Tuotteet hakusanalla sokeria (10)

Sokeri

Sokeri

Yksittäispakkauksissa De Roccis -logolla. 1 x kg-10 pussi
Sokerinpidike - Merchandising

Sokerinpidike - Merchandising

Sokeriovi - Merchandising
Sokerileipä

Sokerileipä

Pan di Zucchero on eräänlainen sikuri, jolla on suuret lehdet, jotka ovat kääritty valkoisen väriseen varteen. Sen maku on karvas ja ruoansulatusta edistävä, ja se sisältää runsaasti mineraaleja ja vitamiineja, jotka ovat tehokkaita syövän ehkäisyssä. Saatavilla muovipakkauksessa, pussissa tai erilaisissa styroksipakkauksissa.
RICOTTA JA PÄRÄ

RICOTTA JA PÄRÄ

MUREKEKAKKU:\njauho "00", sokeri, voi, rasvat ja kasviöljyt, hasselpähkinäjauho, pasteuroitu munankeltuainen, vettä hylkivä tomusokeri. Täyte: Makeutettu lampaan ricotta, tuore kerma, kuutioituja päärynöitä, päärynätiiviste.
Erittäin Hieno Valkoinen Sokeri - Myynti

Erittäin Hieno Valkoinen Sokeri - Myynti

10 kg:n laatikko. Sokeri yksittäispakatuissa annoksissa, 7 g.
Sokerikumpu

Sokerikumpu

Sokerileipä on eräänlainen sikuri, jolla on suuret lehdet, jotka ovat kääriytyneet itsensä ympärille valkoisena. Sen maku on karvas ja ruoansulatusta edistävä, ja se sisältää runsaasti mineraaleja ja vitamiineja, jotka ovat tehokkaita kasvainten ehkäisyssä. Saatavilla muovirasioissa, pusseissa tai styroksissa eri painoina.
Ruokosokeri - Merchandising

Ruokosokeri - Merchandising

5Kg laatikko. Ruokosokeria 7g:n kertakäyttöpakkauksissa.
Sitsiilian Cassata

Sitsiilian Cassata

Sienikakku, sekoitettu pastöroituja munia, sokeria, jauhoja "0", amerikkalaista jauhoa, vettä, makuja. Täyte: Makeutettu lampaan ricotta, mantelipasta, sokeroituja hedelmiä.
TIRAMISÙ

TIRAMISÙ

Pan di spagna, pastöroituja munia, sokeria, jauho "0", amerikkalaista jauhoa, vettä, kaakaota 22/24%, aromit. Täyte: Tuore kerma, mascarponejauhe (33%), pastöroitu kananmunankeltuainen, sokeri. Liotus: Vesi, sokeri, kahviaromi 70°, pakastekuivattu kahvi. Säilytys -18° Tuote, joka on sulatettava.
FROLLA NAPOLETANA

FROLLA NAPOLETANA

Farina "00", sokeri, munat, voi, rasvat ja kasviöljyt, vanilliini. FARCITURA: Ricotta, sokeri, semolina, kandisoitu appelsiini, appelsiinisosetta, kaneli-aroma, vanilja. VALMISTUS: Voitele kananmunankeltuaisella. Paista 220°:ssa esilämmitetyssä uunissa. KYPSENNYS: Noin 12 minuuttia.