Tuotteet hakusanalla sokeria (2)

Aromikkaat karamellit / Karamelliainesosat - Maitotuotteille, leivontaan, makeisille, virvoitusjuomille ....

Aromikkaat karamellit / Karamelliainesosat - Maitotuotteille, leivontaan, makeisille, virvoitusjuomille ....

Aromikkaat kinuskit käytetään tuomaan kinuskin makua lopputuotteeseen. Riippuen siitä, miten niitä paistetaan ja mitä sokereita käytetään, ne voivat antaa erilaisia makuja: makea, karvas, hapan jne. Niitä käytetään laajalti elintarviketeollisuudessa tuomaan hyvää kinuskin makua valmiiseen tuotteeseen ja lisäämään tiettyä pyöreyttä. Aromikkaat kinuskit voidaan jakaa kolmeen kategoriaan: - vaalea kinuski, jossa on hunajan ja makeisten makua, hyvin vähän kinuskin keittämistä - perinteinen kinuski, standardi kinuskin maku, joka tulee helposti mieleen, käytetään usein päällysteissä ja kastikkeissa - täyteläinen kinuski, hyvin voimakas maku, käytetään seoksissa kekseissä tai maitotuotteissa hyvän kinuskin maun saamiseksi. PÄÄKÄYTTÖALUEET: - Maitojälkiruoat - Kasvisjälkiruoat - Jäätelö - Keksit - Kakut - Kastikkeet - Päällysteet - Makeiset
ANTIFOAM RUOKATEOLLISUUS - ANTIFOAM SOKERITEHTAILLE JA TISLAAMOILLE

ANTIFOAM RUOKATEOLLISUUS - ANTIFOAM SOKERITEHTAILLE JA TISLAAMOILLE

Tuotantohävikiltä välttääksemme PMC OUVRIE on tarkastellut elintarvikeketjun toimijoiden ongelmia. Antivaahtomme EROL ja BIOSPUMEX hallitsevat vaahtoa seuraavissa prosesseissa: - perunoiden käsittely: sipsejä, ranskalaisia, hiutaleita ja rakeita - tärkkelyksen erottaminen vehnästä, maissista, perunasta, maniokista.. - proteiinien erottaminen apilasta, herneistä, viljoista, öljykasveista. Tuotesarjamme noudattavat HACCP-sääntelyä.