Tuotteet hakusanalla sokeria (50)

SOKERIT - SOKERIAUTOMAATTI 1KG

SOKERIT - SOKERIAUTOMAATTI 1KG

Käytännöllinen "vending special" -pussi on valmistettu erityisestä valkoisesta kiteisestä sokerista automaatteja varten. Viite: SUCDA Pakkaus: 10 X 1 kg Nettopaino: 10 Kg
sokeri ICUMSA45

sokeri ICUMSA45

Sokeri / tonni ICUMSA45 korkeasti jalostettu
Korsikalainen Klementiini Hillo - Luomuhillot Ruokosokerilla

Korsikalainen Klementiini Hillo - Luomuhillot Ruokosokerilla

koristeelliset klementiinit, jotka on valmistettu luomusokerista. Confit de Provence tarjoaa luomuklementiinimarmeladia. Kattilassa keitetyt Confit de Provence -marmeladit valmistetaan huolellisesti valituista hedelmistä, ja mahdollisuuksien mukaan käytetään nimettyjä hedelmiä: korsikalaisia klementiinejä. Luomusokerilla valmistettu korsikalainen klementiinimarmeladi on taattu ilman säilöntäaineita ja väriaineita voimassa olevan lainsäädännön mukaisesti ja perinteisten mestarimarmeladien valmistajien siirtämien perinteiden mukaan, kunnioittaen hedelmien aromeja, tuoksuja ja rakennetta. Sertifioitu AB Jakelukanava: Erikoisliikkeet (luomu) Parasta ennen: 3 vuotta Nettopaino: 370g ja perhepakkaus 650g tietyille resepteille Sokeripitoisuus: 60%
SOKERI & BOURBON VANILJA - 80 g pullo SOKERI & BOURBON VANILJA. 100% ranskalainen & luomu.

SOKERI & BOURBON VANILJA - 80 g pullo SOKERI & BOURBON VANILJA. 100% ranskalainen & luomu.

Luomu Bourbon-vanilja, joka on kerätty ja jalostettu Réunionissa, sitten marinoitu vähintään 4 viikkoa meidän luomu- ja kiteistettyä sokeria, joka on tuotettu Loiretissa.
Sokeri- ja Suolakuorinta “Persikka ja Aprikoosi” - Esteettisyys ja Laihdutus

Sokeri- ja Suolakuorinta “Persikka ja Aprikoosi” - Esteettisyys ja Laihdutus

{"Contenant":"100ml, 500ml","Indication":"Sokeri, suola ja aprikoosin ytimen jauhe, jotka on yhdistetty tässä, tekevät Sokeri/Suola Kuorinnasta ihanteellisen kumppanin ihon täydellisiin puhdistuksiin. Pintakerroksessa kertyneet kuolleet solut poistuvat, jolloin iho voi hengittää. Sheavoi ravitsee ja suojaa hoidon aikana, ja jättää iholle todellisen pehmeyden tunteen.","Sucre et Sel":"Sokeri ja Suola","Formule":"Aprikoosin ytimen jauhe, sokeri, suola. Luomu sheavoita. Suklaa/ hunaja tai Persikka/ Aprikoosi tuoksu","Application":"Levitä kasvoille ja vartalolle. Hiero energisesti. Huuhtele hoidon jälkeen.","Principe actif principal":"Päävaikuttava aine"}
FINI - Mansikka Sokerisuukot 90 g - HALAL KARKKI

FINI - Mansikka Sokerisuukot 90 g - HALAL KARKKI

FINI - Mansikka Sokerisuukot 90 g - HALAL KARKIT
NEOLUBE SOL 4 Sokerin liuotusöljy (NSF) - Liuottaa sokerikiteitä, makeisten jäämiä ja tärkkelystä

NEOLUBE SOL 4 Sokerin liuotusöljy (NSF) - Liuottaa sokerikiteitä, makeisten jäämiä ja tärkkelystä

NEOLUBE SOL 4 on voiteluaine, puhdistusaine ja tarttumattomuuden estäjä. Voiteluaine ennaltaehkäisevään ja korjaavaan käsittelyyn, joka estää tuotannon keskeytyksiä, varmistaa vakio painot. Käytettävissä puhtaana tai laimennettuna vedessä. 20 L kanisteri, NSF H1 hyväksyntä N°154976 Tuote elintarviketeollisuudelle (IAA) Sininen korkki DETECT BLUE®, havaittavissa ja tunnistettavissa.
LIUKENEVA VANILJASOKERI 50 g

LIUKENEVA VANILJASOKERI 50 g

Vaniljasokeri, joka on valmistettu ruskeasta sokerista ja puhtaasta Bourbon-vaniljajauheesta Madagaskarilta - pakattu purkkeihin, joiden koko on 50–1000 g -
Vähäkalorinen Aprikoosihillo - 580 ml Lasipurkki

Vähäkalorinen Aprikoosihillo - 580 ml Lasipurkki

Conserves Guintrand Aprikoosihillo. Hedelmät kerätty Provencesta. Ainesosat: aprikoosit, vesi, sokeri.
Luonnollinen Taatelijauhe

Luonnollinen Taatelijauhe

Sokerin korvike.
Vaniljajauhe

Vaniljajauhe

100% luonnollinen Bourbon-vaniljajauhe Madagaskarilta, valmistettu kokonaisista, jauhetuista ja kuivatuista palkoista. Määrä: 1kg
Alpilles-puutarhat - Provencen Herkut (Persikka, Klementiini) - Ruokosokerihillot

Alpilles-puutarhat - Provencen Herkut (Persikka, Klementiini) - Ruokosokerihillot

Tiukasti valitut hedelmät keitetään kattilassa ruokosokerin kanssa, jotta saadaan aikaan herkullisia hilloja, joilla on ainutlaatuinen maku. Tämän sarjan hilloja kutsutaan "ekstra" -hilloiksi. Ne on valmistettu yli 50 g hedelmiä 100 g kohti (paitsi sitrushedelmistä valmistetuissa resepteissä). Niissä on keskimääräinen sokeripitoisuus 60 %. Herkkutuotteet uutuutena vuonna 2015! (purkit 270 g) Nämä herkulliset ja aidot tuotteet ovat aina olleet monien suosiossa. Ne sopivat erinomaisesti jogurttien, jäätelöiden ja leivonnaisten täytteeksi sekä voiteeksi crepeille, pullille, vohveleille, leiville... Hillo maito Maitotuote, kermaisa sekoitus tuoretta maitoa ja sokeria, jossa on hieno maitokaramellin maku. Erittäin alhainen rasvapitoisuus ja korkea kalsiumin saanti. Karamellikreemi Camarguen merisuolalla Kiusaus on suuri... ja nautinto on sen mukainen! Purkissa, kauniin haudutetun hedelmän päällä, omenapiirakan päällä... Parasta ennen*: 3 vuotta Nettopaino: 370 g ja kaksi kokoa 750 g Provencen aprikoosille ja mansikalle. Sokeripitoisuus: 62 % Jakelukanava: Confit de Provence -yhtiö on valinnut eriyttää tietyt sarjat jakelukanavansa mukaan. Näin löydät Vergers des Alpilles -merkit sekä sen bio-version paikallisista suurista ja keskikokoisista myymälöistä.
Luomuviljelmät - Mansikka - Luomuhillot Ruokosokerilla

Luomuviljelmät - Mansikka - Luomuhillot Ruokosokerilla

Luomuviljely on ympäristöä kunnioittava ja huolehtiva tuotantotapa. Tarjoamme kuluttajille tuotteita, jotka perustuvat tyypillisyyteen ja aistinvaraiseen laatuun. Olemme sitoutuneet vapaaehtoisesti laadunhallintajärjestelmän toteuttamiseen ja seurantaan. Tämä perustuu valtion akkreditoiman riippumattoman organisaation hyväksymän laatuvaatimuksen noudattamiseen, joka määrittelee jalostussäännöt. DLUO*: 3 vuotta Nettopaino: 370g Sokeripitoisuus: 60% Jakelukanava: supermarketit ja hypermarketit
Vadelmahilloa - Luomuhillot, joissa on Ruokosokeria

Vadelmahilloa - Luomuhillot, joissa on Ruokosokeria

Kattilassa keitetyt Confit de Provence -extra-hillot valmistetaan huolellisesti valituista hedelmistä, ja mahdollisuuksien mukaan käytetään nimettyjä hedelmiä: Provencen aprikoosi, Provencen viikuna, Lorraine-mirabelle. Sokerina käytetään luomusokeria, ja hillomme ovat takuulla ilman säilöntäaineita tai väriaineita (voimassa olevan lainsäädännön mukaisesti). Valmistusmenetelmämme, jotka ovat peräisin useiden sukupolvien ajan mestarihillottajilta, säilyttävät hedelmien aromit, tuoksut ja rakenteen perinteiden mukaisesti. DLUO*: 3 vuotta Nettopaino: 370g ja perhepakkaus 650g tietyille resepteille* Sokeripitoisuus: 60% sertifioitu vadelmahillo AB Jakelukanava: Erikoisliikkeet (luomu)
Alpilles-puutarhat - Saarten Herkut (ananas/guava/passionhedelmä) - Ruokosokerihillot

Alpilles-puutarhat - Saarten Herkut (ananas/guava/passionhedelmä) - Ruokosokerihillot

Tiukasti valitut hedelmät keitetään kattilassa ruokosokerin kanssa, jotta saadaan aikaan herkullisia hilloja, joilla on ainutlaatuinen maku. Tämän sarjan hilloja kutsutaan "ekstra"-hilloiksi. Ne on valmistettu yli 50 g hedelmiä 100 g kohti (paitsi sitrushedelmistä valmistetuissa resepteissä). Niissä on keskimääräinen sokeripitoisuus 60%. Uudet herkut vuonna 2015! (purkit 270 g) Nämä herkulliset ja aidot tuotteet ovat aina olleet monien suosiossa. Ne sopivat erinomaisesti jogurttien, jäätelöiden ja leivonnaisten täytteeksi sekä voiteluun crepeille, pullille, vohveleille, leiville... Hillo maito Maitopohjainen erikoisuus, samettinen sekoitus tuoretta maitoa ja sokeria, jossa on hieno maitokaramellin maku. Erittäin alhainen rasvapitoisuus ja korkea kalsiumin saanti. Karamellikreemi Camarguen merisuolalla Kiusaus on suuri... ja nautinto on sen mukainen! Purkissa, kauniin haudutetun hedelmän päällä, omenapiirakassa... DLUO*: 3 vuotta Nettopaino: 370 g ja kaksi kokoa 750 g Provencen aprikoosille ja mansikalle. Sokeripitoisuus: 62% Jakelukanava: Confit de Provence -yhtiö on valinnut eriyttää tietyt sarjat jakeluverkostonsa mukaan. Näin löydät Vergers des Alpilles -merkit sekä sen bio-version Vergers Bio alueesi suurista ja keskikokoisista myymälöistä.
Alpillesin Puutarhat - Valkoinen Viikuna Provencesta - Hillot Ruoho- ja Sokerilla

Alpillesin Puutarhat - Valkoinen Viikuna Provencesta - Hillot Ruoho- ja Sokerilla

Tiukasti valitut hedelmät keitetään kattilassa ruokosokerin kanssa, jotta saadaan aikaan herkullisia hilloja, joilla on ainutlaatuinen maku. Tämän sarjan hilloja kutsutaan "ekstra" -hilloiksi. Ne on valmistettu yli 50 g hedelmiä 100 g kohti (lukuun ottamatta sitrushedelmistä valmistettuja reseptejä). Niissä on keskimääräinen sokeripitoisuus 60%. Herkkutuotteet uutuutena vuonna 2015! (purkit 270 g) Nämä herkulliset ja aidot tuotteet ovat aina olleet monien suosiossa. Ne ovat täydellisiä jogurttien, jäätelöiden ja leivonnaisten täytteenä sekä voiteena crepeille, pullille, vohveleille, leiville... Hillon maito Maitotuote, kermaisa sekoitus tuoretta maitoa ja sokeria hienolla maitokaramellin maulla. Erittäin alhainen rasvapitoisuus ja korkea kalsiumin saanti. Karamellikreemi Camarguen merisuolalla Kiusaus on suuri... ja nautinto on sen mukainen! Purkissa, kauniin haudutetun hedelmän päällä, omenapiirakassa... Parasta ennen*: 3 vuotta Nettopaino: 370 g ja kaksi kokoa 750 g Provencen aprikoosille ja mansikalle. Sokeripitoisuus: 62% Jakelukanava: Confit de Provence -yhtiö on valinnut eriyttää tietyt tuotesarjat jakelukanavansa mukaan. Näin löydät Vergers des Alpilles -merkit sekä sen bio-version Vergers Bio alueesi suurista ja keskikokoisista myymälöistä.
Alpilles-puutarhat - Mustikka - Ruokosokerihillot

Alpilles-puutarhat - Mustikka - Ruokosokerihillot

Tiukasti valitut hedelmät keitetään kattilassa ruokosokerin kanssa, jotta saadaan aikaan herkullisia hilloja, joilla on ainutlaatuinen maku. Tämän sarjan hilloja kutsutaan "ekstra" -hilloiksi. Ne on valmistettu yli 50 g hedelmiä 100 g kohti (paitsi sitrushedelmistä valmistetuissa resepteissä). Niissä on keskimääräinen sokeripitoisuus 60%. Herkkutuotteet uutuutena vuonna 2015! (purkit 270 g) Nämä herkulliset ja aidot tuotteet ovat aina olleet monien suosiossa. Ne sopivat erinomaisesti jogurttien, jäätelöiden ja leivonnaisten täytteeksi sekä voiteeksi crepeille, pullille, vohveleille, leiville... Hillo maito Maitotuote, samettinen sekoitus tuoretta maitoa ja sokeria hienolla maitokaramellin maulla. Erittäin alhainen rasvapitoisuus ja korkea kalsiumin saanti. Karamellikreemi Camarguen merisuolalla Kiusaus on suuri... ja nautinto on sen mukainen! Purkissa, kauniin haudutetun hedelmän päällä, omenapiirakassa... Parasta ennen* : 3 vuotta Nettopaino : 370 g ja kaksi kokoa 750 g Provencen aprikoosille ja mansikalle. Sokeripitoisuus : 62% Jakelukanava : Confit de Provence -yhtiö on valinnut eriyttää tietyt sarjat jakelukanavansa mukaan. Näin löydät Vergers des Alpilles -merkit sekä sen bio-version Vergers Bio alueesi suurista ja keskikokoisista myymälöistä.
Alpilles-puutarhat - Cavaillon-meloni - Ruokosokerihillot

Alpilles-puutarhat - Cavaillon-meloni - Ruokosokerihillot

Tiukasti valitut hedelmät keitetään kattilassa ruokosokerin kanssa, jotta saadaan herkullisia hilloja, joilla on ainutlaatuinen maku. Tämän sarjan hilloja kutsutaan "ekstra". Ne on valmistettu yli 50 g hedelmiä 100 g kohti (paitsi sitrushedelmistä valmistetuissa resepteissä). Niissä on keskimääräinen sokeripitoisuus 60%. Herkuista uutuutena vuonna 2015! (purkit 270 g) Nämä herkulliset ja aidot tuotteet ovat aina olleet monien suosiossa. Ne sopivat erinomaisesti jogurttien, jäätelöiden ja leivonnaisten täytteeksi sekä voiteeksi crepeille, pullille, vohveleille, leiville... Hillo maito Maitotuote, kermaisa sekoitus tuoretta maitoa ja sokeria, jossa on hieno maitokaramellin maku. Erittäin alhainen rasvapitoisuus ja korkea kalsiumin saanti. Karamellikreemi Camarguen merisuolalla Kiusaus on suuri... ja nautinto on sen mukainen! Purkissa, kauniin haudutetun hedelmän päällä, omenapiirakan päällä... DLUO*: 3 vuotta Nettopaino: 370 g ja kaksi kokoa 750 g Provencen aprikoosille ja mansikalle. Sokeripitoisuus: 62% Jakelukanava: Confit de Provence -yhtiö on valinnut eriyttää tietyt sarjat jakelukanavansa mukaan. Näin löydät Vergers des Alpilles -merkit sekä sen bio-version Vergers Bio alueesi suurista ja keskikokoisista myymälöistä.
SOKERI & TONKA-PAVUT - 80 g pullo SOKERI & TONKA-PAVUT. 100% ranskalainen & luomu.

SOKERI & TONKA-PAVUT - 80 g pullo SOKERI & TONKA-PAVUT. 100% ranskalainen & luomu.

Luomu Tonka-papu, joka on kerätty Ranskan Guayanasta, marinoitu vähintään 4 viikkoa luomusokerissa ja kiteytetty Loiretissa.
Punaiset Hedelmät Hilloa - Ruokosokerihillot Vergers des Alpilles

Punaiset Hedelmät Hilloa - Ruokosokerihillot Vergers des Alpilles

Tiukasti valitut hedelmät keitetään kattilassa ruokosokerin kanssa, jotta saadaan aikaan herkullisia hilloja, joilla on ainutlaatuinen maku. Tämän sarjan hilloja kutsutaan "ekstra" -hilloiksi, koska ne on valmistettu yli 50 g hedelmiä 100 g kohti (lukuun ottamatta sitrushedelmistä valmistettuja reseptejä). Ne sisältävät keskimäärin 60 % sokeria. Herkkutuotteita uutena vuonna 2015! Nämä herkulliset ja aidot tuotteet ovat aina olleet monien suosiossa. Ne sopivat erinomaisesti jogurttien, jäätelöiden sekä leivonnaisten täytteeksi ja voiteluun crepeille, pullille, vohveleille, leiville... . purkki: 270g
Mustikkahillo - Luomupuutarhojen Luomuhillot Ruokosokerilla

Mustikkahillo - Luomupuutarhojen Luomuhillot Ruokosokerilla

Luomu on ympäristöä kunnioittava ja huolehtiva tuotantotapa. Tarjoamme kuluttajille tuotteita, jotka perustuvat tyypillisiin ominaisuuksiin ja aistilliseen laatuun. Olemme sitoutuneet vapaaehtoisesti laadunhallintajärjestelmän toteuttamiseen ja seurantaan. Tämä perustuu valtion akkreditoiman riippumattoman organisaation vahvistamaan laatuvaatimukseen, joka määrittelee jalostussäännöt. DLUO*: 3 vuotta Nettopaino: 370g Sokeripitoisuus: 60% Jakelukanava: supermarketit ja hypermarketit
Korsikalainen Klementiini Hillo - Ruokosokerihillot Vergers des Alpilles -

Korsikalainen Klementiini Hillo - Ruokosokerihillot Vergers des Alpilles -

Tiukasti valitut hedelmät keitetään kattilassa ruokosokerin kanssa, jotta saadaan aikaan herkullisia hilloja, joilla on ainutlaatuinen maku. Tämän sarjan hilloja kutsutaan "ekstra"-hilloksi. Ne on valmistettu yli 50 g hedelmiä 100 g kohti (paitsi sitrushedelmistä valmistetuissa resepteissä). Niissä on keskimääräinen sokeripitoisuus 60%. Herkkutuotteita uutena vuonna 2015! (purkit 270 g) Nämä herkulliset ja aidot tuotteet ovat aina olleet suosittuja. Ne sopivat erinomaisesti jogurttien, jäätelöiden ja leivonnaisten täytteeksi sekä voiteluun crepeille, pullille, vohveleille, leiville... .
Luomuviljelmät - Lorraine Mirabelle - Luomuhillot Ruokosokerilla

Luomuviljelmät - Lorraine Mirabelle - Luomuhillot Ruokosokerilla

Luomuviljely on ympäristöystävällinen ja kunnioittava tuotantotapa. Tarjoamme kuluttajille tuotteita, jotka perustuvat tyypillisiin ominaisuuksiin ja aistilliseen laatuun. Olemme sitoutuneet vapaaehtoisesti laatujärjestelmän toteuttamiseen ja seurantaan. Tämä perustuu valtion akkreditoiman riippumattoman organisaation hyväksymään laatuvaatimukseen, joka määrittelee jalostussäännöt. DLUO*: 3 vuotta Nettopaino: 370g Sokeripitoisuus: 60% Jakelukanava: supermarketit ja hypermarketit
Alpilles-puutarhat - Persikka / Viinipursikka - Ruokosokerihillot

Alpilles-puutarhat - Persikka / Viinipursikka - Ruokosokerihillot

Tiukasti valitut hedelmät keitetään kattilassa ruokosokerin kanssa, jotta saadaan herkullisia hilloja, joilla on ainutlaatuinen maku. Tämän sarjan hilloja kutsutaan "ekstra" hilloiksi. Ne on valmistettu yli 50 g hedelmiä 100 g kohti (paitsi sitrushedelmistä valmistetuissa resepteissä). Niissä on keskimääräinen sokeripitoisuus 60%. Herkkutuotteet uutuutena vuonna 2015! (purkit 270 g) Nämä herkulliset ja aidot tuotteet ovat aina olleet monien suosiossa. Ne ovat täydellisiä jogurttien, jäätelöiden ja leivonnaisten täytteenä sekä voiteena crepeille, pullille, vohveleille, leiville... Hillo maito Maitotuote, kermaisa sekoitus tuoretta maitoa ja sokeria hienolla maitokaramellin maulla. Erittäin alhainen rasvapitoisuus ja korkea kalsiumin määrä. Karamellikreemi Camarguen merisuolalla Kiusaus on suuri... ja nautinto on sen mukainen! Purkissa, kauniin haudutetun hedelmän päällä, omenapiirakassa... Parasta ennen* : 3 vuotta Nettopaino : 370 g ja kaksi kokoa 750 g Provencen aprikoosille ja mansikalle. Sokeripitoisuus : 62% Jakelukanava : Confit de Provence -yhtiö on valinnut eriyttää tietyt tuotesarjat jakelukanavansa mukaan. Näin löydät Vergers des Alpilles -merkit sekä sen bio-version paikallisista suurista ja keskikokoisista myymälöistä.
Luomuviljelmät - 4 Punaisia Marjoja - Luomuhillot Ruokosokerilla

Luomuviljelmät - 4 Punaisia Marjoja - Luomuhillot Ruokosokerilla

Luomuviljely on ympäristötietoinen ja kunnioittava tuotantotapa. Tarjoamme kuluttajille tuotteita, jotka perustuvat tyypillisiin ominaisuuksiin ja aistilliseen laatuun. Olemme sitoutuneet vapaaehtoisesti laadunhallintajärjestelmän toteuttamiseen ja seurantaan. Tämä perustuu valtion akkreditoiman riippumattoman organisaation hyväksymään laatuvaatimukseen, joka määrittelee jalostussäännöt. DLUO*: 3 vuotta Nettopaino: 370g Sokeripitoisuus: 60% Jakelukanava: supermarketit ja hypermarketit
Alpilles-puutarhat - Punainen viikuna Provencesta - Hillot ruokosokerilla

Alpilles-puutarhat - Punainen viikuna Provencesta - Hillot ruokosokerilla

Tiukasti valitut hedelmät keitetään kattilassa ruokosokerin kanssa, jotta saadaan aikaan herkullisia hilloja, joilla on ainutlaatuinen maku. Tämän sarjan hilloja kutsutaan "ekstra" -hilloiksi. Ne on valmistettu yli 50 g hedelmiä 100 g kohti (paitsi sitrushedelmistä valmistetuissa resepteissä). Niissä on keskimääräinen sokeripitoisuus 60 %. Herkkutuotteita uutena vuonna 2015! (purkit 270 g) Nämä herkulliset ja aidot tuotteet ovat aina olleet suosittuja. Ne sopivat erinomaisesti jogurttien, jäätelöiden ja leivonnaisten täytteeksi sekä voiteeksi crepeille, pullille, vohveleille, leiville... Hillo maito Maitotuote, kermaisa sekoitus tuoretta maitoa ja sokeria, jossa on hieno maitokaramellin maku. Erittäin alhainen rasvapitoisuus ja korkea kalsiumin saanti. Karamellikreemi Camarguen merisuolalla Kiusaus on suuri... ja nautinto on sen mukainen! Purkissa, kauniin keitetyn hedelmän päällä, omenapiirakassa... Parasta ennen*: 3 vuotta Nettopaino: 370 g ja kaksi kokoa 750 g Provencen aprikoosille ja mansikalle. Sokeripitoisuus: 62 % Jakelukanava: Confit de Provence -yhtiö on valinnut eriyttää tietyt tuotesarjat jakeluverkostonsa mukaan. Näin löydät Vergers des Alpilles -merkit sekä sen bio-version paikallisista suurista ja keskikokoisista myymälöistä.
Provence Aprikoosihillo - Luomuhillot Ruokosokerilla

Provence Aprikoosihillo - Luomuhillot Ruokosokerilla

Confit de Provence tarjoaa luomumarmeladia provencen aprikooseista, joka on valmistettu ruokosokerista. Kattilassa keitetyt Confit de Provence -marmeladit valmistetaan huolellisesti valituista hedelmistä, ja mahdollisuuksien mukaan käytetään nimettyjä hedelmiä: Provencen aprikoosi. Luomuruokosokerilla makeutetut marmeladimme ovat takuulla ilman säilöntäaineita tai väriaineita (voimassa olevan lainsäädännön mukaisesti), ja valmistusmenetelmämme, jotka ovat peräisin useiden sukupolvien ajan mestarimarmeladintekijöiltä, säilyttävät hedelmien aromit, tuoksut ja rakenteen perinteiden mukaisesti. AB-sertifioitu aprikoosimarmeladi Myydään erikoisliikkeissä (luomuliikkeet) Parasta ennen: 3 vuotta Nettopaino: 370 g ja perhepakkaus 650 g joillekin resepteille Sokeripitoisuus: 60%
Luomuviljelmät - Viikuna - Luomuhillot Ruokosokerilla

Luomuviljelmät - Viikuna - Luomuhillot Ruokosokerilla

Luomuviljely on ympäristöä kunnioittava ja huolehtiva tuotantotapa. Tarjoamme kuluttajille tuotteita, jotka perustuvat tyypillisiin ominaisuuksiin ja aistinvaraiseen laatuun. Olemme sitoutuneet vapaaehtoisesti laadunhallintajärjestelmän toteuttamiseen ja seurantaan. Tämä perustuu valtion akkreditoiman riippumattoman organisaation hyväksymään laatuvaatimukseen, joka määrittelee jalostussäännöt. DLUO*: 3 vuotta Nettopaino: 370g Sokeripitoisuus: 60% Jakelukanava: supermarketit ja hypermarketit
Alpilles-puutarhat - Lorraine Mirabelle - Ruokosokerihillot

Alpilles-puutarhat - Lorraine Mirabelle - Ruokosokerihillot

Tiukasti valitut hedelmät keitetään kattilassa ruokosokerin kanssa, jotta saadaan herkullisia hilloja, joilla on ainutlaatuinen maku. Tämän valikoiman hilloja kutsutaan "ekstra" -hilloiksi. Ne on valmistettu yli 50 g hedelmiä 100 g kohti (paitsi sitrushedelmistä valmistetuissa resepteissä). Niissä on keskimääräinen sokeripitoisuus 60%. Herkkutuotteet uutuutena vuonna 2015! (purkit 270 g) Nämä herkulliset ja aidot tuotteet ovat aina olleet monien suosiossa. Ne ovat täydellisiä jogurttien, jäätelöiden ja leivonnaisten täytteenä sekä voiteena crepeille, pullille, vohveleille, leiville... Hillo maito Maitotuote, kermaisa sekoitus tuoretta maitoa ja sokeria hienolla maitokaramellimakulla. Erittäin alhainen rasvapitoisuus ja korkea kalsiumin saanti. Karamellikreemi Camarguen merisuolalla Kiusaus on suuri... ja nautinto on sen mukainen! Purkissa, kauniin haudutetun hedelmän päällä, omenapiirakassa... Parasta ennen*: 3 vuotta Nettopaino: 370 g ja kaksi kokoa 750 g Provencen aprikoosille ja mansikalle. Sokeripitoisuus: 62% Jakelukanava: Confit de Provence -yhtiö on valinnut eriyttää tietyt tuotevalikoimat jakeluverkostonsa mukaan. Näin ollen löydät Vergers des Alpilles -merkit sekä sen biologisen version Vergers Bio alueesi suurista ja keskikokoisista myymälöistä.
Hapankirsikkahillo - Luomuhillot Ruokosokerilla

Hapankirsikkahillo - Luomuhillot Ruokosokerilla

Luomuhillot Extra Kirsikkaluumu Ruokosokerilla Keitettyinä kattilassa, Confit de Provence -talon extra kirsikkaluumuhillot valmistetaan huolellisesti valituista hedelmistä, ja mahdollisuuksien mukaan käytetään Provencen nimettyjä hedelmiä. Ruokosokerilla, joka on peräisin luomuviljelystä, makeutetut hillomme ovat taatusti ilman säilöntäaineita tai väriaineita (voimassa olevan lainsäädännön mukaisesti), ja valmistusmenetelmämme, jotka ovat peräisin useiden sukupolvien ajan mestarihillottajilta, säilyttävät hedelmien aromit, tuoksut ja rakenteen perinteiden mukaisesti. Jakelu erikoisliikkeissä - luomuliikkeet Parasta ennen: 3 vuotta Nettopaino: 370 g ja perhepakkaus 650 g tietyille resepteille Sokeripitoisuus: 60%