Demineralisoitu herajauhe (WP Demi) on herajauhe, jonka mineraalipitoisuus on alennettu. Tämä tuote on täydellinen vauvanruokien ja terveyskeskeisten elintarvikkeiden sovelluksiin.
Clear WPI 90% on premium- laatua oleva heraproteiini-isolaatti, joka on suunniteltu tarjoamaan poikkeuksellista puhtautta ja kirkkautta. Tuote on peräisin korkealaatuisista maitolähteistä ja se käy läpi edistyneitä suodatusprosesseja epäpuhtauksien poistamiseksi ja 90 %:n proteiinipitoisuuden saavuttamiseksi. Sen läpinäkyvän ulkonäön ansiosta se on ihanteellinen kirkkaiden ja visuaalisesti houkuttelevien proteiinijuomien ja -lisäravinteiden valmistamiseen.
Muu nimi: Clear Whey Protein Isolate 90%
Erityis./ Puhtaus: 90 % (Muut eritelmät voidaan räätälöidä)
Ulkonäkö: Valkoinen jauhe
Päätoiminto: tukee lihaskasvua ja -korjausta
Testausmenetelmä: HPLC
Heraproteiini-isolaatti saadaan tiivistämällä ja puhdistamalla heraproteiinikonsentraatti, jotta herassa olevan rasvan ja hiilihydraatin määrä vähenee.
Prosessi voidaan toteuttaa kalvoseparoinnin tai ioninvaihdon avulla. WPI:tä pidetään korkeimpien puhtaus- ja proteiinipitoisuuksien tuotteena.
Proteiini
Sisältö: esim. 750g
Maitoproteiini, heraproteiini, munaproteiini, luonnolliset aromit, makeutusaine sukraloosi
Avaamisen jälkeen käytettävä 3 kuukauden kuluessa. Tuote säilytettävä suljettuna, kuivassa, valolta suojattuna ja huoneenlämmössä (15 – 25 °C).
Luonnollista heraproteiinijauhetta voidaan käyttää ainesosana proteiinipirtelöissä, smoothieissa, leivonnaisissa, energiapatukoissa ja muissa… Yleisin sovellus on pakata se pusseihin tai astioihin vähittäismyyntiä varten.
ALKUPERÄ: EU
TUKKUPAKKAUS: 25 kg pussi
Heraproteiini-isolaatti (WPI) saadaan poistamalla riittävästi ei-proteiinisia aineita herasta, jotta valmis kuiva tuote sisältää vähintään 90 % proteiinia kuivapainosta. Se tuotetaan kalvofiltrausprosesseilla ja/tai ioninvaihdolla. Heraproteiini-isolaatin happamuutta voidaan säätää lisäämällä turvallisia ja sopivia pH-säätöaineita. Meidän WPI ihmisten kulutukseen noudattaa kaikkia Euroopan unionin sääntöjä ja vaatimuksia.
Molkenproteiin Isolat regular 1000kg - 9,99€/kg
Kollageeni on olennainen rakenneproteiini iholle, luuille, jänteille, nivelsiteille ja rustolle, ja se muodostaa 30 % kehon proteiineista. Algaldo-kollageeni on ihanteellinen urheilijoille ja henkilöille, joilla on nivelongelmia tai jotka haluavat ehkäistä sairauksia, kuten arthritis ja osteoporoosi. Se on myös hyödyllinen iholle, kiitos sen aktiivisten peptidien ja C-vitamiinin korkean pitoisuuden.
Hyödyt:
- C-vitamiini edistää immuunijärjestelmän normaalia toimintaa.
- Se auttaa kollageenin normaalia muodostumista verisuonille, luuille, rustolle, iholle, ikenille ja hampaille.
- Se suojaa soluja oksidatiiviselta vauriolta ja parantaa raudan imeytymistä.
- Se vähentää väsymystä ja uupumusta.
Metsähunaja ei ole mehiläisten tuottamaa kukkien nektarista, vaan se on hunajaa, jota erittävät tammet, korkkitammet ja pyökki.
Sen väri on paljon tummempi kuin muiden hunajien, sen tuoksu on paahteinen ja maku on vähemmän makea kuin muiden hunajien, suolaisilla vivahteilla.
Se pakataan käsityönä vähittäiskauppaan tarkoitettuihin muotoihin tai suurempiin kapasiteetteihin teollisuutta varten.
Vehnänoras on luonnollinen ja kasvipohjainen ravintolisä.
"Vihreä juoma", joka on valmistettu vehnänorasjauheesta, vastaa monien ihmisten kasvavaa halua vihannesmehuihin. Käyttösuositus:
Sekoita päivittäin 1 - 3 teelusikallista pieneen määrään vettä, kaada päälle vihannesmehua tai lämmintä keittoa. Voidaan myös nauttia kylmänä.
Ainesosat:
tuorekuivattu, jauhettu vehnänoras luomuviljelystä.
DE - ÖKO-001
Alkuperämaa Saksa
Hapan herajauhe (AWP) on juuston tai hapan kaseiinin tuotannon sivutuote. Sitä valmistetaan kuivaamalla tuoretta heraa, joka on saatu pehmeistä juustoista. Mikrobinfermentaatio vähentää mikrobiäidin käyttöä ja muuntaa laktoosin maitohapoksi.
Hapan herajauhetta käytetään pääasiassa ricotan ja herajauheen voin tuotannossa. Sitä käytetään myös ainesosana monissa prosessoiduissa elintarvikkeissa, kuten leivässä, näkkileivissä, lihassa, leivonnaisissa ja valmiissa ruoissa. Hapan herajauhetta löytyy myös suklaasta ja makeisista.
Foodcomin tarjoamaa tuotetta voidaan käyttää myös eläinruokien tuotannossa. Se on suosittu taloudellinen korvike makealle herajauheelle porsaille. Hapan herajauhetta käytetään myös alhaisen pH:n maitokorvikkeissa.
80 %:n heraproteiinikonsentraatti (WPC 80 instant) tuotetaan makeasta herasta käyttäen edistynyttä matalalämpöistä ultrafiltraatioprosessia. Tämän vuoksi suurin osa proteiineista säilyy ehjänä. WPC sisältää noin 35–90 % maitoproteiinia. Tämä jauhe ei ole maustettu, joten siihen voidaan lisätä mitä tahansa makua tai aromia. WPC 80 Instantia käytetään jäätelöiden, jogurttien, juomien, lihatuotteiden ja pääasiassa urheiluravitsemuksen tuotannossa. Instant-konsentraatti liukenee helposti jopa kylmään veteen.
WPC 80 Instant on saatavilla 15/20/25 kg:n pakkauksissa tai "Big Bag" -pakkauksissa, jotka painavat 500-1000 kg.
WPC 80 Instantin keskimääräinen säilyvyysaika on noin 12 kuukautta.
Proteiinipitoisuus: min. 80 % Rasvapitoisuus: max. 8 % Tuhkapitoisuus: max. 3,5 %
Demineralisoitu herajauhe (DEMI) valmistetaan poistamalla osa mineraaleista nestemäisestä makeasta herasta. Tarkoituksesta riippuen käytetään monia yhdistettyjä tekniikoita: ioninvaihto, elektrodialyysi, ultrafiltraatio, mikrofiltraatio tai nanofiltraatio.
Foodcom S.A. tarjoaa laajan valikoiman demineralisoituja jauheita vaatimusten mukaan:
- 20 % demineralisoitu herajauhe - erinomainen täyteaine ilman liiallista suolaisuutta,
- 40 %, 50 % demineralisoitu herajauhe - suosituin suklaan ja leivonnaisten valmistuksessa,
- 70 % demineralisoitu herajauhe,
- 90 % demineralisoitu herajauhe.
Demineralisoitua herajauhetta (90 % demineralisointi) käytetään usein äidinmaidonkorvikkeiden valmistuksessa. Se mahdollistaa koostumuksen, joka on lähempänä äidinmaitoa.
Heraproteiini-isolaatti saadaan tiivistämällä ja puhdistamalla heraproteiinikonsentraatti, jotta sen rasva- ja hiilihydraattipitoisuus saadaan alhaiseksi.
Prosessi voidaan toteuttaa käyttäen kalvoseparointia tai ioninvaihtoa. WPI:tä pidetään korkeimpana puhtaus- ja proteiinipitoisuustuotteena.
Maitoproteiinikonsentraatti (MPC) on tiivistetty maitojauhe, joka sisältää yleensä 80 % maitoproteiinia. Se valmistetaan tuoreesta ja pastöroidusta rasvattomasta maidosta suodattamalla ja sumuttamalla kuivattamalla.
Korkean proteiinipitoisuuden ja matalan laktoosipitoisuuden suhde tekee tästä tuotteesta yleisesti käytetyn vähähiilihydraattisessa elintarviketuotannossa sekä proteiinipitoisissa juomissa. Sitä voidaan myös lisätä muun muassa leivonnaisiin, jälkiruokiin, rehutuotteisiin, maitopohjaisiin juomiin, kastikkeisiin ja juustoihin.
Maitoproteiinikonsentraatti (MPC) on erittäin tiivistetty maitojauhe, joka sisältää tyypillisesti 80 % maitoproteiinia. Se saadaan tuoreesta, pastöroidusta rasvattomasta maidosta suodatus-, haihdutus- ja sumutusu drying -prosessin kautta. MPC tunnetaan erinomaisista vaahtoamis-, teksturointi-, veden sitomisen ja hyytymisen ominaisuuksistaan. Sen erinomainen ravintoarvo johtuu korkeasta proteiinipitoisuudestaan. Sen säilyvyysaika on 24 kuukautta, ja se on saatavilla 25 kg:n säkeissä ja suurissa säkeissä.
MPC on toimiva vaihtoehto täysmaitojauheelle tai rasvattomalle maitojauheelle, tarjoten vertailukelpoiset proteiinitasot.
Permeatti valmistetaan tuoreesta pastöroidusta rasvattomasta maidosta, joka on syntynyt maidon ultrafiltraation jälkeen proteiinien ja rasvojen erottamiseksi. Tuote kuivataan sitten edistyksellisten sumutuskuivaustekniikoiden avulla. Tuotetta kutsutaan joskus "valkuaisaineettomaksi heraksemiksi", kun se saadaan herasta.
Koska herapermetaatti on runsas laktoosin lähde, mutta sisältää vähän proteiinia, sitä voidaan käyttää makeisten, leivonnaisten ja rasvojen valmistuksessa. Sitä lisätään myös jäätelön, sulatetun juuston, juomien ja kosmetiikan tuotantoon.