Meidän Icumsa 45 sokerimme on korkeinta laatua ja tarjoaa erinomaista makeutta kaikkiin leivonta- ja ruoanlaittotarpeisiisi. Se on hienoksi jauhettu ja liukenee helposti, mikä tekee siitä ihanteellisen jälkiruokien ja juomien valmistamiseen. Sokerimme saadaan parhaista sokeriruokolähteistä ja sitä käsitellään tiukkojen laatuvalvontakäytäntöjen alaisena.
Icumsa 45 sokeri on saatavilla eri pakkauskokoina, jotta se vastaa yksilöllisiä tarpeitasi. Se on täydellinen valinta kaikille, jotka etsivät korkealaatuista ja luotettavaa sokeria. Luota sokerimme laatuun, jotta voit hienosäätää ruokalajisi.
Tarjoamme täydellisen valikoiman tuotteita, jotka sisältävät Brasilialaisen Valkoisen Jalostetun Sokerin Icumsa 45, jotta voimme täyttää arvostettujen asiakkaidemme tarkat vaatimukset. Brasilialainen Valkoinen Jalostettu Ruokosokeri - Tarjoamme kaikkia tyyppejä ja parasta laatua sokeria (ICUMSA 45, 100, 150 ja muita). Jalostettu Valkoinen/Ruskea Sokeri ICUMSA-45, Brasilialainen Jalostettu Valkoinen Sokeri Icumsa 45, Jalostettu Valkoinen ICUMSA45 Sokeri, Valkoinen Puhdas Sokeri ja Raaka Ruskea Sokeri. Tarjoamme korkealaatuista Brasilialaista Valkoista Jalostettua Sokeria Icumsa 45 Tukkumyyntinä, jotta voimme täyttää arvostettujen asiakkaidemme tarkat vaatimukset. Meidän tarjoamamme sokeri tunnetaan puhtaudestaan ja erinomaisesta kiteisestä muodostaan. Pidämme sen turvallisena ja toimitamme sen ajallaan säilyttämällä sokerin kehittyneessä varastossamme. Lisäksi, jotta se pysyisi eristyksissä epäpuhtauksista, tarjoamme sen laadukkaassa ja hygienisessä pakkauksessa.
Sokeri on makeutusaine, joka lisää makua ja rakennetta laajaan valikoimaan ruokia ja juomia. EG Export and Import tarjoaa korkealaatuista sokeria, joka on peräisin suoraan Brasilian rikkailta sokeriruokopelloilta. Sokerimme tunnetaan puhtaudestaan ja tasaisuudestaan, mikä tekee siitä suositun valinnan sekä teolliseen että kuluttajakäyttöön. Olitpa sitten leipomassa kakkua tai makeuttamassa kahvia, sokerimme takaa täydellisen makeuden joka kerta.
Olemme sitoutuneet kestävyyteen ja innovaatioon sokerintuotantoprosesseissamme. Tuotteitamme luottavat teollisuus ja kuluttajat ympäri maailmaa niiden vertaansa vailla olevan laadun vuoksi. Erilaisia pakkausvaihtoehtoja on saatavilla, joten voit valita tarpeitasi parhaiten vastaavan. Koe EG:n sokerituotteiden makeus ja erinomaisuus ja vie kulinaariset luomuksesi uusiin korkeuksiin.
Premiumlaatuinen Guarana-jauhe. Varovasti kuivattu erityisesti kehitettyissä kuivauslaitoksissa matalassa lämpötilassa, mikrobiologiset laboratoriotulokset vastaavat tiukkoja lääketieteellisiä sääntöjä.
Guarana-jauheemme on ihanteellinen sekoitettavaksi suklaaseen, patukoihin, fitnessjuomiin, tabletoimiseen ja kapseloimiseen.
OMINAISUUDET:
• Hellävarainen kahvinautinto - stimuloiva, virkistävä, ei piristävä.
• Keskittyminen ja suorituskyky useiden tuntien ajan.
• Herättää - ei hermostuta.
• Terveellinen vaihtoehto kaikille, jotka eivät siedä kahvia.
• Pitää kehon ja mielen vireänä.
• Lieventää päänsärkyä lempeästi.
• Luonnollinen ruokahalun hillitsijä.
• Terveellinen "opiskelijaruoka" - tekee valmiiksi kokeisiin.
Raaka-aineen alkuperä: Brasilia
Pakkauksen koko: 25 kg
Steariinihappo: Vahasta; Se pidentää palamisaikaa, helpottaa muotista irrottamista ja estää nokipartikkelin syntymisen palamisen aikana. Kynttilään lisättävän osuuden suositellaan muuttuvan kausittain. Kesällä suositellaan käytettäväksi 15% ja talvella 10%.
Valkosipulirakeet, jauhe ja viipaleet ovat olennaisia ainesosia maailmanlaajuisissa keittiöissä. Valkosipuli tunnetaan monipuolisesta maustaan, joka täydentää laajaa valikoimaa suolaisia ruokia. Rakeita ja jauhetta käytetään pastakastikkeissa, wok-vihanneksissa ja intialaisessa ruoassa, kun taas viipaleet tuovat ainutlaatuista makua paahdettuihin perunalastuihin. Laadun säilyttämiseksi valkosipulituotteet tulisi säilyttää tiiviisti suljetuissa astioissa, poissa valosta ja kosteudesta.
BIO Agavesokeri / BIO Agavesiirappi
BIO Agavepaksu- tai BIO Agavesiirappi on yleensä kultaharmaa, ohut, puhdas siirappi, joka on valmistettu kontrolloidusti luomuviljellyistä agaveista (DE-ÖKO-006). Kultaharmaan perusversion lisäksi on erityisiin käyttötarkoituksiin agavesiirappia, joka vaihtelee vaaleasta hyvin tummaan. BIO Agavesiirappi on vaihtoehtoinen makeutusaine, jota käytetään usein vegaanien keskuudessa. Myös ravintola-alalla agavepaksuainetta käytetään mielellään, esimerkiksi cocktaileissa.
Meksikossa eri agavelajikkeista valmistettu raaka-aine koostuu glukoosista, mutta pääasiassa fruktoosista (noin 80 %), mikä antaa sille erittäin matalan glykeemisen indeksin. Agavepaksuainetta käytetään usein sokerin korvikkeena, ja erityisesti vegaanit käyttävät sitä myös hunajan sijasta. Se on hieman makeampaa kuin mehiläistuote.
BIO Agavesiirappi liukenee nopeasti ja sitä on saatavilla eri värisävyissä ja erilaisissa...
Muscovado: Muscovado on sokeriruokosokeria Mauritius-saarelta, ja sitä kutsutaan myös Barbados-sokeriksi. Pienen Intian valtamerellä sijaitsevan saaren ilmasto on ihanteellinen sokeriruohon viljelyyn. Toisin kuin useimmat ruskeat sokerit, jotka valmistetaan lisäämällä melassia jalostettuun valkoiseen sokeriin, Muscovado-sokeri ottaa makunsa ja värinsä lähteestään, sokeriruokomehusta. Tästä syystä Muscovado-sokerissa on edelleen luonnollisia mineraaleja ja vitamiineja sokeriruohosta. Sen melassipitoisuus on 10-15 %, joten se on koostumukseltaan erittäin pehmeää, paakkuista ja kosteaa. Maku ja käyttö: Muscovado-sokerin maku on pehmeä toffeesta ja maltista, mikä antaa tälle sokerityypille sen ainutlaatuisen luonteen. Muscovado-sokeri on kestävämpi korkeita lämpötiloja vastaan kuin muut sokerit, joten se sopii erinomaisesti käytettäväksi lämpimissä ruoissa tai leivonnassa.
Brasilian ICUMSA 45 Valkoinen Jalostettu Ruokosokeri
Kidesokeri. Kidesokeri on sokeri, jota pidetään yleisenä "valkoisena" tai "pöytäsokerina". ...
Tomusokeri. Tomusokeri on koostumukseltaan samanlainen kuin kidesokeri, mutta sillä on paljon hienompi rakenne. ...
Konditoriasokeri. ...
Ruoho- tai ruskeasokeri. ...
Ruokosokeri. ...
Maissisiirappi ja korkean fruktoosin maissisiirappi.
Sokeriruoko sokeri viittaa jalostettuun valkoiseen sokeriin. Raaka sokeriruoko sokeri on osittain jalostettua ja sisältää noin 0,3–yksi prosentti melassia, joka on sekoitettu sokerikiteiden kanssa.
Olemme suoran sokerin ICUMSA 100 viejiä, joka on korkealaatuista ja myymme sekä toimitamme sitä ympäri maailmaa erittäin kilpailukykyisin hinnoin. Agro Exports etsii vakavia asiakkaita luodakseen pitkäaikaisia liiketoimintasuhteita. Odotamme innolla yhteistyötä kanssanne.
OTTAKAA YHTEYTTÄ, jotta voimme toimittaa teille sokeria ICUMSA 45 Brasiliasta
rafinointisokeria
Tarjoamme elintarvikelaatuista tuotetta, joka on valmistettu kiteyttämällä puhdistettu ja suodatettu siirappi, joka on poistettu sokerijuurikkaista tai sokeriruokosta. Tämä siirappi kuivataan ja seulotaan, jotta saadaan suosituimmat sokeriluokat. Tuote on valkoista ja sen sakkaroosipitoisuus on 99,85 prosenttia. Tätä tuotetta voidaan kutsua hienoksi rakeiseksi sokeriksi tai erittäin hienoksi rakeiseksi sokeriksi markkina-alueesta riippuen.
Viite
3380380059889
Kiteytetty, jalostamaton vaalea ruokosokeri on kullanväristä. Sen maku on makea (makeampi kuin ruskea sokeri).
Käyttöohjeet
'Vaaleaa' ruokosokeria voidaan käyttää maitopohjaisissa jälkiruoissa, teessä, kahvissa, suklaassa ja leivonnaisissa. Se on myös erinomainen hillo- ja sosereseptien valmistamiseen.
Tuotamme seoksia ja raaka-aineita elintarviketeollisuudelle, mukaan lukien tuotteita, joissa on sokereita ja makeutusaineita elintarviketeollisuudelle.
Tomusokerin korvike, joka on valmistettu 100% erytritolista. Erytritolitomusokeri on erinomainen korvike tomusokerille kotitaloudessa ja se on myös diabeetikoille ystävällinen. Sen makeus vastaa noin 70% sokerin makeudesta.
Makeutusaine steviasta & valkoisesta tai ruskeasta sokerista, vain 50% kaloreita annosta kohden. - Onstevia Half Spoon Makeutusaine steviasta ja kiteisestä valkoisesta tai ruskeasta sokerista, vain 50% kaloreita annosta kohden.
Korvaamalla ruokalusikallinen tavallista sokeria puolikkaalla ruokalusikalla Onstevia Half Spoon Makeutusaineetta, saat saman maun ja koostumuksen, mutta vain puolet kaloreista.
Innovatiivinen makeutusaine, joka on peräisin steviakasvista ja kiteisestä valkoisesta tai ruskeasta Demerara-sokerista.
Ihanteellinen koko perheelle, ja sillä on ihana sokerinen rapsakkuus, kun sitä ripotellaan murojen tai hedelmien päälle. Ihanteellinen kaikenlaisiin makeisiin.
Tuote sopii urheilijoille ja kuluttajille, jotka ovat dieetillä.
Saatavilla paperipussissa 1 kg (Onstevia Half Spoon Makeutusaine steviasta ja kiteisestä valkoisesta sokerista)
tai
Doy Packissa 500 g (Onstevia Half Spoon Makeutusaine steviasta ja ruskeasta Demerara-sokerista).
BIO ERYTHRIT Kalorittomasti makeuttaminen Bio Erythritillä! Meidän Bio Erythrit on tuotettu ilman geenimuuntelua maissista ja se on hieman vähemmän makeaa kuin sokeri. Ihanteellinen teen, kahvin ja jälkiruokien makeuttamiseen tai ruoanlaittoon ja leivontaan.
Erytritoli on moniarvoinen alkoholi, joka ei muunnu energiaksi kehossa. Siksi energia on 0 kcal.
Kun ruokia ja juomia makeutetaan säännöllisesti Bio Erythritillä sokerin sijaan, se auttaa säilyttämään hammaskiilteen ja aiheuttaa verensokeritason nousun vähemmän voimakkaasti kuin sokeripitoisten ruokien ja juomien nauttiminen.
Bio-tuotteet: DE-ÖKO-006
Alkuperä: Kiina
Pakkaus: 25 kg säkit
Kuskus on berberilähtöinen, ja sana tarkoittaa "hyvin rullattua", mikä viittaa sen perinteiseen valmistustapaan. Alun perin se valmistettiin käsin durumvehnäsemolasta: höyrytetty semola rullattiin käsin pieniksi palloiksi, sitten rullattiin jauhoissa ja levitettiin kuivumaan, jotta se pysyisi rapeana. Se on ollut kansallisruoka Pohjois-Afrikassa tuhannen vuoden ajan, ja sen kulutus on laajalle levinnyttä jopa arabikeittiössä ja Lähi-idässä, mutta nykyään se on yhä suositumpaa monilla alueilla maailmassa, mukaan lukien maassamme, sen terveellisten ominaisuuksien ja helpon käytön ansiosta. Kuskuksen merkittävin mineraali on seleeni, joka välittää laajan valikoiman biologisia vaikutuksia.