Golden Caster on erittäin hienojakoinen, vaaleankeltainen kiteinen sokeri, joka sopii erinomaisesti kahviin, teehen, hedelmäsalaatteihin ja puuroihin. Myös erittäin kätevä ripotella leivonnaisten päälle. Se on kimalteleva kultainen, kuiva ja vapaasti valuva sokeri, jossa on hienovarainen voinen maku. Sitä käytetään valkoisen jalostetun sokerin korvikkeena teessä, viljoissa sekä hilloissa, marmeladeissa ja viininvalmistuksessa. Sitä käytetään myös kakkujen ja keksejen valmistuksessa. Ihanteellinen kahviin, teehen, hedelmäsalaatteihin ja puuroon.
Tuote valmistetaan sokeriruokomehusta luonnollisella prosessilla, eli ilman kemikaaleja tai lisäaineita.
Alkuperä ja historia Ruokosokeri
Ruokosokeri on esivanhempien viljelylaji. Sitä viljeltiin ensimmäisen kerran austronesialaisilla merialueilla Kaakkois-Aasiassa noin 5000 vuotta ennen Kristusta. Kiitos esihistoriallisesta merimuutosta, austronesialaiset laajensivat alueitaan Madagaskarista Havaijille vuoteen 1500 eKr. asti. Ja näiden muutosten aikana ruokosokeri tuli mukaan. Sokeria valmistettiin ensimmäisen kerran ruokoista Pohjois-Intiassa. 800-luvulta eteenpäin muslimit ja arabikauppiaat levittivät ruokosokeria ympäri maailmaa. Keskiajalla ruokosokeri oli Euroopassa vallan statussymboli ja se laskettiin harvinaisten ja kalliiden mausteiden joukkoon.
Miten Ruokosokeri (jauhe) valmistetaan?
Ruokosokeria voi olla eri muodoissa. Riippuen siitä, kuinka paljon melassia suodatetaan alkuperäisestä tuotteesta, ruokosokerin väri vaalenee. Melassi on tuote, jota käytetään muun muassa ruisleivässä ja lakritsissa.
Ruokosokerijauheen terveelliset ominaisuudet ja sovellukset…
Kookoskerma ilman sokerin lisäystä 330g anka héritier Vivio - Pidämme mielessä asiakkaidemme tarpeet, erityisesti nuoremmat makeiden leipäkerrosten fanit. Vivio on yhteistyössä suositun fitness-vaikuttajan Anka Dziedzicin kanssa kehittänyt erinomaisen kookoskermareseptin. Kermassa on paitsi herkullinen maku, myös se ei sisällä lainkaan jalostettua sokeria. Kerman ainesosat ovat korkealaatuisia, ja niiden tuominen kestävään ruokavalioon ja aktiiviseen elämäntapaan edistää päivittäistä hyvinvointiamme. Sheavoita ja maitoa. Valkoinen sokeri on korvattu maltolilla, joka ei ainoastaan omaa alhaisemman kaloripitoisuuden, vaan myös matalamman glykeemisen indeksin. Tämä kookoskerma erottuu muista sandwich-kermoista ei ainoastaan sen äärimmäisen ravitsevasta koostumuksesta, vaan ennen kaikkea korkean laadun vuoksi.
Laktoosi on luonnollinen maidonsokeri. Se muodostaa 3,5%-5,0% lehmänmaidosta ja voidaan uuttaa suodatusprosessilla. Tämän jälkeen laktoosi kiteytetään ja murskataan. Viljakoot jaotellaan siivilöinnin avulla. Foodcom voi toimittaa liikekumppaneilleen erilaisia partikkelikokoja, jotka sopivat moniin sovelluksiin.
Laktoosi on yksi parhaista maitotuotteista elintarvikkeissa ja rehussa sen miedon maun, valkoisen värin ja alhaisen kaloripitoisuuden vuoksi. Sen edullisuus, alhainen hygroskooppisuus ja vesiliukoisuus lisäävät sen suosiota. Sitä voidaan käyttää leivonnaisten, makeisten ja suklaan valmistuksessa makuaineena ja makeutusaineena. Laktoosi on tärkeä ainesosa lääketeollisuudessa ja ravitsemuksessa.
Ylellinen sokerikuorinta kuorii, ravitsee ja kosteuttaa ihoa.
Pienten pyöreiden sokerikristallien ansiosta iho kuoritaan äärimmäisen hellävaraisesti ja ihon uusiutuminen stimuloituu luonnollisesti.
Sokerin vaikuttavat aineet suojaavat myös ihoa myrkyiltä.
Tuoreet mandariinit ja bergamotti safranin ja mustan ruusun kanssa muistuttavat itäistä auringonnousua. Vihreät ja kukkaiset pohjanuotit ruusuista, jasmiinista, ylang ylangista ja puumaisesta muskista tuovat mieleen kesäillan pehmeyden ja viettelevyyden. Kuvittele itsesi itämaiseen kylpylään ja tunne intensiivinen hyvinvoinnin tunne.
Koe intensiivinen pehmeyden tunne ja anna ihosi uusiutua.
Iho voidaan ensin puhdistaa hellävaraisesti mukana tulevalla suihkugeelillä.
Säilytä tuoksu ja hyvinvointitunne vielä pidempään käyttämällä vartalovoidetta sen jälkeen.
100% pakastettu mango, palat.
Pakattu uudelleen suljettavaan seisovaan pussiin.
Jopa 900 g tuoreita hedelmiä tarvitaan 100 g pakastettua mangoa varten.
Valkoinen puhdistettu ruokosokeri
Alkuperä Brasilia
ICUMSA 45 ICUMSA-attenuaatioindeksiyksiköt Menetelmä # 10-1978
Tuhoainepitoisuus 0,04 % Maksimi painosta
Kosteus 0,04 % Maksimi painosta
Magnettiset hiukkaset 4 mg/kg
Liukoisuus 100 % KUIVA & Vapaasti virtaava
Granulaatio Hieno standardi
Polarisaatio 99,80° Vähintään
Max AS 1 P.P.M.
Max OS 2 P.P.M.
Max CU 3 P.P.M.
Väri Kimalteleva valkoinen
Sedimentit EI OLE
Säteily Normaali ilman cesiumin tai jodin läsnäoloa SO2: Sertifioitu
SO2 70 MG/KG MAKSIMI
Aine Kiinteä, Kristalli
Haju Hajuton
Sato Tuore sato
Tarjous: Luomu-kookospalmusokeri, 2 x 10 kg pussia
Luomu-kookospalmusokeri on indonesialainen harvinaisuus, joka rikastuttaa elämää kuin hellä suudelma. Kookospalmun kukista kerätty makea nektari muuttuu puuhellalla keitetyksi hienoksi kiteiseksi sokeriksi, jossa on pehmeitä karamellin makuja.
Sokeri on 100 % puhdasta kookospalmunektaria, käsitelty ilman jalostusta ja erittäin hellävaraisesti, jotta sokerin sisältämät ravinteet säilyvät. Sokeri on myös runsas vitamiineissa ja sillä on alhainen glykeeminen indeksi.
Lotao Java Kiss, puhdas versio, sopii täydellisesti makeisiin ruokiin, leivontaan ja paistamiseen kekseissä, kakuissa ja souffléissa, sekä kahvin tai teen makeuttamiseen.
Tarjoamme sokeria parhaimmilta ukrainalaisilta tuottajilta. Tuotteet ovat valmiita vientiin ja täyttävät kaikki tekniset vaatimukset, mikä vahvistetaan laatu- ja vaatimustenmukaisuussertifikaateilla.
Pakkaus – pussi: 25 ja 50 kg
Alkuperämaa: Ukraina
Merkintä: Valmistajalta tai yksityinen merkki
Sokeri on paras hiilihydraattien lähde, joka on välttämätön ihmisen päivittäisessä ruokavaliossa. Hiilihydraatit ovat pääasiallisia energianlähteitä ihmisen keholle. Sokeria tuotetaan pääasiassa sokerijuurikkaasta tai sokeriruokosta.
Sokeri on pääainesosa makeiden ruokien ja juomien valmistuksessa. Sitä lisätään teehen, kahviin ja kaakaoon antamaan makeaa makua, joka vähentää normaalia karvautta. Sokeri toimii hyvänä säilöntäaineena erilaisten hedelmä- ja marjatuotteiden valmistuksessa – hillo, marmeladi, hyytelö.
100 g tuotteen ravintoarvo on 1666,4 kJ tai 398 kcal (hiilihydraattipitoisuus) – 99,8 g.
Lisätietoja varten ottakaa yhteyttä meihin.
Sokerijuurikas on monipuolisempi viljelykasvi kuin sokeriruoko, koska se kestää laajan valikoiman maaperä- ja ilmasto-olosuhteita. Sokeriruokoon liittyen, juurikkaan melassia tuotetaan suuria määriä sakkaroosin talteenottoprosessista.
Hei, hyvät kollegat!
Olemme puolalainen yritys, joka myy erilaisia tuotteita!
Haluaisin tarjota teille mahdollisuuden ostaa Premium-laatuista sokerijuurikasta ICUMS 45, kahta pakkaustyyppiä on saatavilla: 50 kg PP ja Big Bag (1000 kg) lavaa tai ilman!
Voimme toimittaa 1000–1500 tonnia sokeria kuukaudessa!
Voimme tarjota FOB Gdansk, Puola ja Constanta, Romania satamat toimituspaikkoina!
Haluaisin tarjota teille pitkäaikaista yhteistyötä!
Nopeampaa viestintää varten, ottakaa yhteyttä minuun sähköpostitse tai puhelimitse, käytössäni ovat myös WhatsApp ja Viber, puhun englantia ja venäjää!
Terveisin, Jacek Skrodzki
{"5. BRAND":"MERKKI: Tuottaja tai yksityinen riippuen tehtaan mahdollisuuksista","11. EXPORT DOCUMENTATION":{"a":"Rahtikirja (B/L)","b":"Kaupallinen lasku","c":"Pakkauslista","d":"Alkuperätodistus","e":""},"4. SPECIFICATIONS":"ERITYISVAATIMUKSET: Jokaisen sokerityypin mukaan","10. PRICE":"HINTA: Nykyisten markkinahintojen mukaan","6. PACKAGE PRESENTATIONS":"PAKKAUSMUODOT: 1 kg:sta 50 kg:n paperipussiin ja 1.000 kg P.P. pussiin","1. DESCRIPTION OF PRODUCT":"TUOTTEEN KUVAUS: Sokeri ihmisten kulutukseen","2. TYPES":"TYYPIT: Valkoinen jalostettu sokeri (ICUMSA 45), Valkoinen kiteinen sokeri (ICUMSA 100 - 150), Ruskea raakasokeri (ICUMSA 600 - 1200)","7. LOADING FORMAT":"KUORMAMUOTO: 20´ kontti tai rekka, joka sisältää 24 & 25 MT tuotetta ja irtotavarakuljetuksia","9. DELIVERY CONDITIONS":"TOIMITUSEHDOT: FOR tai CIF","8. DELIVERY DELAY":"TOIMITUSVIIVE: 15 - 20 päivän kuluessa tilausvahvistuksen vastaanottamisesta ja sovittujen maksuehtojen täyttämisestä","3. ORIGIN":"ALKUPERÄ: Eurooppa (juurikkaasta tuotanto), Brasilia (sokeriruokopohjainen tuotanto: ICUMSA 45 - 1200) ja Intia (sokeriruokopohjainen tuotanto: ICUMSA 150 - 1200)"}
Viite
3380390800129
Luomu & Reilu Kauppa Ruskea Ruokosokeri Irtonais
Ruskea ruokosokeri on kiteinen, jalostamaton, vaaleanruskea ja sillä on makea maku.
Alkuperä Brasilia
ICUMSA 45 ICUMSA Vaimentumisindeksiyksiköt Menetelmä # 10-1978
Tuhoainepitoisuus 0.04% Maksimi painosta
Kosteus 0.04% Maksimi painosta
Magnettiset hiukkaset 4 mg/kg
Liukoisuus 100% KUIVA & Vapaasti virtaava
Granulaatio Hieno Standardi
Polarisaatio 99.80° Vähintään
Max AS 1 P.P.M.
Max OS 2 P.P.M.
Max CU 3 P.P.M.
Väri Kimalteleva Valkoinen
Sedimentit EI OLE
Säteily Normaali ilman cesiumin tai jodin läsnäoloa SO2: Sertifioitu
SO2 70 MG/KG MAKSIMI
Aine Kiinteä, Kide
Haju Hajuton
Sato Tuore Sato
Tarjoamme elintarvikelaatuista tuotetta, joka on valmistettu kiteyttämällä puhdistettu ja suodatettu siirappi, joka on poistettu sokerijuurikkaista tai sokeriruokosta. Tämä siirappi kuivataan ja seulotaan, jotta saadaan aikaan suosituimmat sokeriluokat. Tuote on valkoista ja sen sakkaroosipitoisuus on 99,85 prosenttia. Tätä tuotetta voidaan kutsua hienoksi rakeiseksi sokeriksi tai erittäin hienoksi rakeiseksi sokeriksi markkina-alueesta riippuen.