Tuotteet hakusanalla sokerirangaistuksen aiheuttama äänihuokaus (6)

Icumsa 45 sokeri

Icumsa 45 sokeri

Meidän Icumsa 45 sokerimme on korkeinta laatua ja tarjoaa erinomaista makeutta kaikkiin leivonta- ja ruoanlaittotarpeisiisi. Se on hienoksi jauhettu ja liukenee helposti, mikä tekee siitä ihanteellisen jälkiruokien ja juomien valmistamiseen. Sokerimme saadaan parhaista sokeriruokolähteistä ja sitä käsitellään tiukkojen laatuvalvontakäytäntöjen alaisena. Icumsa 45 sokeri on saatavilla eri pakkauskokoina, jotta se vastaa yksilöllisiä tarpeitasi. Se on täydellinen valinta kaikille, jotka etsivät korkealaatuista ja luotettavaa sokeria. Luota sokerimme laatuun, jotta voit hienosäätää ruokalajisi.
Guarana Pulver aus Wildwuchs

Guarana Pulver aus Wildwuchs

Premiumlaatuinen Guarana-jauhe. Varovasti kuivattu erityisesti kehitettyissä kuivauslaitoksissa matalassa lämpötilassa, mikrobiologiset laboratoriotulokset vastaavat tiukkoja lääketieteellisiä sääntöjä. Guarana-jauheemme on ihanteellinen sekoitettavaksi suklaaseen, patukoihin, fitnessjuomiin, tabletoimiseen ja kapseloimiseen. OMINAISUUDET: • Hellävarainen kahvinautinto - stimuloiva, virkistävä, ei piristävä. • Keskittyminen ja suorituskyky useiden tuntien ajan. • Herättää - ei hermostuta. • Terveellinen vaihtoehto kaikille, jotka eivät siedä kahvia. • Pitää kehon ja mielen vireänä. • Lieventää päänsärkyä lempeästi. • Luonnollinen ruokahalun hillitsijä. • Terveellinen "opiskelijaruoka" - tekee valmiiksi kokeisiin. Raaka-aineen alkuperä: Brasilia Pakkauksen koko: 25 kg
Luomu Agavesokeri / Luomu Agavesiirappi

Luomu Agavesokeri / Luomu Agavesiirappi

BIO Agavesokeri / BIO Agavesiirappi BIO Agavepaksu- tai BIO Agavesiirappi on yleensä kultaharmaa, ohut, puhdas siirappi, joka on valmistettu kontrolloidusti luomuviljellyistä agaveista (DE-ÖKO-006). Kultaharmaan perusversion lisäksi on erityisiin käyttötarkoituksiin agavesiirappia, joka vaihtelee vaaleasta hyvin tummaan. BIO Agavesiirappi on vaihtoehtoinen makeutusaine, jota käytetään usein vegaanien keskuudessa. Myös ravintola-alalla agavepaksuainetta käytetään mielellään, esimerkiksi cocktaileissa. Meksikossa eri agavelajikkeista valmistettu raaka-aine koostuu glukoosista, mutta pääasiassa fruktoosista (noin 80 %), mikä antaa sille erittäin matalan glykeemisen indeksin. Agavepaksuainetta käytetään usein sokerin korvikkeena, ja erityisesti vegaanit käyttävät sitä myös hunajan sijasta. Se on hieman makeampaa kuin mehiläistuote. BIO Agavesiirappi liukenee nopeasti ja sitä on saatavilla eri värisävyissä ja erilaisissa...
Stevia - Stevia on luonnollinen makeutusaine, joka on peräisin Stevia rebaudiana -kasvin lehdistä.

Stevia - Stevia on luonnollinen makeutusaine, joka on peräisin Stevia rebaudiana -kasvin lehdistä.

Stevia on luonnollinen makeutusaine, joka saadaan Stevia rebaudiana -kasvin lehdistä. Tämä Etelä-Amerikasta kotoisin oleva kasvi kasvaa nykyään laajalti eri puolilla maailmaa. Makeutustehoon vaikuttavat aineet ovat joukko niin sanottuja steviolglykosideja, joilla on kukin oma ainutlaatuinen makeus- ja makuprofiilinsa. Stevia on noin 100-300 kertaa makeampaa kuin tavallinen sokeri, mutta se ei sisällä hiilihydraatteja, kaloreita tai keinotekoisia ainesosia. Stevialla on monia terveyshyötyjä. Keskeiset hyödyt: • Glykeeminen reaktio 0 • Kaloriton • Hyödyllinen suun terveydelle • Makuaine muiden makeutusaineiden kanssa • Kestävä kuumuudelle jopa 350 °C • Erinomainen liukenevuus vesipohjaisissa järjestelmissä • Erittäin kestävä elintarvike-, juoma- ja valmisruokajärjestelmissä Käyttökohteet: Makeiset, ravintolisät, funktionaaliset elintarvikkeet ja juomat Käytetty kuva: © Dionisvera / Shutterstock Alkuperämaa: Kiina GMO-vapaa: Kyllä Koshereita ja halal: Kyllä FSSC 2000: Kyllä HACCP: Kyllä
Icumsa 45 sokeri

Icumsa 45 sokeri

Olemme Icumsa 45 sokerin toimittaja, joka tunnetaan korkeasta puhtaudestaan ja laadustaan. Sokerimme valmistetaan parhaista raaka-aineista ja se on ihanteellinen käytettäväksi elintarviketeollisuudessa. Vientiä teemme ympäri maailmaa ja tarjoamme kilpailukykyisiä hintoja sekä nopeita toimitusaikoja. Luottakaa kansainvälisen kaupan kokemukseemme löytääksenne parhaat sokerituotteet tarpeisiinne.
Alluloosi - Alluloosi, mullistava, luonnollinen, kasvipohjainen makeutusaine

Alluloosi - Alluloosi, mullistava, luonnollinen, kasvipohjainen makeutusaine

Alluloosi on luonnollinen, kasvipohjainen makeutusaine, joka saadaan sokerijuurikkaasta. Se voi olla käytössä rakeisessa muodossa ja siirappina. Se tarjoaa erinomaisen kaloreettoman makeuden, jota voidaan käyttää ruoassa ja juomissa. Avainedut: • Ei kaloreita • 70 % yhtä makeaa kuin sakkaroosi • Sama liukoisuus kuin sakkaroosilla • Hammasystävällinen • Glykeeminen indeksi 1, insuliiniindeksi 1,5 Käyttökohteet: • Ravintolisät • Toiminnalliset elintarvikkeet ja juomat • Välipalat, urheiluravitsemus • Kasvis- / vegaanituotteet • Makeutusaineet / sokerin korvikkeet EU-hyväksyntä odottaa käsittelyä Alluloosi on osa meneillään olevaa hakemusta hyväksynnästä uutena elintarvikkeena. Käytetty kuva: © Grafvision / Adobe Stock Alkuperämaa: Saksa GMO-vapaa: Kyllä Vegaani & Vegetaarinen: Kyllä Koshere & Halal: Kyllä Koshere & Halal: Kyllä