Käytännöllinen "vending special" -pussi on valmistettu erityisestä valkoisesta kiteisestä sokerista automaatteja varten.
Viite: SUCDA
Pakkaus: 10 X 1 kg
Nettopaino: 10 Kg
koristeelliset klementiinit, jotka on valmistettu luomusokerista.
Confit de Provence tarjoaa luomuklementiinimarmeladia.
Kattilassa keitetyt Confit de Provence -marmeladit valmistetaan huolellisesti valituista hedelmistä, ja mahdollisuuksien mukaan käytetään nimettyjä hedelmiä: korsikalaisia klementiinejä.
Luomusokerilla valmistettu korsikalainen klementiinimarmeladi on taattu ilman säilöntäaineita ja väriaineita voimassa olevan lainsäädännön mukaisesti ja perinteisten mestarimarmeladien valmistajien siirtämien perinteiden mukaan, kunnioittaen hedelmien aromeja, tuoksuja ja rakennetta.
Sertifioitu AB
Jakelukanava: Erikoisliikkeet (luomu)
Parasta ennen: 3 vuotta
Nettopaino: 370g ja perhepakkaus 650g tietyille resepteille
Sokeripitoisuus: 60%
Luomu Bourbon-vanilja, joka on kerätty ja jalostettu Réunionissa, sitten marinoitu vähintään 4 viikkoa meidän luomu- ja kiteistettyä sokeria, joka on tuotettu Loiretissa.
{"Contenant":"100ml, 500ml","Indication":"Sokeri, suola ja aprikoosin ytimen jauhe, jotka on yhdistetty tässä, tekevät Sokeri/Suola Kuorinnasta ihanteellisen kumppanin ihon täydellisiin puhdistuksiin. Pintakerroksessa kertyneet kuolleet solut poistuvat, jolloin iho voi hengittää. Sheavoi ravitsee ja suojaa hoidon aikana, ja jättää iholle todellisen pehmeyden tunteen.","Sucre et Sel":"Sokeri ja Suola","Formule":"Aprikoosin ytimen jauhe, sokeri, suola. Luomu sheavoita. Suklaa/ hunaja tai Persikka/ Aprikoosi tuoksu","Application":"Levitä kasvoille ja vartalolle. Hiero energisesti. Huuhtele hoidon jälkeen.","Principe actif principal":"Päävaikuttava aine"}
NEOLUBE SOL 4 on voiteluaine, puhdistusaine ja tarttumattomuuden estäjä.
Voiteluaine ennaltaehkäisevään ja korjaavaan käsittelyyn, joka estää tuotannon keskeytyksiä,
varmistaa vakio painot.
Käytettävissä puhtaana tai laimennettuna vedessä.
20 L kanisteri, NSF H1 hyväksyntä N°154976
Tuote elintarviketeollisuudelle (IAA)
Sininen korkki DETECT BLUE®, havaittavissa ja tunnistettavissa.
Vaniljasokeri, joka on valmistettu ruskeasta sokerista ja puhtaasta Bourbon-vaniljajauheesta Madagaskarilta - pakattu purkkeihin, joiden koko on 50–1000 g -
Tiukasti valitut hedelmät keitetään kattilassa ruokosokerin kanssa, jotta saadaan aikaan herkullisia hilloja, joilla on ainutlaatuinen maku.
Tämän sarjan hilloja kutsutaan "ekstra" -hilloiksi. Ne on valmistettu yli 50 g hedelmiä 100 g kohti (paitsi sitrushedelmistä valmistetuissa resepteissä). Niissä on keskimääräinen sokeripitoisuus 60 %.
Herkkutuotteet uutuutena vuonna 2015!
(purkit 270 g)
Nämä herkulliset ja aidot tuotteet ovat aina olleet monien suosiossa. Ne sopivat erinomaisesti jogurttien, jäätelöiden ja leivonnaisten täytteeksi sekä voiteeksi crepeille, pullille, vohveleille, leiville...
Hillo maito
Maitotuote, kermaisa sekoitus tuoretta maitoa ja sokeria, jossa on hieno maitokaramellin maku. Erittäin alhainen rasvapitoisuus ja korkea kalsiumin saanti.
Karamellikreemi Camarguen merisuolalla
Kiusaus on suuri... ja nautinto on sen mukainen! Purkissa, kauniin haudutetun hedelmän päällä, omenapiirakan päällä...
Parasta ennen*: 3 vuotta
Nettopaino: 370 g ja kaksi kokoa 750 g Provencen aprikoosille ja mansikalle.
Sokeripitoisuus: 62 %
Jakelukanava: Confit de Provence -yhtiö on valinnut eriyttää tietyt sarjat jakelukanavansa mukaan. Näin löydät Vergers des Alpilles -merkit sekä sen bio-version paikallisista suurista ja keskikokoisista myymälöistä.
Luomuviljely on ympäristöä kunnioittava ja huolehtiva tuotantotapa. Tarjoamme kuluttajille tuotteita, jotka perustuvat tyypillisyyteen ja aistinvaraiseen laatuun.
Olemme sitoutuneet vapaaehtoisesti laadunhallintajärjestelmän toteuttamiseen ja seurantaan. Tämä perustuu valtion akkreditoiman riippumattoman organisaation hyväksymän laatuvaatimuksen noudattamiseen, joka määrittelee jalostussäännöt.
DLUO*: 3 vuotta
Nettopaino: 370g
Sokeripitoisuus: 60%
Jakelukanava: supermarketit ja hypermarketit
Kattilassa keitetyt Confit de Provence -extra-hillot valmistetaan huolellisesti valituista hedelmistä, ja mahdollisuuksien mukaan käytetään nimettyjä hedelmiä: Provencen aprikoosi, Provencen viikuna, Lorraine-mirabelle.
Sokerina käytetään luomusokeria, ja hillomme ovat takuulla ilman säilöntäaineita tai väriaineita (voimassa olevan lainsäädännön mukaisesti). Valmistusmenetelmämme, jotka ovat peräisin useiden sukupolvien ajan mestarihillottajilta, säilyttävät hedelmien aromit, tuoksut ja rakenteen perinteiden mukaisesti.
DLUO*: 3 vuotta
Nettopaino: 370g ja perhepakkaus 650g tietyille resepteille*
Sokeripitoisuus: 60%
sertifioitu vadelmahillo AB
Jakelukanava: Erikoisliikkeet (luomu)
Tiukasti valitut hedelmät keitetään kattilassa ruokosokerin kanssa, jotta saadaan aikaan herkullisia hilloja, joilla on ainutlaatuinen maku.
Tämän sarjan hilloja kutsutaan "ekstra"-hilloiksi. Ne on valmistettu yli 50 g hedelmiä 100 g kohti (paitsi sitrushedelmistä valmistetuissa resepteissä). Niissä on keskimääräinen sokeripitoisuus 60%.
Uudet herkut vuonna 2015!
(purkit 270 g)
Nämä herkulliset ja aidot tuotteet ovat aina olleet monien suosiossa. Ne sopivat erinomaisesti jogurttien, jäätelöiden ja leivonnaisten täytteeksi sekä voiteluun crepeille, pullille, vohveleille, leiville...
Hillo maito
Maitopohjainen erikoisuus, samettinen sekoitus tuoretta maitoa ja sokeria, jossa on hieno maitokaramellin maku. Erittäin alhainen rasvapitoisuus ja korkea kalsiumin saanti.
Karamellikreemi Camarguen merisuolalla
Kiusaus on suuri... ja nautinto on sen mukainen! Purkissa, kauniin haudutetun hedelmän päällä, omenapiirakassa...
DLUO*: 3 vuotta
Nettopaino: 370 g ja kaksi kokoa 750 g Provencen aprikoosille ja mansikalle.
Sokeripitoisuus: 62%
Jakelukanava: Confit de Provence -yhtiö on valinnut eriyttää tietyt sarjat jakeluverkostonsa mukaan. Näin löydät Vergers des Alpilles -merkit sekä sen bio-version Vergers Bio alueesi suurista ja keskikokoisista myymälöistä.
Tiukasti valitut hedelmät keitetään kattilassa ruokosokerin kanssa, jotta saadaan aikaan herkullisia hilloja, joilla on ainutlaatuinen maku.
Tämän sarjan hilloja kutsutaan "ekstra" -hilloiksi. Ne on valmistettu yli 50 g hedelmiä 100 g kohti (lukuun ottamatta sitrushedelmistä valmistettuja reseptejä). Niissä on keskimääräinen sokeripitoisuus 60%.
Herkkutuotteet uutuutena vuonna 2015!
(purkit 270 g)
Nämä herkulliset ja aidot tuotteet ovat aina olleet monien suosiossa. Ne ovat täydellisiä jogurttien, jäätelöiden ja leivonnaisten täytteenä sekä voiteena crepeille, pullille, vohveleille, leiville...
Hillon maito
Maitotuote, kermaisa sekoitus tuoretta maitoa ja sokeria hienolla maitokaramellin maulla. Erittäin alhainen rasvapitoisuus ja korkea kalsiumin saanti.
Karamellikreemi Camarguen merisuolalla
Kiusaus on suuri... ja nautinto on sen mukainen! Purkissa, kauniin haudutetun hedelmän päällä, omenapiirakassa...
Parasta ennen*: 3 vuotta
Nettopaino: 370 g ja kaksi kokoa 750 g Provencen aprikoosille ja mansikalle.
Sokeripitoisuus: 62%
Jakelukanava: Confit de Provence -yhtiö on valinnut eriyttää tietyt tuotesarjat jakelukanavansa mukaan. Näin löydät Vergers des Alpilles -merkit sekä sen bio-version Vergers Bio alueesi suurista ja keskikokoisista myymälöistä.
Tiukasti valitut hedelmät keitetään kattilassa ruokosokerin kanssa, jotta saadaan aikaan herkullisia hilloja, joilla on ainutlaatuinen maku.
Tämän sarjan hilloja kutsutaan "ekstra" -hilloiksi. Ne on valmistettu yli 50 g hedelmiä 100 g kohti (paitsi sitrushedelmistä valmistetuissa resepteissä). Niissä on keskimääräinen sokeripitoisuus 60%.
Herkkutuotteet uutuutena vuonna 2015!
(purkit 270 g)
Nämä herkulliset ja aidot tuotteet ovat aina olleet monien suosiossa. Ne sopivat erinomaisesti jogurttien, jäätelöiden ja leivonnaisten täytteeksi sekä voiteeksi crepeille, pullille, vohveleille, leiville...
Hillo maito
Maitotuote, samettinen sekoitus tuoretta maitoa ja sokeria hienolla maitokaramellin maulla. Erittäin alhainen rasvapitoisuus ja korkea kalsiumin saanti.
Karamellikreemi Camarguen merisuolalla
Kiusaus on suuri... ja nautinto on sen mukainen! Purkissa, kauniin haudutetun hedelmän päällä, omenapiirakassa...
Parasta ennen* : 3 vuotta
Nettopaino : 370 g ja kaksi kokoa 750 g Provencen aprikoosille ja mansikalle.
Sokeripitoisuus : 62%
Jakelukanava : Confit de Provence -yhtiö on valinnut eriyttää tietyt sarjat jakelukanavansa mukaan. Näin löydät Vergers des Alpilles -merkit sekä sen bio-version Vergers Bio alueesi suurista ja keskikokoisista myymälöistä.
Tiukasti valitut hedelmät keitetään kattilassa ruokosokerin kanssa, jotta saadaan herkullisia hilloja, joilla on ainutlaatuinen maku.
Tämän sarjan hilloja kutsutaan "ekstra". Ne on valmistettu yli 50 g hedelmiä 100 g kohti (paitsi sitrushedelmistä valmistetuissa resepteissä). Niissä on keskimääräinen sokeripitoisuus 60%.
Herkuista uutuutena vuonna 2015!
(purkit 270 g)
Nämä herkulliset ja aidot tuotteet ovat aina olleet monien suosiossa. Ne sopivat erinomaisesti jogurttien, jäätelöiden ja leivonnaisten täytteeksi sekä voiteeksi crepeille, pullille, vohveleille, leiville...
Hillo maito
Maitotuote, kermaisa sekoitus tuoretta maitoa ja sokeria, jossa on hieno maitokaramellin maku. Erittäin alhainen rasvapitoisuus ja korkea kalsiumin saanti.
Karamellikreemi Camarguen merisuolalla
Kiusaus on suuri... ja nautinto on sen mukainen! Purkissa, kauniin haudutetun hedelmän päällä, omenapiirakan päällä...
DLUO*: 3 vuotta
Nettopaino: 370 g ja kaksi kokoa 750 g Provencen aprikoosille ja mansikalle.
Sokeripitoisuus: 62%
Jakelukanava: Confit de Provence -yhtiö on valinnut eriyttää tietyt sarjat jakelukanavansa mukaan. Näin löydät Vergers des Alpilles -merkit sekä sen bio-version Vergers Bio alueesi suurista ja keskikokoisista myymälöistä.
Tiukasti valitut hedelmät keitetään kattilassa ruokosokerin kanssa, jotta saadaan aikaan herkullisia hilloja, joilla on ainutlaatuinen maku.
Tämän sarjan hilloja kutsutaan "ekstra" -hilloiksi, koska ne on valmistettu yli 50 g hedelmiä 100 g kohti (lukuun ottamatta sitrushedelmistä valmistettuja reseptejä). Ne sisältävät keskimäärin 60 % sokeria.
Herkkutuotteita uutena vuonna 2015!
Nämä herkulliset ja aidot tuotteet ovat aina olleet monien suosiossa. Ne sopivat erinomaisesti jogurttien, jäätelöiden sekä leivonnaisten täytteeksi ja voiteluun crepeille, pullille, vohveleille, leiville... .
purkki: 270g
Luomu on ympäristöä kunnioittava ja huolehtiva tuotantotapa. Tarjoamme kuluttajille tuotteita, jotka perustuvat tyypillisiin ominaisuuksiin ja aistilliseen laatuun.
Olemme sitoutuneet vapaaehtoisesti laadunhallintajärjestelmän toteuttamiseen ja seurantaan. Tämä perustuu valtion akkreditoiman riippumattoman organisaation vahvistamaan laatuvaatimukseen, joka määrittelee jalostussäännöt.
DLUO*: 3 vuotta
Nettopaino: 370g
Sokeripitoisuus: 60%
Jakelukanava: supermarketit ja hypermarketit
Tiukasti valitut hedelmät keitetään kattilassa ruokosokerin kanssa, jotta saadaan aikaan herkullisia hilloja, joilla on ainutlaatuinen maku.
Tämän sarjan hilloja kutsutaan "ekstra"-hilloksi. Ne on valmistettu yli 50 g hedelmiä 100 g kohti (paitsi sitrushedelmistä valmistetuissa resepteissä). Niissä on keskimääräinen sokeripitoisuus 60%.
Herkkutuotteita uutena vuonna 2015!
(purkit 270 g)
Nämä herkulliset ja aidot tuotteet ovat aina olleet suosittuja. Ne sopivat erinomaisesti jogurttien, jäätelöiden ja leivonnaisten täytteeksi sekä voiteluun crepeille, pullille, vohveleille, leiville... .
Luomuviljely on ympäristöystävällinen ja kunnioittava tuotantotapa. Tarjoamme kuluttajille tuotteita, jotka perustuvat tyypillisiin ominaisuuksiin ja aistilliseen laatuun.
Olemme sitoutuneet vapaaehtoisesti laatujärjestelmän toteuttamiseen ja seurantaan. Tämä perustuu valtion akkreditoiman riippumattoman organisaation hyväksymään laatuvaatimukseen, joka määrittelee jalostussäännöt.
DLUO*: 3 vuotta
Nettopaino: 370g
Sokeripitoisuus: 60%
Jakelukanava: supermarketit ja hypermarketit
Tiukasti valitut hedelmät keitetään kattilassa ruokosokerin kanssa, jotta saadaan herkullisia hilloja, joilla on ainutlaatuinen maku.
Tämän sarjan hilloja kutsutaan "ekstra" hilloiksi. Ne on valmistettu yli 50 g hedelmiä 100 g kohti (paitsi sitrushedelmistä valmistetuissa resepteissä). Niissä on keskimääräinen sokeripitoisuus 60%.
Herkkutuotteet uutuutena vuonna 2015!
(purkit 270 g)
Nämä herkulliset ja aidot tuotteet ovat aina olleet monien suosiossa. Ne ovat täydellisiä jogurttien, jäätelöiden ja leivonnaisten täytteenä sekä voiteena crepeille, pullille, vohveleille, leiville...
Hillo maito
Maitotuote, kermaisa sekoitus tuoretta maitoa ja sokeria hienolla maitokaramellin maulla. Erittäin alhainen rasvapitoisuus ja korkea kalsiumin määrä.
Karamellikreemi Camarguen merisuolalla
Kiusaus on suuri... ja nautinto on sen mukainen! Purkissa, kauniin haudutetun hedelmän päällä, omenapiirakassa...
Parasta ennen* : 3 vuotta
Nettopaino : 370 g ja kaksi kokoa 750 g Provencen aprikoosille ja mansikalle.
Sokeripitoisuus : 62%
Jakelukanava : Confit de Provence -yhtiö on valinnut eriyttää tietyt tuotesarjat jakelukanavansa mukaan. Näin löydät Vergers des Alpilles -merkit sekä sen bio-version paikallisista suurista ja keskikokoisista myymälöistä.
Luomuviljely on ympäristötietoinen ja kunnioittava tuotantotapa. Tarjoamme kuluttajille tuotteita, jotka perustuvat tyypillisiin ominaisuuksiin ja aistilliseen laatuun.
Olemme sitoutuneet vapaaehtoisesti laadunhallintajärjestelmän toteuttamiseen ja seurantaan. Tämä perustuu valtion akkreditoiman riippumattoman organisaation hyväksymään laatuvaatimukseen, joka määrittelee jalostussäännöt.
DLUO*: 3 vuotta
Nettopaino: 370g
Sokeripitoisuus: 60%
Jakelukanava: supermarketit ja hypermarketit
Tiukasti valitut hedelmät keitetään kattilassa ruokosokerin kanssa, jotta saadaan aikaan herkullisia hilloja, joilla on ainutlaatuinen maku.
Tämän sarjan hilloja kutsutaan "ekstra" -hilloiksi. Ne on valmistettu yli 50 g hedelmiä 100 g kohti (paitsi sitrushedelmistä valmistetuissa resepteissä). Niissä on keskimääräinen sokeripitoisuus 60 %.
Herkkutuotteita uutena vuonna 2015!
(purkit 270 g)
Nämä herkulliset ja aidot tuotteet ovat aina olleet suosittuja. Ne sopivat erinomaisesti jogurttien, jäätelöiden ja leivonnaisten täytteeksi sekä voiteeksi crepeille, pullille, vohveleille, leiville...
Hillo maito
Maitotuote, kermaisa sekoitus tuoretta maitoa ja sokeria, jossa on hieno maitokaramellin maku. Erittäin alhainen rasvapitoisuus ja korkea kalsiumin saanti.
Karamellikreemi Camarguen merisuolalla
Kiusaus on suuri... ja nautinto on sen mukainen! Purkissa, kauniin keitetyn hedelmän päällä, omenapiirakassa...
Parasta ennen*: 3 vuotta
Nettopaino: 370 g ja kaksi kokoa 750 g Provencen aprikoosille ja mansikalle.
Sokeripitoisuus: 62 %
Jakelukanava: Confit de Provence -yhtiö on valinnut eriyttää tietyt tuotesarjat jakeluverkostonsa mukaan. Näin löydät Vergers des Alpilles -merkit sekä sen bio-version paikallisista suurista ja keskikokoisista myymälöistä.
Confit de Provence tarjoaa luomumarmeladia provencen aprikooseista, joka on valmistettu ruokosokerista.
Kattilassa keitetyt Confit de Provence -marmeladit valmistetaan huolellisesti valituista hedelmistä, ja mahdollisuuksien mukaan käytetään nimettyjä hedelmiä: Provencen aprikoosi.
Luomuruokosokerilla makeutetut marmeladimme ovat takuulla ilman säilöntäaineita tai väriaineita (voimassa olevan lainsäädännön mukaisesti), ja valmistusmenetelmämme, jotka ovat peräisin useiden sukupolvien ajan mestarimarmeladintekijöiltä, säilyttävät hedelmien aromit, tuoksut ja rakenteen perinteiden mukaisesti.
AB-sertifioitu aprikoosimarmeladi
Myydään erikoisliikkeissä (luomuliikkeet)
Parasta ennen: 3 vuotta
Nettopaino: 370 g ja perhepakkaus 650 g joillekin resepteille
Sokeripitoisuus: 60%
Luomuviljely on ympäristöä kunnioittava ja huolehtiva tuotantotapa. Tarjoamme kuluttajille tuotteita, jotka perustuvat tyypillisiin ominaisuuksiin ja aistinvaraiseen laatuun.
Olemme sitoutuneet vapaaehtoisesti laadunhallintajärjestelmän toteuttamiseen ja seurantaan. Tämä perustuu valtion akkreditoiman riippumattoman organisaation hyväksymään laatuvaatimukseen, joka määrittelee jalostussäännöt.
DLUO*: 3 vuotta
Nettopaino: 370g
Sokeripitoisuus: 60%
Jakelukanava: supermarketit ja hypermarketit
Tiukasti valitut hedelmät keitetään kattilassa ruokosokerin kanssa, jotta saadaan herkullisia hilloja, joilla on ainutlaatuinen maku.
Tämän valikoiman hilloja kutsutaan "ekstra" -hilloiksi. Ne on valmistettu yli 50 g hedelmiä 100 g kohti (paitsi sitrushedelmistä valmistetuissa resepteissä). Niissä on keskimääräinen sokeripitoisuus 60%.
Herkkutuotteet uutuutena vuonna 2015!
(purkit 270 g)
Nämä herkulliset ja aidot tuotteet ovat aina olleet monien suosiossa. Ne ovat täydellisiä jogurttien, jäätelöiden ja leivonnaisten täytteenä sekä voiteena crepeille, pullille, vohveleille, leiville...
Hillo maito
Maitotuote, kermaisa sekoitus tuoretta maitoa ja sokeria hienolla maitokaramellimakulla. Erittäin alhainen rasvapitoisuus ja korkea kalsiumin saanti.
Karamellikreemi Camarguen merisuolalla
Kiusaus on suuri... ja nautinto on sen mukainen! Purkissa, kauniin haudutetun hedelmän päällä, omenapiirakassa...
Parasta ennen*: 3 vuotta
Nettopaino: 370 g ja kaksi kokoa 750 g Provencen aprikoosille ja mansikalle.
Sokeripitoisuus: 62%
Jakelukanava: Confit de Provence -yhtiö on valinnut eriyttää tietyt tuotevalikoimat jakeluverkostonsa mukaan. Näin ollen löydät Vergers des Alpilles -merkit sekä sen biologisen version Vergers Bio alueesi suurista ja keskikokoisista myymälöistä.
Luomuhillot Extra Kirsikkaluumu Ruokosokerilla
Keitettyinä kattilassa, Confit de Provence -talon extra kirsikkaluumuhillot valmistetaan huolellisesti valituista hedelmistä, ja mahdollisuuksien mukaan käytetään Provencen nimettyjä hedelmiä.
Ruokosokerilla, joka on peräisin luomuviljelystä, makeutetut hillomme ovat taatusti ilman säilöntäaineita tai väriaineita (voimassa olevan lainsäädännön mukaisesti), ja valmistusmenetelmämme, jotka ovat peräisin useiden sukupolvien ajan mestarihillottajilta, säilyttävät hedelmien aromit, tuoksut ja rakenteen perinteiden mukaisesti.
Jakelu erikoisliikkeissä - luomuliikkeet
Parasta ennen: 3 vuotta
Nettopaino: 370 g ja perhepakkaus 650 g tietyille resepteille
Sokeripitoisuus: 60%