KASAG-hillokeuuni käytetään teollisilla uunikeittolinjoilla hillojen ja hyytelöiden valmistukseen. Hillo tai hyytelö siirretään pumpun avulla kuumiin jäykkiin putkiin. Staattiset sekoittimet varmistavat erinomaisen lämmönsiirron ja erittäin lyhyet prosessiajat.
Suklaan lämmityslaitteisto
KASAG-lämmityslaitteistoa käytetään suklaan lämmittämiseen, jäähdyttämiseen, homogeenisuuden säilyttämiseen ja suklaata sisältävien tuotantoprosessien optimointiin.
Hillo- ja marmeladikeitin
KASAG-hillo- ja marmeladikeitin käytetään teollisilla leivontalinjoilla hillojen ja marmeladien valmistamiseen. Hillat tai marmeladit siirretään pumpulla kuumennettuja putkia pitkin. Staattiset sekoittimet varmistavat erinomaisen lämmönsiirron ja erittäin lyhyet prosessiajat.
Suklaan temperointiyksikkö
KASAGin temperointiyksikköä käytetään suklaan lämmittämiseen, jäähdyttämiseen, koostumuksen ylläpitämiseen ja tuotantoprosessien optimointiin suklaan kanssa.