonnollinen maustettu sokeri

Kanelisokeri - 200G - 100% luonnollinen maustettu sokeri

Anna itsesi lumoutua lämpimästä ja lohduttavasta aromista, joka tulee Sucre à la Cannelle -sokeristamme. Tämä seos, joka koostuu jalostamattomasta sokerijuurikkaasta ja kanelijauheesta, tuo herkullisen mausteisen vivahteen jälkiruokiisi, kuumiin juomiisi ja ruoanlaittoosi. Täydellinen aitojen makujen ystäville, tämä maustettu sokeri muuttaa arkipäiväiset reseptisi todellisiksi herkutteluhetkiksi. Ainesosat: - Jalostamaton sokerijuurikas Ranskasta - Kanelijauhe - Luonnollinen kaneliaromi Pakkaus: - PET-purkki, kevyt ja kierrätettävä - Paino: 200g Käyttömahdollisuudet: - Leivonta: Lisää tätä sokeria kakkuusi, kekseihisi, piirakoihisi tai murukakkuusi saadaksesi vastustamattoman mausteisen maun. - Kuumat juomat: Täydellinen makeuttamaan ja maustamaan teetäsi, kahvia, kaakaota tai siideriäsi. - Jälkiruoat: Ripottele hedelmien, jogurtin, lettujen tai jäätelön päälle saadaksesi viimeistelyyn täynnä luonteenomaisuutta. Viite: SUCRE0035B
Glukoosi-fruktoosisiirappi F9

Glukoosi-fruktoosisiirappi F9

Glukoosi-fruktoosisiirappi F9 KOODI:D00902 Suojaava säiliö:640 l Mauser-säiliö:1000 l Incoterms:FCA, DAP
Kalsiumkarbonaatti

Kalsiumkarbonaatti

Kalsiumkarbonaatti on luonnollinen valkoinen pigmentti, joka saadaan kalkkikivestä. Sitä käytetään laajasti eri teollisuudenaloilla kirkkauden ja peittävyyden tarjoamiseksi. Tämä monipuolinen yhdiste parantaa värin vakautta ja rakennetta tuotteissa, kuten elintarvikkeissa, kosmetiikassa ja lääkkeissä. Kalsiumkarbonaattia käytetään myös teollisissa sovelluksissa, kuten maaleissa ja pinnoitteissa, sen erinomaisen kestävyytensä ja mukautumiskykynsä vuoksi. EC-numero: 207-439-9 CAS-numero: 471-34-1
AROME VANILLE NATUREL

AROME VANILLE NATUREL

Tarjoamme vaniljoita lukemattomilla sävyillä. Puumaiset, mausteiset, kermaiset nuotit ja monet muut profiilit uusien kulinaaristen horisonttien tutkimiseksi lisäämällä herkullinen ja lämmin vivahde.
Leivinjauhe 1000g

Leivinjauhe 1000g

Ruokasooda - natriumbikarbonaatti - on löytänyt laajan käytön lääketieteessä, keittiössä, kosmetiikassa ja muissa. Sillä on erittäin suuri määrä sovelluksia. Uskon, että se tunnetaan parhaiten lisäyksenä kaikenlaisiin leivonnaisiin. Se on myös osa monia kosmetiikka- ja puhdistustuotteita. Sitä lisätään hiusten shampoisiin, huulirasvoihin ja hammastahnaan. Kosmetiikassa se sopii erityisesti rasvaiselle ja akneiholle. <strong> Soodan käyttö on täydellistä, kun on kyse hajujen neutraloimisesta ja puhdistamisesta. Aine voi poistaa vaikeita tahroja, eliminoida epämiellyttäviä hajuja ja auttaa uunin tai mikroaaltouunin puhdistamisessa. Soodalla on hieman syövyttäviä ominaisuuksia, mikä tekee siitä tehokkaan eri pintojen likaisten kohtien puhdistamisessa. Sitä voidaan käyttää kalkin poistamiseen vedenkeittimestä, kattiloista tai kahvinkeittimestä. Se toimii erinomaisesti jauheena pintojen puhdistamiseen keittiössä ja kylpyhuoneessa. Päästäksesi eroon epämiellyttävistä hajuista jääkaapissa, riittää, että laitat pienen astian soodaa sinne.
Sitruunahappo

Sitruunahappo

Sitruunahappoa esiintyy luonnollisesti sitrushedelmissä, mutta sitä voidaan myös valmistaa. Teollinen sitruunahappo valmistetaan pääasiassa fermentaation tai kemiallisen reaktion avulla. Viimeksi mainittua menetelmää käytetään noin 90 %:ssa maailman tuotannosta, ja se perustuu fermentaatioon entsyymien ja mikrobiokantojen, useimmiten Aspergillus nigerin, avulla. Sitruunahapolla on kyky stabiloida emulsioita ja estää rasvan erottumista. Lopputuote on saatavana jauheena tai rakeena anhydriittisenä sitruunahappona.
VALKOINEN MERKKI AMINOHAPPOJEN SEKOITUSJAUHE

VALKOINEN MERKKI AMINOHAPPOJEN SEKOITUSJAUHE

Voimme luoda aminohapposeoksia, jotka voidaan sisällyttää ravintolisäkaavoihisi. Tuotamme seoksia, jotka vaihtelevat 25:stä 100 kg:aan.
Sokeri

Sokeri

Kiteinen Sokeri Valkoinen sokeri laatuluokissa EG I ja II Ruokosokeri Ruokosokeri eri puolilta maailmaa raakasokerina tai valkoisena sokerina Muut Sokerit Dekstroosi, Fruktoosi
Sokeri

Sokeri

Sokerimme tunnetaan laadustaan ja puhtaudestaan Länsi-Afrikan parhaana.
Luomu Agavesokeri / Luomu Agavesiirappi

Luomu Agavesokeri / Luomu Agavesiirappi

BIO Agavesokeri / BIO Agavesiirappi BIO Agavepaksu- tai BIO Agavesiirappi on yleensä kultaharmaa, ohut, puhdas siirappi, joka on valmistettu kontrolloidusti luomuviljellyistä agaveista (DE-ÖKO-006). Kultaharmaan perusversion lisäksi on erityisiin käyttötarkoituksiin agavesiirappia, joka vaihtelee vaaleasta hyvin tummaan. BIO Agavesiirappi on vaihtoehtoinen makeutusaine, jota käytetään usein vegaanien keskuudessa. Myös ravintola-alalla agavepaksuainetta käytetään mielellään, esimerkiksi cocktaileissa. Meksikossa eri agavelajikkeista valmistettu raaka-aine koostuu glukoosista, mutta pääasiassa fruktoosista (noin 80 %), mikä antaa sille erittäin matalan glykeemisen indeksin. Agavepaksuainetta käytetään usein sokerin korvikkeena, ja erityisesti vegaanit käyttävät sitä myös hunajan sijasta. Se on hieman makeampaa kuin mehiläistuote. BIO Agavesiirappi liukenee nopeasti ja sitä on saatavilla eri värisävyissä ja erilaisissa...
CBG-tisle 80%

CBG-tisle 80%

CBG-tisle on puhdistettu laajakirjoinen hampun uute, joka on erittäin keskittynyt kannabigeroliin (yli 80 %). CBG on vähäisempi fytokannabinoidi, jota syntetisoidaan luonnollisesti hampun kukissa pieninä määrinä (alle 1 %).
Alluloosi - Alluloosi, mullistava, luonnollinen, kasvipohjainen makeutusaine

Alluloosi - Alluloosi, mullistava, luonnollinen, kasvipohjainen makeutusaine

Alluloosi on luonnollinen, kasvipohjainen makeutusaine, joka saadaan sokerijuurikkaasta. Se voi olla käytössä rakeisessa muodossa ja siirappina. Se tarjoaa erinomaisen kaloreettoman makeuden, jota voidaan käyttää ruoassa ja juomissa. Avainedut: • Ei kaloreita • 70 % yhtä makeaa kuin sakkaroosi • Sama liukoisuus kuin sakkaroosilla • Hammasystävällinen • Glykeeminen indeksi 1, insuliiniindeksi 1,5 Käyttökohteet: • Ravintolisät • Toiminnalliset elintarvikkeet ja juomat • Välipalat, urheiluravitsemus • Kasvis- / vegaanituotteet • Makeutusaineet / sokerin korvikkeet EU-hyväksyntä odottaa käsittelyä Alluloosi on osa meneillään olevaa hakemusta hyväksynnästä uutena elintarvikkeena. Käytetty kuva: © Grafvision / Adobe Stock Alkuperämaa: Saksa GMO-vapaa: Kyllä Vegaani & Vegetaarinen: Kyllä Koshere & Halal: Kyllä Koshere & Halal: Kyllä
Icumsa 45 sokeri

Icumsa 45 sokeri

Olemme Icumsa 45 sokerin toimittaja, joka tunnetaan korkeasta puhtaudestaan ja laadustaan. Sokerimme valmistetaan parhaista raaka-aineista ja se on ihanteellinen käytettäväksi elintarviketeollisuudessa. Vientiä teemme ympäri maailmaa ja tarjoamme kilpailukykyisiä hintoja sekä nopeita toimitusaikoja. Luottakaa kansainvälisen kaupan kokemukseemme löytääksenne parhaat sokerituotteet tarpeisiinne.
Valkoinen Jalostettu Sokeri - Sokeri

Valkoinen Jalostettu Sokeri - Sokeri

ICUMSA: 45 RBU. Sopii ihmisten kulutukseen. Polarisaatio: 99,80 % min. Kosteus: 0,04 % max painosta. Tuhoainepitoisuus: 0,04 % max painosta. Liukoisuus: 100 % kuiva/vapaa hieno virtaava. Säteily: Normaali kansainvälisesti hyväksytyn rajan sisällä. Sato: Nykyinen. Magnettiset hiukkaset: 4 mg/kg. SO2: 70 mg/kg. Väri: Kimalteleva valkoinen enintään 45 Icumsa vaimennusyksikköä (Icumsa-menetelmä). Granulaatio: Hieno standardi. Tuhoaine sähköisesti: 0,04 % max. (kuivan painon perusteella) Johtokyky. Rikkidioksidi: 20 mg/kg min. Sedimentit: Ei mitään. Haju: Ilman hajua. Vähentävä sokeri: 0,05 % max painosta. HPN Staph Aureus: Ei. Max AS: 1 P.P.M. Max PS: 2 P.P.M.
Sucre barbe à papa - 100G - 100% luonnollinen aromatisoitu sokeri

Sucre barbe à papa - 100G - 100% luonnollinen aromatisoitu sokeri

Sukella sokeriseen taikamaailmaan 100 % luonnollisen Sucre Barbe à Papa -sokerimme kanssa. Nauti huvipuiston herkullisesta makeudesta oman kotisi mukavuudessa. Tämä hieno sokeri on täydellinen herättämään lapsuusmuistoja ja lisäämään ripauksen taikaa suosikkijälkiruokiisi ja juomiisi. Ainesosat: Raffinoimaton ranskalainen sokerijuurikkaita: Sitoudumme laadukkaisiin ainesosiin käyttämällä raffinoimatonta ranskalaista sokerijuurikkaita, joka tarjoaa luonnollisen perustan Sucre Barbe à Papa -sokerillemme. Luonnollinen aromi: Käytämme vain luonnollisia aromeja varmistaaksemme aito ja herkkä maku, joka muistuttaa perinteisten hattarapapujen makeaa makua. Luonnollinen vaaleanpunainen väriaine: E120, joka on peräisin cochenille. Ominaisuudet: Luonnollinen ja aito: Sucre Barbe à Papa -sokerimme on vapaa keinotekoisista väriaineista, lisäaineista ja säilöntäaineista, tarjoten näin puhtaan ja aidon makeuskokemuksen. Viite:SUCRE0033A
mansikkapullosokeri - 100G - 100% luonnollinen aromatisoitu sokeri

mansikkapullosokeri - 100G - 100% luonnollinen aromatisoitu sokeri

Voitko PET Sokeripaino 100 grammaa. Mahdollinen käyttö: kermavaahto, jogurtit, marengit, makaronit, vaahtokarkit, tikkarit, jääpalat, vesijäätelöt.... Koostumus: ranskalainen, jalostamaton sokerijuurikas, luonnollinen bubble gum -mansikka-aromi, luonnollinen vaaleanpunainen väriaine (E162) Saattaa sisältää jälkiä munasta, maidosta, sinapista, maapähkinästä, nilviäisistä ja äyriäisistä, kalasta, seesaminsiemenistä ja soijasta Viite:SUCRE0023A
Persikka Melba Sokeri - 100G - Maustetut Sokerit

Persikka Melba Sokeri - 100G - Maustetut Sokerit

Pehmeä Pêche Melba -sokeri tarjoaa herkullisen hedelmäisen makuelämyksen, joka on inspiroitunut kuuluisasta jälkiruoasta. Tämä makea sekoitus herättää eloon kypsän persikan ja vadelman makeat ja mehukkaat maut, hienovaraisella vaniljan vivahteella. Ominaisuudet: Luonnollinen alkuperä: Pêche Melba -sokerimme on valmistettu käsittelemättömästä sokerijuurikkaasta, mikä antaa sille aitoja ja luonnollisia makuja. Herkkupurske: Luonnollisten persikka-, vadelma- ja vanilja-aromien ansiosta tämä sokeri lisää hedelmäistä makeutta kaikkiin valmistuksiisi. Luonnolliset väriaineet: Luonnollisten väriaineiden sekoituksella tämä sokeri tuo iloa kermavaahdoillesi, marengeillesi... Monipuolisuus: Täydellinen makeuttamaan kuumia tai kylmiä juomia, ripottelemaan jälkiruokien päälle tai lisäämään leivontaresepteihisi ja makeisiin herkkuusi makeuden ja maun vivahteen. Laadukas PET-purkki: Pêche Melba -sokerimme on pakattu korkealaatuiseen PET-purkkiin. Viite:SUCRE00045A
Sitruunahappo

Sitruunahappo

Sitruunahappoa esiintyy luonnollisesti sitrushedelmissä, mutta sitä voidaan myös valmistaa. Teollista sitruunahappoa tuotetaan pääasiassa fermentoinnin tai kemiallisen reaktion avulla. Viimeksi mainittua menetelmää käytetään noin 90 %:ssa maailman tuotannosta, ja se sisältää fermentoinnin entsyymien ja mikrobiologisten lajikkeiden, yleisimmin Aspergillus nigerin, avulla. Sitruunahapolla on kyky auttaa emulsiota stabiloimaan ja se estää rasvojen erottumista. Lopullinen tuote on saatavilla jauheena tai rakeisena anhydriittina.