Olemme Icumsa 45 sokerin toimittaja, joka tunnetaan korkeasta puhtaudestaan ja laadustaan. Sokerimme valmistetaan parhaista raaka-aineista ja se on ihanteellinen käytettäväksi elintarviketeollisuudessa. Vientiä teemme ympäri maailmaa ja tarjoamme kilpailukykyisiä hintoja sekä nopeita toimitusaikoja. Luottakaa kansainvälisen kaupan kokemukseemme löytääksenne parhaat sokerituotteet tarpeisiinne.
ICUMSA: 45 RBU.
Sopii ihmisten kulutukseen.
Polarisaatio: 99,80 % min.
Kosteus: 0,04 % max painosta.
Tuhoainepitoisuus: 0,04 % max painosta.
Liukoisuus: 100 % kuiva/vapaa hieno virtaava.
Säteily: Normaali kansainvälisesti hyväksytyn rajan sisällä.
Sato: Nykyinen.
Magnettiset hiukkaset: 4 mg/kg.
SO2: 70 mg/kg.
Väri: Kimalteleva valkoinen enintään 45 Icumsa vaimennusyksikköä (Icumsa-menetelmä).
Granulaatio: Hieno standardi.
Tuhoaine sähköisesti: 0,04 % max. (kuivan painon perusteella) Johtokyky.
Rikkidioksidi: 20 mg/kg min.
Sedimentit: Ei mitään.
Haju: Ilman hajua.
Vähentävä sokeri: 0,05 % max painosta.
HPN Staph Aureus: Ei.
Max AS: 1 P.P.M.
Max PS: 2 P.P.M.
Sukella sokeriseen taikamaailmaan 100 % luonnollisen Sucre Barbe à Papa -sokerimme kanssa. Nauti huvipuiston herkullisesta makeudesta oman kotisi mukavuudessa. Tämä hieno sokeri on täydellinen herättämään lapsuusmuistoja ja lisäämään ripauksen taikaa suosikkijälkiruokiisi ja juomiisi.
Ainesosat:
Raffinoimaton ranskalainen sokerijuurikkaita: Sitoudumme laadukkaisiin ainesosiin käyttämällä raffinoimatonta ranskalaista sokerijuurikkaita, joka tarjoaa luonnollisen perustan Sucre Barbe à Papa -sokerillemme.
Luonnollinen aromi: Käytämme vain luonnollisia aromeja varmistaaksemme aito ja herkkä maku, joka muistuttaa perinteisten hattarapapujen makeaa makua.
Luonnollinen vaaleanpunainen väriaine: E120, joka on peräisin cochenille.
Ominaisuudet:
Luonnollinen ja aito: Sucre Barbe à Papa -sokerimme on vapaa keinotekoisista väriaineista, lisäaineista ja säilöntäaineista, tarjoten näin puhtaan ja aidon makeuskokemuksen.
Viite:SUCRE0033A
Sitruunahappoa esiintyy luonnollisesti sitrushedelmissä, mutta sitä voidaan myös valmistaa. Teollista sitruunahappoa tuotetaan pääasiassa fermentoinnin tai kemiallisen reaktion avulla. Viimeksi mainittua menetelmää käytetään noin 90 %:ssa maailman tuotannosta, ja se sisältää fermentoinnin entsyymien ja mikrobiologisten lajikkeiden, yleisimmin Aspergillus nigerin, avulla.
Sitruunahapolla on kyky auttaa emulsiota stabiloimaan ja se estää rasvojen erottumista. Lopullinen tuote on saatavilla jauheena tai rakeisena anhydriittina.
Tarjoamme elintarvikelaatuista tuotetta, joka valmistetaan kiteyttämällä puhdistettu ja suodatettu siirappi, joka on poistettu sokerijuurikkaista tai sokeriruokosta. Tämä siirappi kuivataan ja seulotaan, jotta saadaan suosituimmat sokeriluokat. Tuote on valkoista ja sen sakkaroosipitoisuus on 99,85 prosenttia. Tätä tuotetta voidaan kutsua hienoksi rakeiseksi sokeriksi tai erittäin hienoksi rakeiseksi sokeriksi markkina-alueesta riippuen.
Demeter-sertifioinnin kriteerit liittyvät sekä tuotteiden viljelyyn että käsittelyyn. Erityisen tärkeä kriteeri Demeter-sokerille on kemiallisten, synteettisten lannoitteiden ja kasvinsuojeluaineiden poisjättäminen. EU:n ekodirektiivin standardeista poiketen tämä merkki vaatii myös parannettua maalaatuun erityisten kompostien ja kenttäsumutteiden avulla.
Birkenzucker Xylit
Nauti sokerittomasti! Tämä monipuolinen sokerin korvike maistuu ja näyttää sokerilta, ja sitä voidaan annostella 1:1 sokerin kanssa. Se on vähäkalorinen ja ihanteellinen tietoiseksi makeuttamiseen teessä ja kahvissa, jogurtissa, rahkassa tai jälkiruoissa sekä ruoanlaittoon ja leivontaan.
*Kun ruokia ja juomia makeutetaan säännöllisesti xylitillä sokerin sijaan, se auttaa säilyttämään hampaiden mineralisoitumista ja aiheuttaa, että verensokeritaso nousee vähemmän niiden nauttimisen jälkeen verrattuna sokeripitoisten ruokien ja juomien nauttimiseen.
Alkuperä: Suomi tai Kiina
Pakkaus: 25 kg säkit
La Doucelette kookosmaito on karibialainen makeinen, joka sisältää kookosmaitoa ja ruokosokeria. Suussa sulava herkku.
Ainesosat: ruokosokeri *, kookosmaito *, maito.
* Ainesosat ovat peräisin luomuviljelystä.
Pakkaus noin 100 g.
Säilytä kuivassa, suojassa lämmöltä ja valolta.
Keskimääräiset ravintoarvot 100 g kohden:
1719,6 KJ / 411 Kcal, rasvat: 8 g, joista tyydyttyneet rasvahapot: 5,62 g, hiilihydraatit: 78,5 g, joista sokerit: 60,4 g, proteiinit: 2,95 g, suola: 0 g
AniTa ja Fruitball ovat Sadi Donbassa LTD:n tavaramerkkejä, joka on Itä-Ukrainan suurin omenan ja kirsikan tuottaja.
Myymme tuotteitamme supermarketketjuille ja vientimarkkinoille.
100 % luonnollinen mehu hedelmistämme puutarhasta:
Ilman säilöntäaineita
Ilman väriaineita
Ei lisättyä sokeria
Valmistettu tuoreista hedelmistä (ei säilöttyjä tai pakastettuja)
Se on valmistettu sekoituksesta eri lajikkeita (pääasiassa Jonagold) ja tuoreista mansikoista (15 %)
Saatavilla 1L pullossa tai 3L Pouch-up -pussissa.
Säilytys:
Pullo: 2 vuotta ja avattuna 3-4 päivää jääkaapissa.
Pouch-up: 1 vuosi ja avattuna 6-8 viikkoa jääkaapissa.
Pehmeä Pêche Melba -sokeri tarjoaa herkullisen hedelmäisen makuelämyksen, joka on inspiroitunut kuuluisasta jälkiruoasta. Tämä makea sekoitus herättää eloon kypsän persikan ja vadelman makeat ja mehukkaat maut, hienovaraisella vaniljan vivahteella.
Ominaisuudet:
Luonnollinen alkuperä: Pêche Melba -sokerimme on valmistettu käsittelemättömästä sokerijuurikkaasta, mikä antaa sille aitoja ja luonnollisia makuja.
Herkkupurske: Luonnollisten persikka-, vadelma- ja vanilja-aromien ansiosta tämä sokeri lisää hedelmäistä makeutta kaikkiin valmistuksiisi.
Luonnolliset väriaineet: Luonnollisten väriaineiden sekoituksella tämä sokeri tuo iloa kermavaahdoillesi, marengeillesi...
Monipuolisuus: Täydellinen makeuttamaan kuumia tai kylmiä juomia, ripottelemaan jälkiruokien päälle tai lisäämään leivontaresepteihisi ja makeisiin herkkuusi makeuden ja maun vivahteen.
Laadukas PET-purkki:
Pêche Melba -sokerimme on pakattu korkealaatuiseen PET-purkkiin.
Viite:SUCRE00045A
ERYTROOLI SUKRAALILLA - KIRKAS KUIVATTU MAKEUTTAJA
Kirkkaan kuivattun makeuttajamme sukraalilla voit nauttia makeasta ilman kaloreita. Olipa kyse juomista, ruoanlaitosta tai hedelmien, jogurtin ja jälkiruokien maustamisesta. Sukraalimme on tietoinen sokerivaihtoehto herkullisella maulla ja sitä voidaan annostella 1:1 sokerin kanssa. Tuotteissamme käytämme Erytroolia, joka on peräisin geenimuuntamattomasta maissista.
Kalorittomuus: Ravintoarvotaulukossa ilmoitetut hiilihydraatit johtuvat lisätystä Erytroolista. Näitä ei kuitenkaan muuteta energiaksi kehossa, koska tämäntyyppiset hiilihydraatit eivät ole hyödynnettävissä.
Hammastensuojelu: Kun ruokia ja juomia makeutetaan säännöllisesti "Erytroolilla sukraalilla" sokerin sijaan, se auttaa säilyttämään hammaskiilteen ja aiheuttaa verensokeritason nousun vähemmän voimakkaasti verrattuna sokeripitoisten ruokien ja juomien nauttimiseen.
Makeusvoima: 1 teelusikallinen vastaa noin.
Valmistusmaa: Saksa
Pakkaus: 25 kg säkit