Bonitoa kalastetaan Kantabrianmerellä. Kypsennyksen jälkeen Boniton arvostetuin osa, joka on hunajamainen ja maukas, maustetaan neitsytoliiviöljyllä ja suolalla. Tämä on luonnontuote, joka on valmistettu korkealaatuisesta sinisestä kalasta ja sillä on lukuisia terveyshyötyjä.
Espinaler-kastikkeen makuiset perunalastut ovat täydellinen yhdistelmä Espinalerin erinomaista klassista perunaa ja legendaarisen Espinaler-kastikkeen makua (erinomainen alkupaloihin). Espinaler-kastikkeen makuiset perunalastut on valmistettu hyvin kasvatetuista ja valituista perunoista, jotka kasvavat 1000 metrin korkeudessa Sorian alueella (Espanja); 100 % oliiviöljyä ja vähäinen suolapitoisuus.
Paino: 0,125 gr
Kikherneitä kasvatetaan kuivilla mailla ja ravinteikkaassa maassa, minkä vuoksi niiden maku on niin intensiivinen. Ruoka, joka yhdistyy erinomaisesti lämpimiin salaatteihin.
Paino: 0,340 kg
Mustekala on täytetty omilla lonkeroillaan herkän ja käsityöläismäisen tuotantoprosessin kautta. Se puhdistetaan käsin yksi kerrallaan ja siihen lisätään oliiviöljyä. Pehmeä ja herkullinen välipala, joka yllättää maku- ja koostumuksellaan.
Kappaleet: 10/15
Kappaleet: 3/5
Kappaleet: 5/8
Perunat kerätään ja valitaan huolellisesti Sorian kentillä (Espanja). Sen jälkeen ne käyvät läpi perinteisen kuorinta- ja leikkausprosessin. Lopuksi ne paistetaan oliiviöljyssä ja vähäisellä suolalla.