Alue: Temanggung, tämä osoittaa kahvin maantieteellisen alkuperän.
Tyyppi: Robusta, tämä osoittaa kahvilajikkeen.
Prosessi: Luonnollinen, tämä osoittaa käsittelymenetelmän, jota käytettiin kahvipapujen käsittelyyn sadonkorjuun jälkeen.
Kosteustaso: 11%-12%, tämä osoittaa jäljellä olevan veden määrän kahvipavuissa käsittelyn jälkeen. Tässä tapauksessa kahvi kuivattiin luonnollisesti auringossa.
Ruudun koko: 16-18, tämä viittaa kahvipapujen kokoon, jotka on lajiteltu niiden halkaisijan mukaan.
Luokka 1 (oletus 0-11): tämä osoittaa kahvin laatutason, jossa luokka 1 on mahdollinen korkein laatutaso. Sulkujen sisällä oleva numero osoittaa sallitun enimmäismäärän vikoja per punta kahvia.