Alue: Temanggung, tämä osoittaa kahvin maantieteellisen alkuperän.
Tyyppi: Robusta, tämä osoittaa kahvilajikkeen.
Prosessi: Luonnollinen, tämä osoittaa käsittelymenetelmän, jota käytettiin kahvipapujen käsittelyyn sadonkorjuun jälkeen.
Kosteustaso: 11%-12%, tämä osoittaa jäljellä olevan veden määrän kahvipavuissa käsittelyn jälkeen. Tässä tapauksessa kahvi kuivattiin luonnollisesti auringossa.
Ruudun koko: 16-18, tämä viittaa kahvipapujen kokoon, jotka on lajiteltu niiden halkaisijan mukaan.
Luokka 1 (oletus 0-11): tämä osoittaa kahvin laatutason, jossa luokka 1 on mahdollinen korkein laatutaso. Sulkujen sisällä oleva numero osoittaa sallitun enimmäismäärän vikoja per punta kahvia.
(Coffea Robusta & Arabica -siemenuutteet) Meidän kahviuutteiden valikoimamme on runsas ja monipuolinen. Se tarjoaa laajan valikoiman erilaisia kahvin makuja, jotka on saatu valikoiduista alkuperistä ja sekoituksista (Arabica tai Robusta), eri paahtotasoista, jotta voidaan luoda aitoja kahvin aromeja: Haihtuvalla liuottimella uuttaminen: kahvin konkreetteja ja absoluuttisia uutteita. Etyylialkoholilla uuttaminen: öljyresiinat ja kahviuutteet eri pitoisuuksilla. Pehmeä uuttaminen etyylialkoholilla: kahvin infuusiot. Alkoholipitoisuus: kahvi-alkoholijuomat.