Valkoinen kristallisoitu sokeri saadaan sokerijuurikkaasta. Prosessi alkaa makean mehun uuttamisella, joka sitten puhdistetaan, tiivistetään ja kristallisoidaan. Tämä mahdollistaa säännöllisten ja kiiltävien sokerikiteiden saamisen. Sokeri, joka on jalostettu epäpuhtauksien poistamiseksi, on kirkkaan valkoista ja sillä on puhdas maku ilman jälkimakua. Sen rapea rakenne ja keskikokoiset tai suuret kiteet tekevät siitä erinomaisen ainesosan.
Alkuperä: Ukraina.
Pakkaus: Pussit: 1kg ja 2kg / paperisäkit: 5kg, 10kg, 25kg / polyeteenisäkit: 40kg ja 50kg. Paletointi: 750kg - 1000kg.
Se sisältää japanilaisen mulperipuun uutetta, puuta, joka on kotoisin Kiinasta ja jonka lehdissä on terveyden kannalta kiinnostavaa ainetta nimeltä DNJ, Deoxynomycin, sekä toinen aine, GABA. Ne auttavat vastaavasti vähentämään veren sokeripitoisuutta ja hallitsemaan verenpaineen tasapainoa.
Toinen kiinnostava molekyyli saadaan korianterinsiemenistä, jotka sisältävät 4-hydroksy-isoleusiinia, aminohappoa, jolla on enemmän tai vähemmän suora vaikutus insuliiniin, hormoniin, joka vastaa glykeemisen tasapainon säätelystä.
Muut pakkaukset IRTO ja PUSSIT: 125g, 250g, 500g, 1 kg, 5 kg - Tämä täysruokosokeri, joka on peräisin Etelä-Amerikasta, saadaan puristamalla sokeriruokoa ja sitten haihduttamalla vettä, ennen kuin se raastetaan (josta se saa nimensä). Costa Ricasta kotoisin oleva VIJAYA Rapadura Sokeri on jalostamaton ja sillä on epätasainen rakeisuus. Sen korkea melassapitoisuus antaa sille tummanruskean värin ja kevyesti karamellisoituneen aromin. Se herättää makunystyrät ja tarjoaa intensiivisiä makuelämyksiä. On kuitenkin tärkeää olla liioittelematta ja nauttia sitä kohtuudella.
Sokeri on hienoksi jauhettua valkoista sokeria, joka saadaan sokerijuurikkaasta. Juurikkaan mehun uuttamisen ja puhdistamisen jälkeen sokeri kiteytetään ja seulotaan, jotta saadaan tasakokoisia ja erittäin hienoja rakeita. Tämä hienous erottaa sen kiteisestä sokerista, tehden siitä erityisen sopivan resepteihin, joissa nopea liukeneminen on tarpeen. Sokerilla on kirkkaan valkoinen väri ja neutraali maku, mikä tekee siitä ihanteellisen makeuttamiseen ilman, että se vaikuttaa ainesosien makuihin.
Alkuperä: Ukraina.
Pakkaus: Pussit: 1kg ja 2kg / paperisäkit: 5kg, 10kg, 25kg / polyeteenisäkit: 40kg ja 50kg. Lavapakkaus: 750kg - 1000kg.
Valkoinen ruokosokeri on kiteinen sokeri, joka on jalostettu. Jalostuksen tarkoituksena on valkaista sokeri, poistaa epäpuhtaudet ja eliminoida kaikki melassi. Tämän seurauksena vitamiinien ja mineraalien määrä vähenee. Siksi on tärkeää olla liioittelematta sen käyttöä ja nauttia sitä kohtuudella sen korkean sakkaroosipitoisuuden vuoksi. Sokerilla on voimakas makeus ja hyvin hienovarainen maku.
Vijaya puolivalkaistu ruokosokeri on peräisin Brasiliasta. Toisin kuin valkoinen sokeri, puolivalkaistu ruokosokeri ei ole jalostettu ja säilyttää pienen osan melassista. Se säilyttää siis osan ruokosokerin yksinkertaisista hiilihydraateista ja mineraaleista. On kuitenkin syytä olla liioittelematta sen käyttöä ja nauttia sitä kohtuudella.
Viite:22411
VIJAYA-tumma ruokosokeri, joka on peräisin Paraguaysta ja on tyyppiä Demerara, on jalostamaton sokeri, joka esiintyy vapaasti valuina ruskeina kiteinä. Sen maku on maltaisen makea, ja siinä on kevyt hedelmäinen aromi.
On kuitenkin syytä olla liioittelematta sen käyttöä ja nauttia sitä kohtuudella.
Viite:22491
Muut pakkaukset VRAC ja SACHETS: 125g, 250g, 500g, 1 kg, 5 kg - FairTSA VIJAYA:n sertifioitu luomuinkivääri kasvatetaan vuoristossa, lähellä Wanzai County:n suojeltua metsää (Kaakkois-Kiinassa). Inkiväärin juuri valitaan huolellisesti, jotta se ei olisi liian kuitumaista. Käytetty säilöntämenetelmä säilyttää inkiväärin parhaat ominaisuudet. VIJAYA tarjoaa lisäksi inkiväärin kuutioita, jotka on helppo lisätä valmistuksiisi.
VIJAYA tarjoaa kattavan valikoiman FairTSA-sertifioitua luomuinkivääriä: medaljonkeja, kuutioita, tankoja ja paloja. Inkiväärin tanko on täydellinen kumppani leivonnaistesi maustamiseen. Ja vielä enemmän voimaa varten, valitse sokeripäällystämätön inkivääri.