Kristalliset taatelisokerit: dekstroosi ja fruktoosi
Edustaa sokerikompleksia, joka esiintyy luonnollisesti taatelimehussa, koostuen glukoosista (noin 50%) ja fruktoosista (noin 50%).
Tämä on ainoa taatelisokeri jauheena.
Kiteinen viinirypälesokeri -pöytärypäleistä- Edustaa viinirypäleiden mehussa luonnollisesti esiintyvää sokerikompleksia, joka koostuu glukoosista (n. 50%) ja fruktoosista (n. 50%).
Tämä sokeri on ainoa kiteinen viinirypälesokeri. Sitä käytetään leivonnassa, jäätelöteollisuudessa, gourmet-hillojen valmistuksessa sekä korkealaatuisissa kohotetuissa tuotteissa.
Kiteinen fruktoosi viinirypäleistä. Se on aito fruktoosimonosakkaridin osa, joka on läsnä viinimehussa. Se esiintyy valkoisina kiteinä, puhtaus ≥ 98%.
Normaalisti kaupallinen fruktoosi uutetaan viljoista.
Tämä on ainoa hedelmistä todella uutettu fruktoosijauhe.