Steariinihappo: Vahasta; Se pidentää palamisaikaa, helpottaa muotista irrottamista ja estää nokipartikkelin syntymisen palamisen aikana. Kynttilään lisättävän osuuden suositellaan muuttuvan kausittain. Kesällä suositellaan käytettäväksi 15% ja talvella 10%.
Turkin ilmasto ei ainoastaan mahdollista granaattiomenien hedelmällistä viljelyä, vaan parantaa myös niiden makua ja laatua, mikä lisää vientikysyntää. MaysaFruitsina otamme paikkamme granaattiomenaviennissä.
5 KG Kraft-pussi. Tarkoitus 1 kg Sudem-pannukakkuseoksen valmistamiseen lisäämällä maitoa ja sekoittamalla. Valmistettu seos kypsennetään kaatamalla pannulle tai lautaselle 150-170 °C:ssa. Voidaan tarjoilla Sudem-leivonnaiskastikkeen tai Sudem-leivonnaistäytteiden kanssa. 1 vuoden säilyvyys viileässä ja kuivassa paikassa.
7 KG muovipailissa / 14 KG laatikossa. Kakku, keksi, leivonnainen, kakku, pikkuleivät, croissantit, muffinit, kastanjat, vohvelit, kuten täytteenä suklaassa ja makua lisäävänä kermavaahdossa. Voidaan käyttää koristeellisiin tarkoituksiin. Palveluehdotus. 1 vuoden säilytys viileässä ja kuivassa paikassa.