Sitruunaruohoksi kutsuttu yrtteillä on voimakas sitrushedelmien maku. Sitä käytetään laajasti aasialaisessa keittiössä ja lääkinnällisiin tarkoituksiin ympäri maailmaa. Sitruunaruohosta valmistettu tee ja kuiva muoto, olipa se jauhetta tai palasia, on helppo säilyttää päivittäiseen tai satunnaiseen käyttöön.
Kuivassa muodossaan sitä käytetään lihan maustamiseen. Se antaa poikkeuksellista syvyyttä curryille ja pataruoille ja on erittäin suosittu aasialaisista ruoista. Sitruunaruohon käyttö siipikarjan, lihan, kalan ja äyriäisten kanssa lisää makuihin happamuutta. Afrikan maissa sitä käytetään enimmäkseen teenä. Öljyuutteita käytetään elintarvikkeiden säilöntäaineena.
Puhdistus:
100 % puhdasta, koneellisesti puhdistettua, ei vieraita aineita
Pakkaus:
20 kg polypropeenipusseissa tai paperipusseissa pyynnön mukaan
Lakritsijuuri on makea, kuiva juuri, joka on kotoisin Lähi-idästä ja Keski-Aasiasta. Se korjataan, puhdistetaan ja kuivataan käytettäväksi erilaisissa kulinaarisissa sovelluksissa. Lakritsi lisää makeaa makua kakuille, leivonnaisille ja jälkiruoille, kuten jäätelölle ja panna cottalle. Sitä käytetään myös luonnollisena makeutusaineena kahviseoksissa ja pelkkien liharuokien makeuden lisäämiseen. Lakritsijuuren maun säilyttämiseksi se tulisi säilyttää tiiviisti suljetuissa astioissa, poissa valosta ja kosteudesta.