Alluloosi - Alluloosi, mullistava, luonnollinen, kasvipohjainen makeutusaine
Alluloosi on luonnollinen, kasvipohjainen makeutusaine, joka saadaan sokerijuurikkaasta. Se voi olla käytössä rakeisessa muodossa ja siirappina.
Se tarjoaa erinomaisen kaloreettoman makeuden, jota voidaan käyttää ruoassa ja juomissa.
Avainedut:
• Ei kaloreita
• 70 % yhtä makeaa kuin sakkaroosi
• Sama liukoisuus kuin sakkaroosilla
• Hammasystävällinen
• Glykeeminen indeksi 1, insuliiniindeksi 1,5
Käyttökohteet:
• Ravintolisät
• Toiminnalliset elintarvikkeet ja juomat
• Välipalat, urheiluravitsemus
• Kasvis- / vegaanituotteet
• Makeutusaineet / sokerin korvikkeet
EU-hyväksyntä odottaa käsittelyä
Alluloosi on osa meneillään olevaa hakemusta hyväksynnästä uutena elintarvikkeena.
Käytetty kuva: © Grafvision / Adobe Stock
Alkuperämaa: Saksa
GMO-vapaa: Kyllä
Vegaani & Vegetaarinen: Kyllä
Koshere & Halal: Kyllä
Koshere & Halal: Kyllä