Proteiinilisä, joka yhdistää heraproteiinikonsentraatin ja -eristyksen vaniljan makua. Makeutettu luonnollisella makeutusaineella - stevioliglykosideilla. Esimerkkikoostumus.
Demineralisoitu herajauhe (WP Demi) on herajauhe, jonka mineraalipitoisuus on alennettu. Tämä tuote on täydellinen vauvanruokien ja terveyskeskeisten elintarvikkeiden sovelluksiin.
Clear WPI 90% on premium- laatua oleva heraproteiini-isolaatti, joka on suunniteltu tarjoamaan poikkeuksellista puhtautta ja kirkkautta. Tuote on peräisin korkealaatuisista maitolähteistä ja se käy läpi edistyneitä suodatusprosesseja epäpuhtauksien poistamiseksi ja 90 %:n proteiinipitoisuuden saavuttamiseksi. Sen läpinäkyvän ulkonäön ansiosta se on ihanteellinen kirkkaiden ja visuaalisesti houkuttelevien proteiinijuomien ja -lisäravinteiden valmistamiseen.
Muu nimi: Clear Whey Protein Isolate 90%
Erityis./ Puhtaus: 90 % (Muut eritelmät voidaan räätälöidä)
Ulkonäkö: Valkoinen jauhe
Päätoiminto: tukee lihaskasvua ja -korjausta
Testausmenetelmä: HPLC
Heraproteiini-isolaatti saadaan tiivistämällä ja puhdistamalla heraproteiinikonsentraatti, jotta herassa olevan rasvan ja hiilihydraatin määrä vähenee.
Prosessi voidaan toteuttaa kalvoseparoinnin tai ioninvaihdon avulla. WPI:tä pidetään korkeimpien puhtaus- ja proteiinipitoisuuksien tuotteena.
Kehitämme ja valmistamme urheilujuomia, jotka vastaavat brändisi identiteettiä.
Korkean tason urheilukokemuksemme avulla voimme kehittää erittäin erityisiä ja korkealaatuisia ravintoaineita sisältäviä urheilujuomia.
Sovellamme pakkausmuotoa tarpeidesi mukaan.
Himalajan suola on puhtain ja terveellisin suola maapallolla. Se tulee vain yhdestä paikasta: Itä-Himalajan alueelta Pakistanissa. Sen väri vaihtelee valkoisesta vaaleanpunaiseen ja tummanpunaiseen. Se syntyi miljoonia vuosia sitten merien kuivumisen seurauksena, ja sen varannot sijaitsevat 400-600 metrin syvyydessä maan pinnasta. Himalajan suola on puhtaampaa ja terveellisempää kuin perinteinen pöytäsuola, jota käytetään päivittäin. Se sisältää joukon makro- ja mikroelementtejä. Himajalska Vivio on saatavilla kahdessa versiossa: pieni ja rakeinen. Himalajan suolaa käytetään useammin kuin rakeista ruoanlaitossa, maustamaan ruokia. Rakeisella suolalla on sama käyttö, mutta se toimii myös kylvyssä. Tässä tapauksessa lisää noin 10 g suolaa 1 litraan vettä kylpyyn. Suolakylvyn jälkeen suositellaan puolen tunnin lepoa. Testit osoittavat, että kulutamme liikaa suolaa.
Hapan herajauhe (AWP) on juuston tai hapan kaseiinin tuotannon sivutuote. Sitä valmistetaan kuivaamalla tuoretta heraa, joka on saatu pehmeistä juustoista. Mikrobinfermentaatio vähentää mikrobiäidin käyttöä ja muuntaa laktoosin maitohapoksi.
Hapan herajauhetta käytetään pääasiassa ricotan ja herajauheen voin tuotannossa. Sitä käytetään myös ainesosana monissa prosessoiduissa elintarvikkeissa, kuten leivässä, näkkileivissä, lihassa, leivonnaisissa ja valmiissa ruoissa. Hapan herajauhetta löytyy myös suklaasta ja makeisista.
Foodcomin tarjoamaa tuotetta voidaan käyttää myös eläinruokien tuotannossa. Se on suosittu taloudellinen korvike makealle herajauheelle porsaille. Hapan herajauhetta käytetään myös alhaisen pH:n maitokorvikkeissa.
80 %:n heraproteiinikonsentraatti (WPC 80 instant) tuotetaan makeasta herasta käyttäen edistynyttä matalalämpöistä ultrafiltraatioprosessia. Tämän vuoksi suurin osa proteiineista säilyy ehjänä. WPC sisältää noin 35–90 % maitoproteiinia. Tämä jauhe ei ole maustettu, joten siihen voidaan lisätä mitä tahansa makua tai aromia. WPC 80 Instantia käytetään jäätelöiden, jogurttien, juomien, lihatuotteiden ja pääasiassa urheiluravitsemuksen tuotannossa. Instant-konsentraatti liukenee helposti jopa kylmään veteen.
WPC 80 Instant on saatavilla 15/20/25 kg:n pakkauksissa tai "Big Bag" -pakkauksissa, jotka painavat 500-1000 kg.
WPC 80 Instantin keskimääräinen säilyvyysaika on noin 12 kuukautta.
Proteiinipitoisuus: min. 80 % Rasvapitoisuus: max. 8 % Tuhkapitoisuus: max. 3,5 %
Demineralisoitu herajauhe (DEMI) valmistetaan poistamalla osa mineraaleista nestemäisestä makeasta herasta. Tarkoituksesta riippuen käytetään monia yhdistettyjä tekniikoita: ioninvaihto, elektrodialyysi, ultrafiltraatio, mikrofiltraatio tai nanofiltraatio.
Foodcom S.A. tarjoaa laajan valikoiman demineralisoituja jauheita vaatimusten mukaan:
- 20 % demineralisoitu herajauhe - erinomainen täyteaine ilman liiallista suolaisuutta,
- 40 %, 50 % demineralisoitu herajauhe - suosituin suklaan ja leivonnaisten valmistuksessa,
- 70 % demineralisoitu herajauhe,
- 90 % demineralisoitu herajauhe.
Demineralisoitua herajauhetta (90 % demineralisointi) käytetään usein äidinmaidonkorvikkeiden valmistuksessa. Se mahdollistaa koostumuksen, joka on lähempänä äidinmaitoa.
Heraproteiini-isolaatti saadaan tiivistämällä ja puhdistamalla heraproteiinikonsentraatti, jotta sen rasva- ja hiilihydraattipitoisuus saadaan alhaiseksi.
Prosessi voidaan toteuttaa käyttäen kalvoseparointia tai ioninvaihtoa. WPI:tä pidetään korkeimpana puhtaus- ja proteiinipitoisuustuotteena.
Maitoproteiinikonsentraatti (MPC) on tiivistetty maitojauhe, joka sisältää yleensä 80 % maitoproteiinia. Se valmistetaan tuoreesta ja pastöroidusta rasvattomasta maidosta suodattamalla ja sumuttamalla kuivattamalla.
Korkean proteiinipitoisuuden ja matalan laktoosipitoisuuden suhde tekee tästä tuotteesta yleisesti käytetyn vähähiilihydraattisessa elintarviketuotannossa sekä proteiinipitoisissa juomissa. Sitä voidaan myös lisätä muun muassa leivonnaisiin, jälkiruokiin, rehutuotteisiin, maitopohjaisiin juomiin, kastikkeisiin ja juustoihin.
Maitoproteiinikonsentraatti (MPC) on erittäin tiivistetty maitojauhe, joka sisältää tyypillisesti 80 % maitoproteiinia. Se saadaan tuoreesta, pastöroidusta rasvattomasta maidosta suodatus-, haihdutus- ja sumutusu drying -prosessin kautta. MPC tunnetaan erinomaisista vaahtoamis-, teksturointi-, veden sitomisen ja hyytymisen ominaisuuksistaan. Sen erinomainen ravintoarvo johtuu korkeasta proteiinipitoisuudestaan. Sen säilyvyysaika on 24 kuukautta, ja se on saatavilla 25 kg:n säkeissä ja suurissa säkeissä.
MPC on toimiva vaihtoehto täysmaitojauheelle tai rasvattomalle maitojauheelle, tarjoten vertailukelpoiset proteiinitasot.
Permeatti valmistetaan tuoreesta pastöroidusta rasvattomasta maidosta, joka on syntynyt maidon ultrafiltraation jälkeen proteiinien ja rasvojen erottamiseksi. Tuote kuivataan sitten edistyksellisten sumutuskuivaustekniikoiden avulla. Tuotetta kutsutaan joskus "valkuaisaineettomaksi heraksemiksi", kun se saadaan herasta.
Koska herapermetaatti on runsas laktoosin lähde, mutta sisältää vähän proteiinia, sitä voidaan käyttää makeisten, leivonnaisten ja rasvojen valmistuksessa. Sitä lisätään myös jäätelön, sulatetun juuston, juomien ja kosmetiikan tuotantoon.
Linssit, kuten kaikki palkokasvit, omaavat ainutlaatuisia terveyshyötyjä. Ne ovat hyvin imeytyvän proteiinin lähde. Linssiproteiini on soijaproteiinin jälkeen eniten imeytyvää kasvipohjaista proteiinia (85 prosenttia). Vihreät linssit sisältävät runsaasti kuitua. Kuitu ei ainoastaan auta säätelemään verensokeria, parantaa sydän- ja ruoansulatusjärjestelmää, vaan se myös edistää kolesterolitasojen laskua, poistaa myrkkyjä kehosta, suojaa paksusuolen syövältä ja myös tyypin 2 diabetekselta. Linssit sisältävät runsaasti rautaa, mikä on hyödyllistä ihmisille, jotka eivät syö lihaa. Yksi kuppi vihreitä linssejä sisältää 100 prosenttia suositellusta päivittäisestä rautamäärästä. Tämä mineraali näyttelee tärkeää roolia hemoglobiinin muodostumisessa veressä ja myoglobiinin muodostumisessa lihaksissa, mikä on vastuussa hapen kuljettamisesta soluihin. Se sisältää myös arvokkaita mangaani- ja foolihappoja.