Ruskea raakasokeri on sakkaroosituote, joka tunnetaan erottuvasta ruskeasta väristään, joka johtuu melassin läsnäolosta. Se on jalostamaton tai osittain jalostettu pehmeä sokeri, joka koostuu sokerikiteistä, joissa on jonkin verran jäämiä melassista. Sen sijaan kaupallinen ruskea sokeri valmistetaan lisäämällä melassia jalostettuun valkoiseen sokeriin. Olemme johtava yritys, joka on omistautunut tarjoamaan asiakkaillemme erinomaista palvelua ja korkealaatuisia tuotteita. Jos haluat ostaa ruskeaa raakasokeria, ota meihin yhteyttä. Varmistamme turvallisen ja houkuttelevan pakkauksen ja tarjoamme kilpailukykyiset hinnat tuotteillemme.
Ruskea raakasokerimme hankitaan luotettavilta toimittajilta, mikä takaa, että saat tuotteen, joka täyttää korkeimmat laatu- ja puhtausstandardit. Olitpa ammattilaiskokki tai kotikokki, tämä sokeri on täydellinen lisä keittiöösi. Sen monipuolisuus ja makeus tekevät siitä välttämättömän ainesosan monenlaisiin kulinaarisiin luomuksiin. Älä jää paitsi mahdollisuudesta parantaa ruoanlaittoasi premium ruskealla raakasokerillamme. Tilaa tänään ja nauti laadun mausta!
Erityispiirteet:
Sopii ihmisten kulutukseen
Polariteetti 20 °C:ssa: 97.80 Min.
Tuhoainepitoisuus: 0.15% Max.
Kosteus: 0.15% Max.
Liukoisuus: 95%
Kiteytys: 0.6 mm tavallisessa neliössä (keskikoko)
ICUMSA: 1200 Tyypillinen ICUMSA, vaimennusindeksiyksiköt
Menetelmä nro: 4-1978
Sedimentit: Ei mitään
Magnettiset hiukkaset: 10 mg/kg
SO2: 120 mg/kg
Säteily: kansainvälisesti hyväksyttävissä rajoissa
Haju: Hajuton
Vähentävä sokeri: 0.05% max
Max AS: 1 p.p.m
Max OS: 2 p.p.m.
MAX CU: 3 p.p.m.
HPN STAPH AUREUS: EI
Aine: Kiinteä, kiteinen max
Väri: Ruskea
Se on ihanteellinen geelejä tai vaahtoja varten, jotka ovat lämpö-, happo- ja eksoottisten hedelmien (ananas, papaija, kiivi…) entsyymien kestäviä.
Se voi myös olla käytössä tuotteiden teksturoimiseen (hakkelukset, hyytelöt, terriinit, flan, kastikkeet, kuorrutteet, glaseeraukset…), jotka on tarkoitettu nautittavaksi kylminä tai lämmitettyinä.
Koska se ei hajoa mikro-organismien entsyymien vaikutuksesta, AGAR voi myös teksturoida eläviä elintarvikkeita (maitotuotteet, vegaanijuustot…).
Sesaminsiemenet ovat monipuolinen ainesosa, joka on saatavilla useissa väreissä, kuten valkoisena, ruskeana, mustana, punaisena ja keltaisena. Nämä siemenet kuoritaan mustan kuoren poistamiseksi ennen pakkaamista, ja tummemmat siemenet tarjoavat eniten makua. Sesaminsiemenillä on pähkinäinen, raikas maku, joka räjähtää suussa, ja niitä käytetään yleisesti leivän ja sämpylöiden päällä. Ne ripotellaan myös salaattien ja wok-vihannesten päälle aasialaisessa keittiössä. Jauhettu sesami on pääainesosa Tahinissa, joka on perus tahna Lähi-idässä, ja sitä käytetään siemenipatukoissa, kanaruokissa ja riisiruoissa.
Korkealaatuinen käsintehty hashimme on valmistettu 100 % luomuviljellystä Banana Kush -kukkapölystä. Sen korkea CBD-pitoisuus tarjoaa rauhoittavan ja rentouttavan tunteen, joka viehättää sekä CBD-harrastajia että asiantuntijoita.
CBD-kauppa Nizzassa ja Antibesissa
CBD kuningatar.