Bonitoa kalastetaan Kantabrianmerellä. Kypsennyksen jälkeen Boniton arvostetuin osa, joka on hunajamainen ja maukas, maustetaan neitsytoliiviöljyllä ja suolalla. Tämä on luonnontuote, joka on valmistettu korkealaatuisesta sinisestä kalasta ja sillä on lukuisia terveyshyötyjä.
Acordeones Alborada on akordionimaailmaan erikoistunut yritys, joka sijaitsee Galiciassa. Me tarjoamme myynti-, vuokraus- ja henkilökohtaisia akordionitunteja, keskittyen laatuun ja sitoutumiseen asiakkaitamme kohtaan. Työskentelemme laajan valikoiman akordionimerkkien kanssa, sekä uusien että käytettyjen, varmistaen, että jokainen soitin täyttää korkeat tarkastus- ja toimintastandardimme.
Lisäksi Acordeones Alboradassa meillä on asiantunteva opettajatiimi, joka tarjoaa tunteja, jotka on mukautettu jokaisen opiskelijan tarpeisiin ja tahtiin. Olemme ylpeitä siitä, että autamme sekä aloittelijoita että edistyneitä muusikoita hiomaan tekniikkaansa, mutta myös kehittämään syvällistä ymmärrystä musiikkiteoriasta ja musiikillisesta kuuntelusta.
Me keskitymme omien kivimateriaalien ottamiseen omista louhoksistamme. Valmistamme murskaamalla ja luokittelemalla kivimateriaalit niiden koon ja muodon mukaan. Lisäksi kaupallistamme tarjoamalla laadukkaita kivimateriaaleja erilaisiin suuria mittakaavoja vaativiin käyttötarkoituksiin ja kuljetamme kivimateriaalit asiakkaillemme nopeasti ja tehokkaasti.
Aridos el Campillo de Palenciana on erikoistunut rakennuskivimateriaalien tuotantoon ja jakeluun erittäin tiukkojen prosessien avulla, jotka takaavat tuotteidemme laadun ja homogeenisuuden. Meillä on laaja kokemus alalta ja oma kuorma-autokalusto. Teemme vain tukkumyyntiä, joten jos olet kiinnostunut hankkimaan valittua maata tai mitä tahansa muuta tuotetta katalogistamme, älä epäröi ottaa meihin yhteyttä. Tarjoamme sinulle räätälöidyn ja sitoumuksettomana tarjouksen.
Espinaler-kastikkeen makuiset perunalastut ovat täydellinen yhdistelmä Espinalerin erinomaista klassista perunaa ja legendaarisen Espinaler-kastikkeen makua (erinomainen alkupaloihin). Espinaler-kastikkeen makuiset perunalastut on valmistettu hyvin kasvatetuista ja valituista perunoista, jotka kasvavat 1000 metrin korkeudessa Sorian alueella (Espanja); 100 % oliiviöljyä ja vähäinen suolapitoisuus.
Paino: 0,125 gr
Kikherneitä kasvatetaan kuivilla mailla ja ravinteikkaassa maassa, minkä vuoksi niiden maku on niin intensiivinen. Ruoka, joka yhdistyy erinomaisesti lämpimiin salaatteihin.
Paino: 0,340 kg
Mustekala on täytetty omilla lonkeroillaan herkän ja käsityöläismäisen tuotantoprosessin kautta. Se puhdistetaan käsin yksi kerrallaan ja siihen lisätään oliiviöljyä. Pehmeä ja herkullinen välipala, joka yllättää maku- ja koostumuksellaan.
Kappaleet: 10/15
Kappaleet: 3/5
Kappaleet: 5/8
Perunat kerätään ja valitaan huolellisesti Sorian kentillä (Espanja). Sen jälkeen ne käyvät läpi perinteisen kuorinta- ja leikkausprosessin. Lopuksi ne paistetaan oliiviöljyssä ja vähäisellä suolalla.